Ez az évadnyitó mindent vitt. Az eddigi legjobb rész a sorozatban, de mindenképp a legjobbak között van-
TWD s05e01 spoiler innentőlCrazyCat, nekem is ez a TWD mém ugrott be egyből. Carol nem gyenge, igazi terminátor.
Valami elképesztően menő, amit itt véghezvitt, bár jó kegyetlen is lett egyben. A hülye picsát jól megetette a zombikkal.
De meg is érdemelte. Meg hát alapból, ezek a terminusiak, kicsit sajnálom, hogy Rick bandája nem ment vissza kiirtani őket. Ebből még baj lesz, tuti, hogy Gareth és még páran előkerülnek valamikor.
Az a vágóhíd, az kibaszott undorító volt. Én bírom az ilyesmit, filmben igazából annyira nem is tudom komolyan venni, de ez most azért erős volt. Bár az viszont tetszett, hogy azért egy minimális előtörténetet kaptak Garethék is, így nem lett teljesen fekete-fehér az egész. Nyilván nem lehet megérteni, amit műveltek, de mondjuk az, hogy azokkal, akik anno egyszer elfoglalták tőlük a Terminust, hogy azokkal kegyetlenül elszámoltak, az érthető. Bár az emberevés akkor is undorító, na meg így ők se lettek jobbak a végén, mint a támadóik.
Ty mióta lett ennyire pacifista? Mondjuk az nem baj, ha nem szereti az öldöklést, (mert Carol azért már egy kicsit túlságosan is), de azért ennyire? Jó, a férget a végén csak agyoncsapta, de az meg is érdemelte nagyon, azért, hogy Judith-t fenyegette. (Akkor nagyon be is paráztam.)
Egyébként Rick is baromi badass, ezt eddig is tudtuk, de Carol mellett ő volt ma a másik hős.
Hát, most elengedhette a gyilkos ösztöneit, amiket mindig vissza akar fogni.
Daryl volt kicsit visszaszorulva most.
A családi jelenet tényleg nagyon megható volt. Engem is egészen elragadtak az érzelmek, de hát pont ezért jó ez a sorozat, tényleg hatással van az emberre.
És most jön Morgan. Én örülök neki nagyon, egy újabb elmebeteg a csapatba.
Beth nem volt, de nem is számítottam rá. Most nagyon megtörte volna a rész lendületét egy másik történetszál. (Sejtettem, hogy így lesz, a harmadik évad első részében is hanyagolták Andreát és Michonne-t.) De hamarosan úgyis jön ő is.
(Remélem nem kell sokat várni rá se.)
Ja, csak én érzem úgy, hogy Eugene dumája totál bullshit volt?