heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4800 Dátum: 12 márc 14, 22:05:56 » |
|
Helel Ben Shachar vagyok ami inkább a Vénusz bolygó gyermeke, mintsem maga a Vénusz, úgyhogy kikérem magamnak, hogy nőnek titulálsz. A hajnal nem csak fényt hozhat, hanem egy új esélyt és egy újabb találkozást is. De mondjuk elvont példaként ott van egy nukleáris típusú tél, olyankor aztán tényleg nincs fény, de hajnal attól még van. Kis kék szemű, tipikus angyal.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4801 Dátum: 12 márc 14, 22:09:19 » |
|
Elvégre bukott angyal. Amúgy tudod, mi jó abban ha fényhozó vagy heo? :3 Mi jár a fénnyel? Hát az árnyék. Na ez az oka, hogy megtűröm a fényhozót a családban. Még. :]
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4802 Dátum: 12 márc 14, 22:12:09 » |
|
Erről szól az aláírásomban az a kis szöveg a képen. Ezek szerint nem tudod elolvasni, nos sebaj, talán majd egyszer. Kegyes vagy mint mindig, bár elméletileg ez nem lenne szabad, hogy létezzen benned. Tudom, hogy bukott angyal, én írtam bele a vallásunkban.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4803 Dátum: 12 márc 14, 22:13:02 » |
|
Aztán hirtelen lett három gyerekünk is, a többi már történelem...
Ne is mond, észre se vettem hogy terhes vagyok (mint abban a hülye show-ban ) és már férjük is lett, najó ez csak az egyiknél fordult elő. De ugye nem lesz több? Ez a levél nem rémlik, de így utólag is köszönöm mindkettőtöknek.
Úgy tudtam. De el voltál foglalva biztos, nem direkt nem rémlik az első nászajándékunk... Bizony az vagyok. (Ezt Mini-chan programozta belém... Dehogy. Imádlak! ) Az is maradok. Lehet azt is én programoztam beléd hogy imádj? najó, túl szánalmas lenne, nekem meg nem kell PAPUCS! De nem is vagy! heo, a fényt hozod többek között, örülj neki. STM, férjem nem nő, ez 100%... megbizonyosodtam róla. Te kis perverz. Amúgy... jahh simán el tudom képzelni. Nah kösz, ez most fájt. Nekem nincs ilyen sz*r ízlésem, te képzeled mindig rá. -.- Lehet titkon tetszik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4804 Dátum: 12 márc 14, 22:19:28 » |
|
Ha már nem növök, akkor nem lesz több gyerek. Mondjuk én szeretnék még, de majd csak kicsit később. Már el is váltak, vissza bújt az anyja szoknyája mögé a pici lányunk. Az első ajándék más volt, de valóban volt más ami lekötött. Örülök én, de azért... Dehogy te programoztad, tényleg imádlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4805 Dátum: 12 márc 14, 22:22:09 » |
|
Lehet, heosphoros, de akkor a hajnalt sem te hozod, csak a fia vagy. De amúgy kétlem, hogy tényleg nő lennél, Minaginak gondolom feltűnt volna, és ha azt mondja, hogy nem, akkor oké, meg a gyerekeket is csakugyan érdekes lett volna összehozni. Plusz, a családfa is tiltja az iylesmit.
Azon meg szerintem senki nem lepődött meg igazán, hogy Sabaku idővel rájött, hogy hiba volt gmanhez menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4806 Dátum: 12 márc 14, 22:23:41 » |
|
Nem heo bevallom, nem tudom magamtól elolvasni. Bár egyszer meg akartam tanulni, csak a lustaság. De most elkezdtem, és az első (vagy utolsó) "teremt" szó után már világos is volt az egész. De legalább nem az aládból loptam ki amit írtam. Mini úgy potyogtak belőled a gyerekek, hogy észre se vetted. "Nah kösz, ez most fájt. Nekem nincs ilyen sz*r ízlésem, te képzeled mindig rá. -.- Lehet titkon tetszik?" Igen, ez a titkos vágyam, lebuktattál. Sabaku elhamarkodta a házasságot, ez a probléma... Ráadásul pont gmannal.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4807 Dátum: 12 márc 14, 22:29:47 » |
|
Én vagyok a gyermeke ergo én vagyok a hajnal és mivel magamat "hozom" így én vagyok a hajnalhozó. Valóban, még mindig nem vagyok nő.
Ez valóban egy tiszteletre méltó dolog Ritli-sama. Az az utolsó szó, Tekintve, hogy jobbról balra olvasunk ebben a rendszerben. (A fény árnyat teremt.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4808 Dátum: 12 márc 14, 22:35:50 » |
|
De az eltitkolt másik neveidet sosem moshatod le, és azok közül nem egy fényhozót jelent. Tehát, te hozod a fényt, még mindig. Minagi is megmondta, ő csak tudja.
Az Elvis-ruha meg szerintem tök menő, nem tudom, mi baja van vele mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4809 Dátum: 12 márc 14, 22:39:04 » |
|
Megint unatkoztam... Ritli-sama nehéz volt téged elképzelni. Senpai! Itt vagyok! büntess! Egyébként nem tetszik a portrém? :'( Ui.: Ritli enyhén chibis lett. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 22:40:00 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4810 Dátum: 12 márc 14, 22:42:47 » |
|
STM, nem tehetek róla, hogy azok a buta emberek a zsinaton nem tudnak rendesen fordítani és a héber meg ógörög forrásokból ilyen bénán írták át a nevem latinra. Tetszik! Csak nem értettem, hogy miért csináltad, biztos csak tiszteletből és imádatból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4811 Dátum: 12 márc 14, 22:50:07 » |
|
Oké, bocs, békén hagylak, csak nem tudom, mi bajod a fényhozással. Szerintem tök menő dolog. A Phosphorosra meg nem jó ez a kifogás.
Mi másért tette volna? Oké, biztos közrejátszod, hogy Ritli-hime jelentkezett a rajzhoz, de a fő ok a tisztelet és az imádat lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4812 Dátum: 12 márc 14, 22:51:12 » |
|
Na szép, már megint én vagyok a téma. Persze ez nem csoda, mert tök menő vagyok. Az eslő férfiállat nem jön be, alig látszik ki a fémből, így tök olyan mintha félne, hogy baja esik, vagy nem is tudom... OKé, beismerem a második még csak egy kiskölök, de pár év múlva jó lesz talán.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 22:51:56 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4813 Dátum: 12 márc 14, 22:52:37 » |
|
Heo akkor te tudsz valamennyit héberül meg ógörögül? *.* És igen, tiszteletből csináltam! (de azért az Elvis ruhás se maradhat el... ) STM: Ritli hime heo portréja után jelentkezett. Elismerte a portrémat. Sabaku, az a férfiállat nem az Opád?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4814 Dátum: 12 márc 14, 22:54:19 » |
|
Zizi tök cool lett. Tetszik. Bár a valóságban kicsit gonoszabb vagyok és nem járok szoknyában. És tetszik a koponyás gyertyatartó. :3 Az ugye gman? Nagyon remélem. Hol van tele fémmel? Hmm... hát nemtom szerintem nem vészes és nem is biztos, hogy fém csak olyan fémszerű. A szárnya is olyasmi meg az egész teste. Valahogy egybe van nőve vele. Na mindegy szerintem cool. Szerk: Lehet valami mágia amit kiterjesztett a testére. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 22:56:44 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
|