Aemymmel mi is megnéztük a Sucker Punchot és hát.... őszínte leszek, nem tetszett.
Valahogy nagyon nem sikerült összehozniuk az akciójeleneteket a mondanivalóval, így az érték el, hogy az akciójeleneteket is untam (pedig látványosak voltak) és a közte lévő részeket is. Pedig az eleje tényleg jól indult, de aztán nem lett belőle semmi.
Sassy: azt az ápolót meg nem tudom, miért sajnálod, csak azt kapta, amit megérdemelt.
Összességében ezt a filmet személy szerint egyszer nézhetőnek ítéltem, nekem nagyon nem jött be.
Azért sajnáltam, mert szerelmes volt a csajba... igaz, hogy a pénzbe jobban szerelmes volt
De nyilván a való életben van ez így. És akkor sajnáltam meg, amikor elkezdett könnyezni, mert rájött, hogy mit is tett, hogy agynélküli zombit csinált a csajból.
Nekem is uncsik voltak az akcio jelenetek, de szntem bele illett a filmbe. Ezzel fejezték ki szntem hogy mennyire őrült bele a csaj abba helyzetbe, amibe került. Az egész élete egy nagy szívás volt, és inkább elképzelt magának egy világot, ahol tudott egy kicsit szépíteni a dolgokon, mert ő lett a szuperhős. Gondolom innen jött a SukerPunch cím is.
Ma megnéztem Az utazót. Jó volt, kicsit meglepődtem a végén