Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9990 Dátum: 14 júl 04, 10:33:15 » |
|
Basszus, hogy ezt a két nőt kihagytam., köszi!! Sophia Loren se semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9991 Dátum: 14 júl 04, 10:54:20 » |
|
Meg Liv Tyler is jó színésznő szerintem. És ő si ezerszer szebb az Emma Stone féléknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9992 Dátum: 14 júl 04, 13:16:41 » |
|
Meg amúgy Scarlett Johansson is nagyon tud amikor hagyják, de sajnos általában csak a külseje miatt rakják be Mondjuk nem csoda, ez a nő tipikusan a 'még én se rúgnám ki az ágyamból'-típus.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 04, 13:17:46 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9994 Dátum: 14 júl 04, 20:38:29 » |
|
Hiányzik a DW neked is? Am ha tetszett sorozat (márpedig úgy látom igen) akkor nézd meg a Torchwoodot (DW spin off), Jack kapitányról és a Cardiffi kis csapatáról szól.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9995 Dátum: 14 júl 04, 21:20:32 » |
|
Ne nézd meg, én próbáltam, nem ment Sajnos a DW az a széria ami a Doctor nélkül egy kalap..ot sem ér. és Jack akármekkora arc is volt ott itt ez megmutatkozik. Jackból Doctor-pótlék lesz hogy valami drámát nyújtson a dolog, de olyan elbaszott módon hogy talán 3 vagy 4 részig húztam. Ráadásul a főszereplőcsajnak olyen kibaszott retardált feje van hogy egy Shakespera drám kellős közepén se tudnám komolyan venni. Komolyan mondom Aes, nem hiányzik ez a lelkivilágodnak. Amúgy is, már csak augusztusig kell várni Előzetes meg bejövős, már amennyire 20 mp az lehet, és bár eddig is voltak rá jelek hogy a mostani doki egy vadállat lesz, de örülök hogy ez egyre inkább megerősödni látszik. Capaldi *------* 9:02 Imádom ezt a sorozatot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 04, 21:26:50 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9996 Dátum: 14 júl 04, 21:22:02 » |
|
Lol pont akkor írnak be amikor megpróbálnám.Nem előtte. Hidd el a Sherlock fanoknak nehezebb. HAbár elvileg 2015 elején visszatér.Bár szerintem ezt már tudják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9997 Dátum: 14 júl 04, 21:33:53 » |
|
2015ben csak forgatni kezdik, én úgy tudom. Torchwood-on én is gondolkodtam. Hallottam róla jót is, rosszat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9998 Dátum: 14 júl 05, 18:01:20 » |
|
Az biztos hogy a DW sokkal jobb a Torchwoodnál, de azért az se rossz. Egy próbát lehet hogy azért megérne, legfeljebb ha nem jön be akkor dobod mint Sabaku.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 05, 18:03:31 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9999 Dátum: 14 júl 07, 00:07:02 » |
|
127óra..Nem tudom, hogy ebből a filmből többet kilehetett e volna hozni, de az biztos, hogy nem is az volt benne a fontos. Hihetetlen egy történet.Kíváncsi vagyok, vajon egyes emberek ilyen helyzetben mit tettek volna.Tény, hogy a legtöbb ember ragaszkodik az élethez, de levágni a kezedet egy olyan túlélős kínai bicskával, és még az sem biztos, hogy túléled így, hiszen onnan kijutni...nagyon nagy szerencséje volt a csávónak, hogy belefutott az ott túrázókba. Ráadásul még ez sem ijesztette el őt a további szikla/hegymászástól, eh.
Gondolom a legtöbb ember, aki megnézte a filmet, vagy olvasta a könyvet biztosan eljátszadozott a gondolattal, mi lenne, ha ő kerülne ilyen helyzetbe, hát én nem is tudom, sajnos bennem van egy kis klausztrafóbia, így lehet én nem húztam volna sokáig, habár itt a túlélésről van szó, és ilyenkor talán már mindent bevállal az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10000 Dátum: 14 júl 07, 13:47:06 » |
|
Tegnap este meg is néztem a filmet. Nem bírtam várni vele. Faszás volt kedvet kaptam tőle a Forest Gumphoz is nem láttam már vagy 10 éve szóval megnézem újra azt is.
Amúgy a srác edzőjét szívem szerint pofán vertem volna. Az nem való edzőnek, aki nem tartja a lelket a tanítványában. Még ha kevés is az esély vagy szinte lehetetlen, akkor se csinálnék ilyet. Emberi moslék az ilyen ne tanítson, főleg ne fiatalokat.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10001 Dátum: 14 júl 07, 14:02:29 » |
|
Mikre figyelsz fel. Én vagy ötször láttam a filmet, de kb. fel sem tűnt, hogy van edzője. Egy pillanatnyi gondolatot nem vesztegettem rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10002 Dátum: 14 júl 07, 14:04:49 » |
|
A könyvben kicsit jobban kezelik a rablótámadást, mint a filmben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10003 Dátum: 14 júl 07, 14:20:46 » |
|
Tegnap este meg is néztem a filmet. Nem bírtam várni vele. Faszás volt kedvet kaptam tőle a Forest Gumphoz is nem láttam már vagy 10 éve szóval megnézem újra azt is.
A Forest Gump dejó film tejóég. És vannak olyanok akik nem látták. T_T A békés harcos útját nézted meg? Az egész pofás kis film, sok megmondós dumával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|