Hát ebben van valami, de Thea nagyon cuki.
Az anyukát viszont nem szeretem, nagy szarkeverő.
Az viszont igaz, hogy nem csak Thea de kb. senki se igazán vágja le, hogy bazz ez az ember 5 évig csövezett azon a szigeten. Kb. tökre természetesnek veszi, hogy ok ez volt, de most már vége.
-------
X-Men Last Stand.
Ez volt eddig a legjobb. Nekem tetszett az előző kettő is, de ez még überolta azokat is. Ez a gonosz Jean Grey ez mindent vitt. Baromi menő volt, főleg a végső harcban, az a jelenet már az Idő Kereke harcaira emlékeztetett.
És jól is nézett ki nagyon, jól állt neki ez a gonoszság, ha van ilyen.
Csak azért kemény, hogy kinyírta profot és Scottot is. Na meg egy csomó más ártatlan embert is. Magnetot viszont sajnáltam, tiszta gáz már, hogy sose jönnek be a gonosz tervei. Kb. mint Hókuszpók a Hupikék törpikékben, annyira lúzer, amit sajnálok, mert amúgy tök jó főgonosznak.
Rogue viszont nagyon égő volt, hogy lemondott a mutánsságról. Na jó valahol megértem na de akkor is, én nem tudom, hogy ilyen hatalomról le lehetne e mondani. Meg ugye az összes haverja mutáns, így viszont már nagyon kilóg közülük. Bár ha jól sejtem neki is vissza fog térni az ereje. Kitty Pryde nagyon aranyos. És nagyon tetszik ez a képessége, és menő is a csaj. Ebben a részben már Bobby is szimpatikusabb volt.
Mystique tök szép lett emberként. Őt amúgy nagyon sajnáltam, hogy így járt. Magneto mondjuk nem zavartatta nagyon magát emiatt, de hát egy főgonosz már csak ilyen.
Jó volt ez nagyon, most amúgy az előzmények jönnek megjelenési a sorrend szerint?