Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8640 Dátum: 14 feb 19, 19:32:29 » |
|
A Dark Night mindenképp jobban megéri. Fényévekkel jobb a többi Batmannél. A Dark Nightnak ugye az a lényege, hogy olyan batman film, ami akár igaz is lehetne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8641 Dátum: 14 feb 19, 19:52:06 » |
|
Ennek a sorozatnak milyen a látványvilága? A réginek nagyin tetszett, a város, az autók, a szereplők ruhái, minden nagyon király volt, egyedi és jól eltalált. Az új sorozat mennyire adja ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8642 Dátum: 14 feb 19, 20:02:04 » |
|
Nekem a látvány világa is nagyon tetszett, jobban mint a régi részeknél. Illeszkedik a film borongós hangulatához. Szerintem nézd meg.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8644 Dátum: 14 feb 19, 20:03:56 » |
|
Aes, még a szénásszekér is robban. Úgy kell elképzelni, mint 1 tipikus akciófilmet, a látványa semmivel sem jobb azoknál, egy erős közepes. Sötét hangulatot akartak varázsolni, de szerintem nem sikerült. A város kb NewYork2. A batruha is kevésbé néz ki jól szerintem, legalábbis a maszk része. Veszíteni nem veszítesz vele, ha azzal folytatod, legalább friss lesz mindkét sorozat emléke.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 20:07:34 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8645 Dátum: 14 feb 19, 20:22:28 » |
|
"If u watch Scarface backwards, it's about a man who gives up cocaine and crime to follow his dream of becoming a dishwasher to earn enough money so he can visit Cuba"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8646 Dátum: 14 feb 19, 20:22:39 » |
|
Ok, meggyőztetek. Akkor ezeket szedem most le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8647 Dátum: 14 feb 19, 20:27:32 » |
|
Hetediket meg tessék mindenkinek megnézni aki eddig nem látta, szerintem zseniális Sabakuban most sem csalódtam. Bár biztos volt amikor igen. Amúgy Morgan Freeman van benne, szóval jó film nem lehet
Kevin Spacey Kevin Spacey Kevin Spacey Kevin Spacey, mondtam már? A színész. Dark Knight filmekről nyilván lehetne negatívumot is írni, de az aki átélte ezt a remekművet moziban ( persze NEM szinkronnal ), és kijövet után még 2-3 óráig ott érzed a bizsergést. Na ezt már nem fogják megtudni milyen akik nem időben látták. Ennyire adja Tony Montana? Mondjuk akkor lett volna coitus Michelle Pfeifferrel. ............................................................. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/1618362_480364062075226_586409948_o.jpgez meg epic win ( tűz és jég dala )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 23:13:19 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8648 Dátum: 14 feb 19, 23:15:03 » |
|
Aes, még a szénásszekér is robban. Úgy kell elképzelni, mint 1 tipikus akciófilmet, a látványa semmivel sem jobb azoknál, egy erős közepes. Sötét hangulatot akartak varázsolni, de szerintem nem sikerült. A város kb NewYork2. A batruha is kevésbé néz ki jól szerintem, legalábbis a maszk része. Veszíteni nem veszítesz vele, ha azzal folytatod, legalább friss lesz mindkét sorozat emléke. Ezzel a hozzászólással az a baj, hogy hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8649 Dátum: 14 feb 19, 23:23:15 » |
|
Aes, még a szénásszekér is robban.
Michael bácsi már itt is van A Sötét Lovag trilógia szvsz az egyik legjobb trilógia amit eddig láttam. Aki azt mondja hogy nem jó, az csak hypster akar lenni, hogy neki márpedig nem tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8650 Dátum: 14 feb 20, 00:22:35 » |
|
oh ez a star-crpssed tök cuki kis lányos, Rómeó és Júliá story lett, gagyi, de pont azért jó
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8651 Dátum: 14 feb 20, 00:45:27 » |
|
Pofás ez a számolgatós videó. Ezt lazán el lehetne játszani még jó pár helyen A sötét lovag triológia nekem is bejött.Jobban mint a régiek.Nem mintha ott nem lennének jobb részek. Batman és Robint inkább bele se veszem,jobb úgy hagyni Kiegészítésként ez lilás-zöldes(vagy már milyen,rikitó városkép sohasem jött be igazán. Moziban sajnos csak az első részét láttam,este fele. Heath Ledger-ért pedig kár olyan hamar elment.Jokerként olyat nyújtott hogy simán bekerült a kedvelt főellenségeim közé.Pedig az nem gyakori.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8652 Dátum: 14 feb 20, 10:44:03 » |
|
A Tim Burton féle Batmaneket nem lehet felülmúlni a tökéletes történetükkel, hangulatukkal és színészi teljesítményeikkel. A Dark Knight trilógia egy remek és monumentális, átgondolt akciófilm trilógia, de nem képregényfilm. És ,az első részt nem beleszámítva, végképp nem Batman film. Jó persze ott van a jelmez, 10 perc sírás filmenként hogy a titkomat senki nem tudhatja de igazából a 2. és 3. részben nincsen semmi Batmanes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8653 Dátum: 14 feb 20, 13:15:01 » |
|
A Tim Burton Batmanfilmek mesék, A Dark Knight filmek pedig filmek. A Tim Burtonös filmeknek meg ritka bugyuta története van. Ami persze aranyos és tetszik, de azért nem mérhető a Dark Knighthoz. Amúgy a Batman képregényekben is vannak olyanok, amik teljesen realisztikusak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|