|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8401 Dátum: 14 jan 14, 18:31:07 » |
|
Egy ilyen kéne nekem: Minagi! Vehetnél nekem egyet ajándékba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8402 Dátum: 14 jan 14, 18:43:28 » |
|
Most járok a S.H.I.E.L.D.-ben a 4. résznél, félek igazuk lesz a kritikusoknak, hogy az első 2 rész jó a többi semmit se ér. =/
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8403 Dátum: 14 jan 14, 19:04:58 » |
|
Annak én is neki akarok állni, ha lemegy az első évad. Elég vegyes dolgokat hallok róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8404 Dátum: 14 jan 14, 19:06:26 » |
|
Ne is mond Aes, már nagyon rég kinéztük az apukámmal. De ha beszereztem egyet, akkor veszek neked is majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8405 Dátum: 14 jan 14, 19:59:17 » |
|
Ezt sorozatot most fogom elkezdeni mindjárt God jesus, mi van ennek az embernek a jobb pupillájával? El nem tudom képzelni hogy ezt hogy sikerült összehoznia a fényviszonyoknak.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8406 Dátum: 14 jan 14, 20:12:34 » |
|
Sabaku! Úgy érted, hogy a BSG-t? Ha igen, akkor az nagyon helyes. K*rva jó sorozat. Minagi, jöhet. De ha én szerzek előbb küldök neked is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8407 Dátum: 14 jan 14, 20:27:40 » |
|
Az Arrownak komplex története, történetszálai vannak, jó akciókkal, csajokkal és karakterfejlődéssel valamint sok képregényben is ismertebb szereplő feltűnik. A SHIELD egy érdektelen katyvasz, 0 karakterfejlődéssel, többségében pocsék színészekkel és a megkötött kéz miatt 0 történettel. Mondjuk a Smallvillet sem szerettem de a SHIELD ezerszer sz.rabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8408 Dátum: 14 jan 14, 20:50:25 » |
|
Minagi, jöhet. De ha én szerzek előbb küldök neked is. Benne vagyok! Deal, captain!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8409 Dátum: 14 jan 14, 21:46:16 » |
|
Yes, sir! Á, most volt végre az első olyan rész, ahol a final five szóba jött. Amikor elkezdtem újra nézni, végig ezen agyaltam, hogy mikor kerül először elő ez a téma. Mert csak arra emlékeztem, hogy egy darabig szó se volt erről, utána meg ez már szinte folyamatosan egy központi kérdés volt. De egyáltalán nem rémlett már, hogy mikor és ki vette elő ezt elsőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8410 Dátum: 14 jan 14, 21:48:46 » |
|
Uh azok jók, mikor tippel az ember első nézésre, hogy kik lehetnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8411 Dátum: 14 jan 14, 21:57:22 » |
|
Aztán az évad végén jön a nagy WTF. De most enm spoilerezzünk, Sabaku miatt, ha tényleg meg akatja nézni. xD Amúgy vicces, hogy igazából nem mindegyik volt meglepő, egy teljesen, és egy félig mellékszereplőnek számító karit is bevettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8412 Dátum: 14 jan 14, 22:30:38 » |
|
Igen, ezt akarom majd, és nagyra értékelem a spoilermentességet
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8413 Dátum: 14 jan 14, 22:44:07 » |
|
Oké, erre ügyelni fogunk akkor. Nehogy valamit ellőjünk. De azért te is legyél óvatos, főleg ha esetleg valamiért régebbi hszek kerülnek a szemed elé. Alaposan ki lett tárgyalva a vége, meg az összes évadzáró is. Majd írj róla néha, hogy hol tartasz. Ja, és ha nem néztél még utána, akkor szólok, hogy nem az első résszel kell kezdeni, hanem a Miniseries-el, ez egy két részes pilot, 2*másfél óra tömör gyönyör. És: semmi szinkron! Nem tudom, te hogy állsz ezen a téren, de ezt tilos szinkronnal nézni, szerintem az egy katasztrófa. (Ha felirattal szoktál sorozatokat nézni, ezt tekintsd tárgytalannak.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8414 Dátum: 14 jan 14, 22:52:02 » |
|
Inkább nem nézek valamit mint hogy szinkronnal nézzem És nekem első két résznek 2 x 1,5 van letöltve, szóval ez is stimmel akkor szerencsére. Amúgy tőlem spoilerzhettek, csak írjátok ki h igen, de amúgy se nagyon fórumozom mostanában szóval nem hiszem h belebotlok vmibe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|