Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 07 dec 31, 03:02:34 » |
|
Na nekem pont ez a bajom az egész műsorral. A kezdeti időkben szerettem, és tényleg szórakoztató volt, de tartalmilag szerintem silánnyá fajult, mikor eladták magukat. Bezzeg mikor még nem is volt népszerű a műsor, na akkor tényleg nem kíméltek senkit, annak volt értelme. Mára ez hol van? De lehet, h velem van a baj. Fábry is jobb volt régebben, ma már az is kezdi ütögetni a közönséges színvonalat.. ;D Ne értsetek szeretem a vicceket, de attól nem röhögöm halálra magam, ha főműsoridőben káromkodnak... Na mindegy, egyéni világnézeti problémák. :
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 07 dec 31, 03:06:15 » |
|
Erről nekem az is eszembe jut, hogy lehet, hogy a mi igényszintünk változik idővel... Lehet, hogy akkor nem találtunk semmi furcsát az egészben és most, hogy már picit többet ismerünk a világból másként ítéljük meg ezeket a dolgokat is.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 07 dec 31, 03:08:09 » |
|
Zita! talált süllyedt! mi sem maradunk életünk végéig egy állásponton!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 07 dec 31, 03:51:19 » |
|
Az elmúlt években mindennek süljedt a színvonala.. Nem csak a fábrinak, meg a heti hetesnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 08 jan 02, 10:00:18 » |
|
Tegnap a Tv2-őn volt egy hatalmas film a Shop Stop 2. Szakadtam a röhögésnél időként Szal látta valaki esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 08 jan 02, 10:53:18 » |
|
alapfilm Kedvenc a Gyűrűk Urás rész Bár én angolul láttam. Soxor. Nagyon, nagyon, nagyon soxor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 08 jan 02, 10:55:43 » |
|
jaja de télleg jobb a Star Wars a gyűrűkuránál mert csak egy visszatérés létezik Am amikor vitatkoznak a seggből szájbán akkor aztán végképp röhögőgörcsöt kap az ember Am a Faterok Motoront most néztem meg baromi jó film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 08 jan 02, 19:57:55 » |
|
A Yin Yang Yo-t én is szeretem BAKTER! Meg régen a cartoon networkön adták a MASZK-ot na az nagyon király volt kár hogy már nem adják :'( Ja a Luie élete is nagyon jó "Anderson 3 kör futás!!!!!!!!!" Hódító Hódok (Dugó volt a kedvencem) hihi Avatar is nagyon király azt nem tudjátok hol lehet megnézni mert sajna nincs Nickelodeonom csak nyári szünetben volt :'( Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 08 jan 02, 20:20:53 » |
|
A WillIrmaTairaniCorneliaHay-lin-t én is szereten, meg a Totally Spiecet is - bár nagy gyatyi, az hogy mindig a jó győz, ezért nem szeretem annyira a rajzfilmeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 08 jan 02, 20:23:47 » |
|
Igen a Hódító Hódok nálam az abszolút kedvenc meg is van 3 évad. És igen a Maszk is nagyon jó volt bár az angolul volt az igazi a szinkron kicsit gagyi volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 08 jan 02, 20:25:26 » |
|
A Hódító hódok az amelyikben Norbi és Dugó van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 08 jan 02, 20:29:31 » |
|
Eclair, fórumszabályzaaat amúgy a Hódító hódokat én is szeretem, kár h már nincs Nickelodeonom Dugó rulz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 08 jan 02, 20:30:06 » |
|
Én Menyustól és Bambulától kapok idegbajt. Na az egyszerűen borzalmas.... ;D
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 08 jan 02, 20:32:46 » |
|
én a Ren és Stimpyt utálom... h az milyen undorító 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 08 jan 02, 20:33:52 » |
|
Nemissss Jó az meg a Boci és a Pipi is Az mind a kettő vmi egy embertől van de sztem nagyon jó a Bambula hü*e feje xD Én meg őőő Spongyabobot utálom meg őőőő a mai rajzfilmeket azok ****-ok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|