Mármint ugyérted hogy mutatták? Mert már láttam a filmet
Április 18, 2008 : ez volt a bemutató napja.
De lehet hogy másra gondoltál.
Ezt adják már nálunk is? Ha jól emlékszem ez az amelyikben a csákkó visszamegy a Középkori Kínába és a Majomkirályt keresgélik?
900 forint volt a mozijegy? Nem ér annyit az egész akármilyen jó film is..
Mikor utoljára voltam moziba 300 Ft volt a jegy, de mindig félárasra mentem, szal csak 150-et fizettem, tényleg de rég volt.
De ez gondolom betudható annak hogy ma már írtó hamar kijönnek dvd-n a filmek, és összehasonlítva mozijeggyel és a kölcsönzési díjjal, "aránylag" elé olcsó
Ezt értem úgy, hogy anno 5-6 szorosába került a film a mozijegyhez képest, ma meg neg kapod a 2x-eséért.
----
Ha már volt szó Forbidden Kingdomrol, akkor ajánlom a Kingdom of Heavent, amit multkór azért néztem meg, mert a műszaki osztály plazma tévéjén ennek a filmnek a bemutatója ment, s mondom azta tök jók ezek a tüzes katapult effektek xD
---
valamint akit érdekel holnap lesz a tévében 12 órakor a Hallmarkon a Földtenger kalandorai.
--
Nem tudja valaki hogy honnan lehet beszerezni a The Collectro (A gyűjtő) c. kanadai filmsorozatot hundub verzióban? Tudom megy a tévében, de már a közepénél jár és csak most vettem észre hogy van ilyen.