Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1755 Dátum: 12 feb 24, 15:53:09 » |
|
De ahoz farkasember-síp kéne. Na meg lehet odahívja őket, ők meg úgy gondolják, hogy a szarvaspöri finomabb, mint az alkesz 11.-es hús. Kisöcsém: valami általános jellemzőt mindenkiről?  modjukpont egy se jut eszembe xD de az elhelyezkedés is segíthat. pl flex egy karámban, kallen egy elefántot eszeket/ macskabútoron mászkál, stb xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1756 Dátum: 12 feb 24, 15:53:36 » |
|
Húhú legyen kitalálósdi. >_< Nekem tetszik a primitív módszer. Mivel apádnak nincsenek szülei, más lehetőséged nincs is. >_< (A messziről jött kicsi zsenike, kinek nem tudok semmit a múltjáról, hú de titokzatos a férjem.  ) Én is megyek, aki szivat téged Flexee, megdobom jéghógolyóval. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1757 Dátum: 12 feb 24, 15:55:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1758 Dátum: 12 feb 24, 15:59:58 » |
|
Engem ugyan nem  én általánosban bajnok voltam még a fiúk is alig tudtak megdobni, még fürdetni sem tudtak  bezzeg én szórtam a hógolyókat aztán vagy talált vagy nem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1759 Dátum: 12 feb 24, 16:01:39 » |
|
Nem téged,hanem aki szívat xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1760 Dátum: 12 feb 24, 16:04:18 » |
|
Tanítványom a Shikafujin hogy tetszik? A fujin jelent nőt, hölgyet. Ha meg hosszan írod fuujinnak akkor szél istent (oly gyorsan szökellsz kecses szarvaslábaiddal mint a szél *_*).  Nekem tetszik a hangzása.  Vagy rövidebb verzió Shikajin. (jin: ember, isten) Ja és még egy kis extra jelentés: Jin: jóság, fujin: kegyetlenség.  írástól függ 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 16:10:24 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #1761 Dátum: 12 feb 24, 16:09:57 » |
|
Szóval a nő majdnem egyenlő a kegyetlenséggel? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1762 Dátum: 12 feb 24, 16:10:52 » |
|
A Shikafuujin tökre tetszik  ez lesz a tökéletes név  óó szóval nem engem..? hehe szerencsétek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1763 Dátum: 12 feb 24, 16:11:45 » |
|
Putir attól függ hogy van írva  Mármint milyen kanjival. Kiolvasva mindkettő fujin.  Bár nem vagyok nagy szakértő de ezt kapartam össze neten.  Örülök, hogy tetszik tanítványom. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1764 Dátum: 12 feb 24, 16:16:51 » |
|
mondjuk Shikafujin is lehet ha a kegyetlenséget veszem a hölgy/nő helyett. de a szél isten az királyabb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1765 Dátum: 12 feb 24, 16:23:09 » |
|
Apa: Hát elég primitív módszert találtam ki: odaírom a neveket.  De ha van más ölteted akkor mond.  Mondjuk az enyém sem egy nagy ötlet, de gondolom mindenkin van ruha, azokon elfér a neve, sapkán, pólón, sálon, mondjuk lehet, hogy te is pont így gondoltad.  Mivel apádnak nincsenek szülei, más lehetőséged nincs is. >_< (A messziről jött kicsi zsenike, kinek nem tudok semmit a múltjáról, hú de titokzatos a férjem.  ) Nem tehetek róla, hogy ilyen fantasztikus vagyok.  Jó lenne, ha lennének szüleim itt is, de igazából oly nagy mértékben nem számít ez.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1766 Dátum: 12 feb 24, 16:29:23 » |
|
Én is ilyemire gondoltam ^^ mondjuk hieinek egy sötét nagyúr feliratos palást, nekem hellchanos/sabakus póló, ilyesmi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1767 Dátum: 12 feb 24, 16:31:31 » |
|
Ez jó öltet  Meg nekem is azon amit írtam, hogy mi van a kezemben egy Ritli felirat  Vagy ha ráfér egy Ritli-sama. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1768 Dátum: 12 feb 24, 16:32:13 » |
|
Szegény Flexi. Én se szeretem az idegesítő szobatársakat, el tudnak rontani egy egész kirándulást.  Pedig én most szívesen mennék, nincs kedvem jövőhéten suliba menni. >.<" Annak ellenére, hogy most végig itthon voltam.  Vigyél magaddal!*.* Riku-chan, másold az avámról. De a végén még kénytelen leszek képet felrakni magamról, mert nem tudsz egy szexi goblint rajzolni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1769 Dátum: 12 feb 24, 16:33:59 » |
|
én asszem csak szarvas leszek de ha rá is adsz egy pólót, akkor írd rá, hogy Flexee  vagy egy baseball sapka is jó ^^ node ideje búcsút vennem tőletek ^^" talán holnap délután még lesz időm feljönni, sziasztok  hát hanii ha befizetted akkor jöhetsz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|