Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1230 Dátum: 12 feb 22, 18:18:06 » |
|
Az én kockás ingem szürke, egyszerűen imádom. Mellesleg néha én is feltűröm, vagy megkötöm mindenféle módon. A címerhez akkor bármilyen kép megfelel? Mert lehet, hogy küldenék is párat. hanii, ha már benne vagy a dologban, kisegíthetnéd "mesteredet". :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 18:19:24 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1231 Dátum: 12 feb 22, 18:19:56 » |
|
Miben segítsek, sensei? Névválasztás?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1232 Dátum: 12 feb 22, 18:23:33 » |
|
Höhö, bejelnetnivaló (hopsz, előtte elfelejetettem leitatni a népet.. ) Kallen-chin mostnantól az én külön bejáratú spirituális macsakdémonom,illetve Famulusom, így kéretik felvésni arra a bizonyos kőtáblára xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1233 Dátum: 12 feb 22, 18:25:58 » |
|
Oksa felvésem majd rá Lille-san a tanítványodtól kérsz segítséget a mestered helyett?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1234 Dátum: 12 feb 22, 18:26:52 » |
|
Huh azt hittem már új gyerek jön a családba, megijesztettél nagy lányom. Még én sem küldtem képet. Majd gondolkozom, vasárnapig van időm, ugye? Egyébként lenne egy kérdésem Heo-hoz. Mivel a több mint kb a 23. oldalig gyakorlatilag egy Duma Topic volt, nem kéne beírni az első hozzászólásba hogy "link INNEN olvasd, mert INNEN van értelme"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 18:46:28 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1235 Dátum: 12 feb 22, 18:28:54 » |
|
Ja Rikan és egymás mellé rajzolj Hiei-t és engem, ha már férj és feleség vagyunk. :3 Nehogy a nagy mű különböző csücskeiben legyünk
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1236 Dátum: 12 feb 22, 18:29:38 » |
|
A Rikus közös rajzra már tegnap óta szeretnék jelentkezni, csak mindig elfelejtem. Még szereznem kell egy rendes képet, vagy összedobok egyet. Lehet, az gyorsabb lesz. :3 Én is általában felhajtom a felsőim ujját, kivéve ha hideg van. Az ingek az őrületbe kergetnek, ha nincsenek felhajtva. :3 hanii, nem tudom. Ha valami eszedbe jut rólam, akkor írd le, és szavazunk. Zsófi. :3 Örökbe fogadtatok már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1237 Dátum: 12 feb 22, 18:29:50 » |
|
Na mostanában nincs sok időm követni a topicotXD Remélem, hogy mindeki tudja, hogy megfogom ölnixD Minagi remélem már semmizted Heot. Sabaku remélem leszoktál végre a bocsánatkéregetésről. Nem kéne meghunyászkodni mindenféle jött mentnek. Akartam még valamit? Jah igen szépen beszéljetek asszonnyal mert letépem a fejeteket és oda adlak a kutyájánakxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1238 Dátum: 12 feb 22, 18:30:04 » |
|
Igen, sensei, mivel hanii-chan felajánlotta szolgálatait A-chan számára, ami gáláns cselekedet volt. Reméltem, hogy nekem is tud ilyes dolgokban segíteni. De mesterem tanácsát is ezúttal tiszteletteljesen kikérem.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1239 Dátum: 12 feb 22, 18:31:12 » |
|
Apám rajta vagyok a témán, de olyan nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1240 Dátum: 12 feb 22, 18:32:57 » |
|
Ingek, jaj de szeretem őket** nekem van [asszem] 3 kockás, meg 3 egyszínű [lila, fekete, fehér] Meg ha jó idő van, akkor rövidnacit veszek rá a cicacanira :3 Meddig lehet képeket küldeni?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1241 Dátum: 12 feb 22, 18:34:55 » |
|
Mindjár kiírlak, Kallen ^^ na de a famulus-szabályzat: - Postagamambot nem megenni xD A háziszarvasból nem pörköltet csináni. Csak ha muszáj. Flexeet mert is szeretjük. - Minden más állattal, illetve a pórnéppel (nem baa-chan és hiei vére) csinálsz amit akarsz, ők csak alsóbbrendűek, nem kell velük törődnöd. - Élvezd a mészárlást, sose felejtsd el, hogy az adrenalintól édesebb a hús =3 - Hűbéri renszer van, tehát csaki kizárólag nekem tartozol feltétlen hűséggel, mindenki más fele olyan fontos sincs, mint én. ha ezt megszeged, eladom a Wihiskas gyárat. Ha jól viseled magad, kiadom a parancsot az egérízű macskaeldel tömeges gyártására. Sensei: mimimi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 18:36:15 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1242 Dátum: 12 feb 22, 18:35:02 » |
|
Nyá, végre sikerül ide is beesnem. ^^ Szóóóóval, az anyukám meg az apukám még régebben Aemy és G-sama volt, mikor még sokat jártam fel ide. De nem hagytam cserben őket! *.* Továbbra is a gyermekük maradok. ^^ Volt nem egy férjem amúgy, gyerekem eszméletlen sok volt, tesókról ne is beszéljünk... Ja meg tanítványom is. Mostanra már a szüleimen kívül senkim sincs.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1243 Dátum: 12 feb 22, 18:35:52 » |
|
Huh azt hittem már új gyerek jön a családba, megijesztettél nagy lányom. Még nem, Anyuka, még nem... Bruhahaha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1244 Dátum: 12 feb 22, 18:38:16 » |
|
Anyuka? Leütlek. Neked csakis Minagi-sama!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|