Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12240 Dátum: 15 aug 13, 10:54:06 » |
|
Ultron, Tony Stark agyát kapta leegyszerűsítve, az ő gesztusait érzéseit imitálja a program kiiktatva a megbánást vagy a lelkiismeretet ami hátráltatja a tervében. Az hogy jópofizik vagy poénkodik csak emiatt van. Szemrebbenés nélkül ölt, pusztított. Persze a film igazi gonosza nem az elszabdult Ultron hanem Stark, hiszen ő teremtette a saját démonát. Szó szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #12241 Dátum: 15 aug 13, 11:01:46 » |
|
Szemrebbenés nélkül ölni nem csak ő tud, hanem nagyon sok más, akár ember is. Lásd a háborúban rég szolgáló katona. Egy idő után soknak rutinossá válik a gyilkolás, miközben az országának akar jót (mondjuk ne menjünk most jobban bele abba, hogy erről mi a véleményem). Ultron is csak azt tette, amire Stark létrehozta, márpedig ő nem mondta azt, hogy ne essen baja az embereknek. Itt van elrejtve amúgy az is, hogy a világgal nincs semmi baj, a probléma forrása maga az emberiség (és ezt a mai napig így gondolom, egyébként). Tehát ebből következik, hogy nem gonosz, csak mérlegelte a helyzetet és ezt a tervet látta a legjobbnak, mivel felfogta, hogy mindaz, amitől az emberiség fél, azt maga az ember hozza létre (még egy részlet a filmben, de többször elhangzik s te is leírtad részlegesen: mindenki a saját rémálmát hozza létre). - Ultronban előbb látok áldozatot, mint főgonoszt.
( Elvileg 30-40 perc lett kivágva a filmből, arra kíváncsi leszek. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 13, 11:02:46 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12242 Dátum: 15 aug 13, 11:56:15 » |
|
Mintha azt olvastam volna nem lesz kiadva az a 40 percnyi extra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12243 Dátum: 15 aug 13, 11:58:49 » |
|
Én meg úgy tudtam, hogy legalább fél évet kell várni rá, de utána meg lehet lesni (szerintem így kb. mindenki jobban jár). Ne csinálják már... különben se fogom nézni a többi Marvel hülyeséget (film feldolgozás) ha nem lesz benne..., úgyhogy akkor itt ki lettem lőve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 13, 11:59:38 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12244 Dátum: 15 aug 13, 12:09:29 » |
|
Megnézted már az 1984-et? A múlt héten néztem meg a Ghostridert, több mint másfél órát elvett az életemből. Úgy látszik, vannak képregények, amelyek képernyőn nem annyira tudnak érvényesülni. Most olvastam, hogy a Hollónak mégsem fog készülni feldolgozása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12245 Dátum: 15 aug 13, 12:17:12 » |
|
Még nem, viszont már letöltöttem. Ma befejezem azt a hülyeséget amit elkezdtem (Tűzgyűrű volt talán), aztán jön ez. Az 1984-et nem szerettem volna félálomba nézni, bár most sem vagyok éberebb, de estére még bármi megtörténhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12246 Dátum: 15 aug 13, 12:28:34 » |
|
Szerintem a Ghost Rider képregények többsége közepes alja, a filmek meg borzalmasak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12247 Dátum: 15 aug 13, 14:31:46 » |
|
Ezt pedig aláírom. Volt benne azt hiszem valami éneklős jelenet, amiben Pinocchio egyik dalát varrták a "szájába". Nu, ott kicsit kínosan éreztem magam. Elvileg angolul elég hátborzongatóra sikeredett, viszont úgy még nem láttam. Nem is tudom... annyira nem lett rémes a Magyar hangja. Ha szabad ilyet mondanom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12248 Dátum: 15 aug 13, 16:36:08 » |
|
Valaki megnézte már a Lucifer kiszivárgott pilotját? Én többet vártam tőle, 1-2 jó poén, meg a Lucifert alakító színész jól játszik, de kb ennyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 13, 16:37:06 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12249 Dátum: 15 aug 13, 16:45:19 » |
|
Meg még a CGI az egész jó.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12250 Dátum: 15 aug 13, 21:13:54 » |
|
Foggy és Karen történetének a Daredevilben van egyáltalán bármi szerepe a cselekmény szempontjából, vagy csak arra való, hogy az akciójeleneteket kettévágják vele, és húzzák az időt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12251 Dátum: 15 aug 13, 22:14:07 » |
|
Ennyire lemaradtam a Transformersben? Ez a Lockdown meg.... huh.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 01:21:54 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12252 Dátum: 15 aug 14, 06:40:48 » |
|
ez annyira beteg szar film hogy szinte már jó Deadpool beszél a kutyájával meg a macskájával amúgy a macska nagyon nagy arc a nagypofájú bunkó paraszt stílusából már tényleg elhiszed hogy ilyen egy macskaXD "nem voltál itthon hogy enni adj ezért odaszartam a kanapéra"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 06:42:08 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12253 Dátum: 15 aug 14, 20:29:01 » |
|
Azért milyen már, hogy Daredevilben egy random sorozat közepe táján játszódó rész is simán lehet évadzáró szinten durva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12254 Dátum: 15 aug 14, 21:41:48 » |
|
Aki nem ismerné,Misfits A sztori az hogy lesz egy vihar rögtön az első percben és különleges képességük lesz az embereknek és a többi már spoiler.Egy baromi jó,poénos elmebeteg baromság az egész ahol mindig meghal valaki akinek nem kéne ja és Ramsey az egyik főszereplő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 21:42:39 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|