24 nov 26, 14:36:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 714 715 [716] 717 718 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1557360 alkalommal)
0 Felhasználó és 165 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10725 Dátum: 14 nov 09, 19:35:22 »

Az milyen lesz már hogy pár év múlva a sorozatot nézők spoilereznek a könyveseknek.  Nevet

Bár szerintem legvalószínűbb egy alternatív ending, hogy legyen még kereslet a könyvekre is évek múlva.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10726 Dátum: 14 nov 09, 19:38:02 »

Martin papa nem fog gyorsabban írni, szóval valószínű. Nevet Most is valami random könyvet fejezett be a Winds of Winter helyett.  Nyelvesít
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10727 Dátum: 14 nov 09, 19:42:58 »

Ezt Aes-nek küldöm, mert ő tudja majd értékelni. Nevet
http://vimeo.com/111244563
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10728 Dátum: 14 nov 09, 22:34:55 »

Minagi, ez tök jó volt. Nevet Jól összeállította nagyon aki csinálta.

---

Megnéztem közben a DW évadzárót. Nem volt rossz. Nem ez volt a legjobb évadzáró azért nyilván, de így is tetszett. A zombi-cyberman ötlet nem is volt rossz, bár igazából már tényleg kissé túl sok bőrt nyúztak le ezekről a szerencsétlen bádogemberekről. ikszdé Azért így is voltak jó jelenetek, főleg a végén, amikor Danny átvette az irányítást és a halálba parancsolta az egész sereget. (Iron Man-től kölcsönzött repüléssel. ikszdé) Viszont Gallifery még mindig nincs meg, bár szerintem egy darabig nem is lesz, az az alapjaiban rázná meg a sorozatot.
Clara-t meg sajnálom, hogy kilépett, de ezt lehetett tudni már. Az meg nekem nem tetszett, hogy kölcsönösen hazudtak egymásnak a Doktorral. Jó, a Doktor nagy kamugép, de Clara igazán megmondhatta volna a saját igazát azért.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10729 Dátum: 14 nov 09, 23:53:47 »

Tényleg, a DW-ről:
Jó szar volt, az évadhoz illő, szóval erre nem is nagyon vesztegetném a szavakat. Viszont azt ide is beírom, hogy a Tumblr szerint Clara terhes, ezt akarta még elmondani, plusz ugye az unokáját is láttuk aki úgy néz ki mint Pink. Ki tudja Nevet De remélem ezzel már tényleg kiírták. Jó szarul váltak el, de inkább ez maradjon, minthogy még tovább kínlódjanak ezzel. Akit én új társank akarnák az a Planet of The Dead-es csaj, aki jobb companion volt mint Amy, Martha meg Clara együttvéve, de úgyse ő lesz,. meg rosszul is írnák meg. Én már csak Moffat elváltására várok a DW-val kapcsolatban.

Intersellarosoknak:
Persze, hogy kiemelte a legjobb jelenetet egész filmben <33 Sír Korrekt kritika amúgy Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=adRPDRdFH4I" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=adRPDRdFH4I</a>
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10730 Dátum: 14 nov 09, 23:56:06 »

Mennyire lesz fail ha elkészül? : ( (

Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #10731 Dátum: 14 nov 10, 00:11:05 »

Varian Wrynn kardja és Thrall kalapácsa. Ötletem sincs mit fog feldolgozni a film...

Biztos nem, az ég világon a kutyát nem érdeklő, epikus Ősök Háborúját, az egyik legjobb jellemleépülést amit eddig láttam, ( Arthas történetét ) vagy az abszolút jelentéktelen, már-már porszemnyi Utolsó Őrizőt...

Minek nekünk ilyen semmilyen sztori, amikor ledegradálhatjuk a Warcraft történetét, egy orkok vs emberek B kategóriás középkori háborús filmmé Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 00:11:59 írta Lew » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10732 Dátum: 14 nov 10, 07:39:48 »

*Orgrim kalapácsa akkor már.

Szerintem semmi baj nincs az emberek és orkok közötti első háborúval, a 90's kidek még emlékeznek a warcraft 1-re.
A sztori jó, főleg az ork rész érdekes, Gul'dan, Orgrim, Blackhand epic karakterek de ott van khadgar vagy lothar kikre lehet építeni. A probléma a megvalósítással lesz, meg a színészi teljesítménnyel.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10733 Dátum: 14 nov 10, 10:28:00 »

Az első háborúban még hol volt Varian? Nevet Az ott Varian kardja, szóval ha ork vs ember lesz, akkor az már bőven a Warcraft 3 eseményei után fog játszódni. Legjobb esetben megkapjuk, Thrall Warchief-é válását ami azért elég jó sztori. Orgrim és Grom amúgy is jó karakterek. Kapnánk egy Jainat, Vol'Jint, Cairnet, de arra meg szerintem nem lesz pénz, hogy élethű Tauren/Troll maszkokat készítsenek, pláne nem, hogy CGI-al elkészítsenek egy Tauren sereget.

A rendező akire rábízták, az egyetlen ismertebb filmje a Forráskód, ami azért nem volt egy nagy eresztés. Meg lennék lepve, ha ismerné az alapanyagot amivel dolgozik.

Szvsz ha lett volna egy kis eszük felkérik producernek Chris Metzent és rendezőnek J.J Abramst. Amennyi Warcraft fanatikus van, visszajött volna az a nem kevés pénz amit Abrams elkér és kaptunk volna egy olyan epikus Fantasyt ami után megéri folytatást csinálni.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10734 Dátum: 14 nov 10, 10:31:31 »

Valriannak az apja van az első háborúban. Lehet a kard is tőle van, mint a doomhammer thrallnak.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10735 Dátum: 14 nov 10, 10:41:11 »

Hm makes sense.

Imdb szerint Ben Foster benne lesz a filmben és ő lesz Medivh. Ez mondjuk egy egész jó ötlet.

Tetszene, ha be mernék játszani, hogy a kevésbé ismert karakterekkel és történettel indítanának és kronológiai sorrendben építenének fel egy trilógiát ( Mondjuk ez már ott bukik, hogy akkor az Ősök Háborújával és Azeroth szétszakadásával kellett volna indítani ). Kezdve Medivh és Llane halálával, eljutva egészen Thrall-ig.

Arra leszek kíváncsi belekeverik-e Sargerast. Kerek lenne a sztori nélküle is, de engem személy szerint zavarna, mert Medivh-et elég gonosznak állítaná be.

Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10736 Dátum: 14 nov 10, 10:50:34 »

Vagy akár a Blizzard kiadhatna egy 1,5 órás CGI filmet az advent children mintájára. Kajálnánk.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10737 Dátum: 14 nov 10, 10:58:56 »

Túl sokba kerülne szerintem. Bár tény, hogy visszahozná az árát.

Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10738 Dátum: 14 nov 10, 11:21:49 »

And what, Gul'dan, must we give in return?

« Utoljára szerkesztve: 14 nov 10, 11:26:35 írta Syzygy » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10739 Dátum: 14 nov 10, 11:41:32 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_8c31B3kbiM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_8c31B3kbiM</a>

4:15 Syzy

All I did... I DID FOR THE HORDE !!!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 714 715 [716] 717 718 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins