Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8340 Dátum: 14 jan 10, 23:14:33 » |
|
Valaki nézi itt a CSI: Miami- és New York Helyszínelők sorozatokat? Vagy a Cobra 11-et?
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8341 Dátum: 14 jan 10, 23:37:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8342 Dátum: 14 jan 10, 23:43:22 » |
|
Láttad a mai részt? :]]
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8343 Dátum: 14 jan 10, 23:48:13 » |
|
17-szer láttam és még mindig volt pár új dolog amit ez a cikk mutatott a Fight Clubról. Nem hiába ez a világ legjobb filmje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8344 Dátum: 14 jan 10, 23:50:39 » |
|
Uh melyikre gondolsz, melyik csatornán ment? (Láttam az összeset, a Miami meg is szűnt már. ) Gdat, ugye-hogy ugye? Volt hogy hetente néztem, és egy-két dolgot ismertem, de mégis volt jó pár ami ismeretlent volt számomra, örülök, hogy mutattam újt neked is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8345 Dátum: 14 jan 10, 23:57:50 » |
|
Az lepett meg amikor Tyler szerepelt az öltönyösök között. A többi az olyan infó volt, amit nem lehetett a filmből észrevenni, mert csak ilyen poén. Hogy a narrátor tényleg megütötte Tylert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8346 Dátum: 14 jan 11, 00:02:00 » |
|
Ha már ennyire istenítitek ezt a Fight Clubot, elmondaná valaki, miről szól?
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8347 Dátum: 14 jan 11, 00:03:12 » |
|
Azt nem lehet, mert ha elmondanánk, akkor le lenne lőve a poén. Amikor először nézi az ember, akkor még másról szól, mint amikor már másodszor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8348 Dátum: 14 jan 11, 00:05:05 » |
|
Ezt nekem is meg kéne most már néznem. Azt tudom miről szól, a hugom látta elmondott mindent, meg azt is, hogy szar volt. Persze ő se orákulum azért, de amiket mondott azok alapján lehet, nekem se jönne be. De azért meg fogom nézni, hátha. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8349 Dátum: 14 jan 11, 00:09:52 » |
|
A nőknek nem feltétlenül tetszik annyira, mert 50%-ban a férfivá érésről szól és őket nem érinti olyan mélyen. De mindenképp nézd meg Aes. Tényleg szemrebbenés nélkül állítom, hogy ez a világ legjobb filmje. Minden jelenete tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8350 Dátum: 14 jan 11, 00:12:52 » |
|
Bocs, csak belassult a net, én meg frissítettem, aztán biztos nem láttam hogy már el lett küldve.
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8351 Dátum: 14 jan 11, 00:14:36 » |
|
Muszáj lesz azt hiszem. Egyébként tényleg nagyon sokan dicsérik. Kurohi-kun! Akkor semmi gond, töröltem a felesleget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 00:15:47 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8352 Dátum: 14 jan 11, 00:31:37 » |
|
Tíz dolog ezek közül már nem volt számomra ismeretlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8353 Dátum: 14 jan 11, 09:06:53 » |
|
Harcosok klubja az a film, ami minden újranézésre mást és újat tud adni, de nem akarok Gdat 2.0 lenni.
Egyébként gédat is csak azért lett férfi mert minden héten megnézte, meg a sebhelyesarcút is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 09:18:27 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8354 Dátum: 14 jan 11, 09:50:35 » |
|
Ha már ennyire istenítitek ezt a Fight Clubot, elmondaná valaki, miről szól? A férfi identitásról szól. Tényleg szemrebbenés nélkül állítom, hogy ez a világ legjobb filmje. Minden jelenete tökéletes.
Tényleg az egyik legjobb, csak személyes döntésképtelenségem miatt tartom egy helyen a Hetedikkel. Egyébként tényleg nagyon sokan dicsérik.
Férfi részről elég sötétnek kell lenni ahhoz, hogy ezt a filmet ne tudják dicsérni! Gdattal egyet értek, a témában nem feltétlenül számítnak a nők véleményei, mert ez nem az ő igényeiket célozza meg. Amúgy a könyv megjelent magyarul is? Beszerezhető még? Mert a DVD megvan, és a könyvet is szeretném birtokolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|