The Last Airbender (Az utolsó léghajlító) nagyon lehúzták de nem értem miért. A rendezőnek (M. Night Shyamalan) az utóbbi filmjeit folymatosan lehúzzák, pedig (és ez az én véleményem) a legtöbbjük nagyon jó. Ott a Jelek. Szerintem az egyik legjobb U.F.O.-s film amit eddig láttam. Nagyon sajnálom hogy akárhányszor csinál egy filmet Shyamalan azt rögtön lehúzzák a kritikák. De gondolom azon van kiakadva a nép hogy látványilag lehet hogy jó az Avatar (bocs megszokásból így írom mert láttam a mesét) de lehet nem tudta illusztrálni ahogy sok ember tervezte. Nem tudom, de engem attól még nagyon érdekel ez a film.
pont máma láttam cool-on ezt a filmet --> A tökéletes trükk
igaz, hogy kb. a második felére kacsoltam oda, de megragadta a kíváncsiságom és tetszett is[/b][/color]
The Prestige (A tökéletes trükk) egy zseniális film. Én nagyon szeretem már láttam egy jó párszor, de most én is megnéztem mind a kétszer mikor leadta a Cool TV. Annyira megszerettem Christopher Nolan-t és a filmjeit.
Ebben a filmben jók a szinészek a történet, úgy minden
Nagy kedvenc. De elég szomorú valjuk be.
Ma láttam az Inception (eredet) c. filmet. Hát én lementem hídba, sztem még sose élveztem ennyire filmet, mindenkinek ajánlom, azóta a hatása alatt vagyok. Nagyon nagy mindfucker film
Léghajlító tényleg sz*r lett? valahogy éreztem és már nem is vonz nagyon. Most a Kick-ass-t ( Ha/Ver) szeretném nagyon megnézni
Már várom hogy végre megtudjam nézni a mozikban a Inception c. filmet. Nagyon vártam ezt a filmet, és ismerőseim látták és csak jót mondtak úgy hogy ezt nem hagyom ki, megnézem moziban.
A Kick-ass nagyon-nagyon jó lett szerintem. Én már 2x megnéztem
A zenéjéért oda vagyok, a szinészek nagyon jók, a történet is. Vannak benne poénok de mégis elég komoly egy történet.