dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5385 Dátum: 12 ápr 26, 14:51:15 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:57:49 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #5386 Dátum: 12 ápr 26, 15:13:53 » |
|
Hali. Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e jó SciFi-Fantasy filmeket/animéket? Régebben sokat néztem, de mostanában nem találok egy-két jót se, ezért kérnék egy kis segítséget ebben, ha lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #5387 Dátum: 12 ápr 26, 15:44:12 » |
|
Ti honnan töltitek a filmeket?? A Thor-t nem láttam sajnos(ezért is kérdem hol lehet tölteni) titánok harcát ki látta?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5388 Dátum: 12 ápr 26, 16:09:47 » |
|
D3VON: sci-fit keressel, ajánlom a Gintamát, jó anime, és van benne sci-fi mugen: én láttam a Titánok harcát. Letölteni, hm... pü-ben írom.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #5389 Dátum: 12 ápr 26, 16:10:48 » |
|
KÖszi! Gintama Az nem ilyen anime paródia?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5390 Dátum: 12 ápr 26, 16:16:58 » |
|
Az is, paródia - comedy - (pici comedy-vel keverve) shojo - parody, na meg sci-fi Zseniális anime, nagyon jó szerintem
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #5391 Dátum: 12 ápr 26, 16:17:37 » |
|
samdav: Köszi az animét, most töltöm az 1. részt.
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #5392 Dátum: 12 ápr 26, 16:21:00 » |
|
Am indavideon ugye csak a magyarországiak tudnak nézni videót?! Lehet vhogyan kicselezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #5393 Dátum: 12 ápr 26, 16:25:34 » |
|
Am indavideon ugye csak a magyarországiak tudnak nézni videót?! Lehet vhogyan kicselezni?
Például keresel egy magyar vpn-t. De pl én úgy szoktam megoldani egyik haverommal, hogy neki több szervere is van és így saját vpn is és oda felcsati és csá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #5394 Dátum: 12 ápr 26, 17:12:19 » |
|
Mennyire vagy jártas az informatikában? Gondolom az ip címről tudsz pár dolgot!? A vpn-t több célra is lehet forditani, így a teljes storyt, lényeget nem tudom leírni. De a te esetben az a lényeg, hogy ha találsz egy magyar vpnt, akkor felcsatlakozol rá. Több ingyenes is van, ha mást nem és komolyan gondolod akkor majd ha aktuális lesz neked segítek! Szóval felcsatlakozol rá, windowsról, ahol kb csak a vpn cimet kell megadnod, felhasználónevet és jelszót(ha van). ha felcsatlakozol rá akkor megkapod a szerveren futo ip cimet. (most az informatikusokkal nem kívánok vitatkozni erről, probálom érthetően elmagyarázni ). így ha magyar vpn-re csatizol, eltudod érni az indavideot. igazából csak annyi, hogy ip cimet váltasz, de ez nem ilyen egyszeru a magyarazat. ha részletesebben szeretnél erről érdeklődni akkor privát üzenetet írhatsz, de ne nyomjuk tele a topicot nem odaillő hszekkel! Nem duplaposzt, csak töröltem közüle.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 26, 17:20:47 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5395 Dátum: 12 ápr 28, 15:43:40 » |
|
Bosszúállók megnézve és tökéletes. Kötelező mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5396 Dátum: 12 ápr 28, 15:54:04 » |
|
Hát azért én többet vártam ettől a filmtől,de valószínűleg nekem voltak túl nagy elvárásaim.
Mert néhány gyenge poénon és a szereplők bemutatásán kívül semmi nem volt benne.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5397 Dátum: 12 ápr 28, 17:15:16 » |
|
Ismerősöm is mondta, hogy a Bosszúállok nagyon jó, konkrétan 7x nézi meg moziban és eddig 2x már megnézte, meg majd díszdobozban fogja megvenni, meg ilyenek, nagyon ráállt XDDD Mondjuk engem csak azért érdekel a film, mert benne lesz az Iron Man, a többi nem érdekel, Tony Stark nárcisztikus stílusa, a nagyképűsége nagyon jó és a legjobb szuperhős (persze Batman után )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5398 Dátum: 12 ápr 28, 20:30:44 » |
|
Mi is megyünk majd rá a moziba. Bátyám épp most ment el megnézni, én meg majd holnap vagy holnapután fogom. Kíváncsi vagyok rá. Remélem nekem is tetszeni fog.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5399 Dátum: 12 ápr 29, 04:42:07 » |
|
Megnéztem az Avengerst olyan lett, amilyenre számítottam eszméletlen látványos és hangulatosra sikeredett. A film, amúgy sem alacsony szintjét még jobban emeli Tony Stark. Egyszerűen zseniális az önelégült stílusa, erős nárcisztikus személyisége megspékelve a maga rettentő szarkazmusával és pikírt humorával kulcsfontosságú darabja a színvonalnak. A Nolan fajta Batmanek után végre ismételten találkoztam egy olyan képregény adaptációval, ami teljes mértékben elnyerte a tetszésemet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 29, 21:39:21 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
|