huuhderégenirtamide O.o
lássukcsak miket láttam az utobbi 3 honapban xDDD
első ami eszembejut a HP 6 xD még Szivemmel néztem meg.. az első negyed ora volt asszem 3D
az ugy feelinges is volt xDD elis szédültem a röpködős jelenetnél -.-" am meg elment ugy az egész film... a végén eléggé csöpögöslett meg a magyarszínkron csodáit ebben a filmben is megtapasztaltam de tulajdonképpen lekötött arra az időre szal megérte
aztán
asszem a halálos iramban 4 is erre az időre sorolható xD
aztis Szilvivel néztem meg..
háát.. jobbvolt mint a tokyo drift :'DDDD feeling is volt benne meg akcio... meg csöpögés xDD voltak jelenetek mikor ugy kizökkentem az egészből és egészmáshol jártak a gondolataim de azért nézhetővolt x')
kísértetjárás.... amit most moziünnepen néztünk
abszolut jo kis horrorisztikus film
Szilvi leszolta 1 párszor még vetítés közben aztán mindíg jött egy jelenet amikor odanéznisemmert :'DDDD nekem nagyon bejött
bár a vége kb olyan érdekesre sikeredet mint a tükrök nél xD
district 9
abszolut lekötött ezis... a története és maga a fil elég érdekes megoldású de szerintemsokan lesznek akiknek igyis tetszik
Szilvi sztem végig unta magát ez látszott rajta xDD nekem ilyen half life 2 feelingem volt az egész film alatt xDD tudja a franc h miért xD a lényegaz h 1X mindenképp érdemes megnézni
hmm
töltögetni nagyon nemtöltöttem semmit... house 5. évadát követem amennyire lehetőségem engedi kb ennyi xD
a következő amire beülök az a Game
ez tuti :'DDD