zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9180 Dátum: 14 ápr 09, 17:12:29 » |
|
Azt a részt még nem néztem végig. Nem keltette fel az érdeklődésemet és sztorira nincs igazán kihatással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9181 Dátum: 14 ápr 09, 17:16:43 » |
|
Én most nézem az 5. évadot (s05e08-09 tegnap) és szerintem király arc nagyon Matt Smith. Nagyon más mint Tennant, de megkedveltem hamar. Most megint egy vidámabb Doktort kaptunk, mert Tennant nagyon drámai figura volt. Engem Matt Smith stílusa inkább a Kilencedik Doktoréra emlékeztet kicsit. Amy Pond se rossz, a korábbi kísérők talán érdekesebbek voltak, de azért Amy-vel sincs baj. Akartam már kérdezni, K-9 lesz még valamikor? Róla nagyon kevés dolog derült csak eddig ki, pedig neki is szerepe van azért ebben az univerzumban tudtommal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9182 Dátum: 14 ápr 09, 17:33:50 » |
|
K-9 csak a klasszikus évadokban van még , de remélhetőleg a jövőben még látjuk. Mattről nekem más ugrik be (nincs semmi bajom a 9.dokival sem. Ameddig volt, addig élveztem is), mert eléggé hasonlóak (legalábbis nekem) tulajdonágaikban. Most lehet, hogy kinevetnének sokan ezért, ha leírnám annak a személynek a nevét, de ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9183 Dátum: 14 ápr 09, 17:52:01 » |
|
Pedig sztm az a legaranyosabb Christmas Special Matt-el Mondjuk őt ismerni kell, Mini, h ne csak a debilségét lássad, ő vitt el 3 évadot a hátán. Mondom ezt én, mint hardcore Tennantista.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9184 Dátum: 14 ápr 09, 17:55:35 » |
|
Akkor biztos megnézem. Jó lenne látni egy aranyos CS-t is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9185 Dátum: 14 ápr 09, 17:56:04 » |
|
Én nagyon nagy kilencedik rajongó vagyok. Tennant azért jobb volt, mert érdekesebb volt maga a Tizedik Doktor karaktere is, összetettebb személyiség, mint a kilnecedik, de így is nagy rajongó vagyok. És már ő is megcsókolta Rose-t. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9186 Dátum: 14 ápr 09, 18:02:27 » |
|
9.Dokinak csak egy évadja volt, szóval valamennyire érthető. Matt azért is lett a kedvencem, meg a másik akihez hasonlítgatom, mert sokkal több van bennük, mint amennyit általában mutatnak. Eleinte csak a vicces figurát láttam bennük, majd idővel jóval többet találtam a személyiségükben és jobban is szeretem, mikor azért komolyabbak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9187 Dátum: 14 ápr 09, 18:06:05 » |
|
Látom megszaporodtak a válaszok a csevegő topikban amióta utoljára benéztem. Ars,ha úgy vesszük mint színész akkor mind a 3 Doktor megcsókolta Rose-t.(Billie)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9188 Dátum: 14 ápr 09, 18:08:20 » |
|
Pedig sztm az a legaranyosabb Christmas Special Matt-el Mondjuk őt ismerni kell, Mini, h ne csak a debilségét lássad, ő vitt el 3 évadot a hátán. Mondom ezt én, mint hardcore Tennantista. Tudom, de így első benyomásra ... jíííj. Majd egyszer átérzem és megismerem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9189 Dátum: 14 ápr 09, 18:10:46 » |
|
Látom megszaporodtak a válaszok a csevegő topikban amióta utoljára benéztem. Ars,ha úgy vesszük mint színész akkor mind a 3 Doktor megcsókolta Rose-t.(Billie) Minden pasi Billie-t akarja? Adj neki egy esélyt. A legtöbb DW rajongó sem szívlelte az elején és most meg rengetegen szeretik, köztük én is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 18:22:01 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9190 Dátum: 14 ápr 09, 18:31:24 » |
|
Ne feledd egy még meg is említi hogy meg tudná csókolni.(tudod melyik) Most jutott eszembe hogy szívesen megnézném/várom egy történet megfilmesítését Dw-ben. Arról szól hogy Brigadier Lethbridge-Stewart sírjánál megemlékezik és tiszteletét nyílvánítja ki az eddigi összes Doktor. Egy részen belül,részben egyidőben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9191 Dátum: 14 ápr 09, 18:38:04 » |
|
Nem lenne rossz az biztos. Egy jó sztorit kéne még köríteni hozzá és nagyszerű rész lehetne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9192 Dátum: 14 ápr 09, 19:16:43 » |
|
Azzal nincs gond mivel a történet alapja/nagyrésze már le van írva.Jó pár utalás is volt rá a Mattes részekben. http://tardis.wikia.com/wiki/The_Gift_(short_story)Eszembe jutott hogy még az 5ik évadban még olyan kölyök képe van a frizurája miatt. Ui:a lábam egy része nem regenrálódik úgy ahogy szeretném.Nem vicc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9193 Dátum: 14 ápr 09, 19:25:16 » |
|
Hol? Biztos én vagyok most buta, de nem tudok ilyen történetről.
Ő a legfiatalabb Doki. Ez csak természetes.
Te meg mit csináltál, hogy regenerálódsz? De most komolyan, mi történt a lábaddal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9194 Dátum: 14 ápr 09, 19:52:26 » |
|
Mennyire jó volt ez a Vincent van Gogh-os rész. Tökre megható volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|