|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12751 Dátum: 16 jan 26, 18:03:51 » |
|
Jaja, egy 16-7-8 éves szexjelenetére ki lehet verni, még ha kicsit rape-y re sikerül is, de egy 11 éves kislány azért ezek közül au arcok közül is többet lelohasztana, és hát a néző nem fogyhat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12752 Dátum: 16 jan 26, 19:21:38 » |
|
Elindult az X-akták új évada és már az első részben elém rakták a ciongyíkokat,libsi fegyverbuzikat,háttérhatalmat,kemtrélt. Sőt,van benne egy csaj akit teherbe ejtettek az ufók.Többször is.Jó lesz ez,jó lesz ez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 26, 19:22:46 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12753 Dátum: 16 jan 26, 19:39:16 » |
|
Lol, olvasunk ám a sorok között De paráztam mindig az X-aktáktól gyerekkoromban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12754 Dátum: 16 jan 26, 19:57:54 » |
|
A világot a háttérből irányító titkos társaság tudatosan butítja az embereket,tudatosan hizlalja az ételükbe juttatott nanobotok segítségével és péntekre egy támadást terveznek a világ ellen a bankrendszer összeomlasztásával valamint nukleáris fegyverek bevetésével,miközben a kiválasztott elit csillaghajókkal lelép a bolygóról. És ez még csak az 1. rész volt ....................................................... Mini,Aes ezt a sorozatot is érdemes követni.Posztapokaliptikus világban AOT stílussal fallal körbekerített városokban,1984 módra uralkodó Dr.Taub és Sawyer a Lostból aki mindenkit igyekszik megmenteni.Ja és benne van Lori a TWD-ból
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 27, 11:03:28 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12756 Dátum: 16 jan 30, 22:34:14 » |
|
Nem marad az! Sajnos. Ostoba felelőtlen kis ribi. sorry kikívánkozott.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12757 Dátum: 16 jan 31, 12:30:37 » |
|
Közben végeztem az évadzáróval, de nekem végig bejött Ashildir. Nagyon jó karaktere lett szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12758 Dátum: 16 feb 01, 14:41:25 » |
|
Megnéztem a Visszafordíthatatlan című francia filmet. Elég erős kis dráma, érdemes megnézni azoknak, akik esetleg még nem látták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12759 Dátum: 16 feb 01, 23:37:19 » |
|
Töltöm is le. Egy ideje tervben volt, mert csak hallottam róla, de nem láttam, viszont elfelejtődött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12760 Dátum: 16 feb 01, 23:53:34 » |
|
Jövök ide is kampányolni, az Ex Machinát tessék megnézni mindenkinek aki eddig nem tette. A kreatívabb SW fanok vehetik egy nagyon fura Poe Dameron meg General Hux előtörténetnek is Sci-fi rajongóknak meg kötelező, nem is tudom mikor vitték utoljára tovább egy lépéssel a mesterséges intelligencia dolgot azon kívül, hogy jaj vajon okos-e az AI-om meg hogy jaj most istenvagyokevagyember. Szerintem pár évtizede nem nagyon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 02, 00:00:36 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12761 Dátum: 16 feb 02, 00:00:52 » |
|
UH egy ismerősöm január közepe óta basztat, hogy nézzem meg, mert szerinte nekem tetszeni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12762 Dátum: 16 feb 02, 00:12:15 » |
|
Hát figyelj, egy alapvetően is jó és intelligens téma, ráadásul VÉÉÉGRE megújítva, három elsőosztályú színész, mert hát Alicia Vikander-t sem Bollywoodból szalajtották ugye, és mindezt elegánsan és nagyon letisztult képi világgal tálalva. Meg van benne egy jelenet ami valószínűleg a legambivalensebb elégedettséget fogja okozni amit film adott, szóval már csak azért is megérné akkor is, ha minden más fos lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12763 Dátum: 16 feb 02, 00:22:32 » |
|
A Visszafordíthatatlanról csak annyit, hogy Cannesban és itthon is a vetítés során sokan kimenekültek a teremből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12764 Dátum: 16 feb 02, 00:33:33 » |
|
Meglesem azt is, Sabaku. Ishida, az erőszakolás miatt, vagy mi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 02, 00:35:33 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|