Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3000 Dátum: 08 nov 01, 16:31:52 » |
|
Nekem az a bajom h nem bírom gyomorral az ien nyakfelvágós, és áll leesős jeleneteket De sztem is jó film, aki nem látta, nézze meg, mert sztem megéri Akkor neked nem kell megnézni a Boncasztalt ami szerintem eléggé érdekes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3001 Dátum: 08 nov 01, 18:12:31 » |
|
Nézi vki a House 5. évadát??? Vkivel beszélni akarok a mostani részről, de egy ismerősöm se nézni, a poént pedig nem akarom senki előtt lelőni..., de olyan nehéz nem spoilerezni... tudathasadás Én nézem. Szóval msn vagy vmi vagy itt fórumon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3002 Dátum: 08 nov 02, 15:17:33 » |
|
Pff... Húgom unszolására leszedtem a High Shool Musical 3-at... Háát megnéztük... Én 15 percig bírtam, olyan xar... Annál gázabb filmet ritkán látni... És a legrosszabb az egészben, hogy húgom szerint is Xar, pedig ő el van szédülve az ilyenektől.... És ezért adják ki sokan a nagy pénzt mozijegyre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3003 Dátum: 08 nov 04, 21:16:26 » |
|
LoL De kihalt a topic... De ugyanez a pangás a médiára is jellemző... Semmi jó műsor a TV-ben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #3004 Dátum: 08 nov 04, 21:56:39 » |
|
A választott tételünk (amit egyébként a tanár választott ) irodalomból filmes tétel, és én a western témát választottam, amihez meg kellett néznem a Volt egyszer egy Vadnyugatot és a Volt egyszer egy Mexikót, ami a Desperado folytatása. Hát a Volt egyszer egy Vadnyugat nem igazán nyerte el a tetszésem, de tudom nagy siker film a spagettiwestern egyik remekműve óriási színészekkel. Apu szerint még fiatal vagyok hozzá. Viszont a Desperado meg a Volt egyszer egy Mexikó szerintem nagyon jó filmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3005 Dátum: 08 nov 04, 23:05:18 » |
|
Semmi jó műsor a TV-ben... Hát jah semmi jó film XDD föleg a mai nap celeb vagyok, hal a tortán, unalmas sz*rokat adnak. Most volt a viasaton A sebezhetetlen című film hát legalább elfoglaltam magam de az se egy nagy film... >> Na de ma már láthatok egy jó filmet: A pusztító a retek klubon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 12:43:09 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3006 Dátum: 08 nov 05, 12:51:13 » |
|
Az tényleg jó film. Szerintem az egyik legjobb Stallone filmjei közül. Én meg most fogom megnézni a Csúcsformában 3-at
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3007 Dátum: 08 nov 05, 17:24:23 » |
|
Csúcsformában 3 nem szabad kihagyni hatalmas egyszerűen hatalmas film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3008 Dátum: 08 nov 05, 17:28:30 » |
|
Pff... Húgom unszolására leszedtem a High Shool Musical 3-at... Háát megnéztük... Én 15 percig bírtam, olyan xar... Annál gázabb filmet ritkán látni... És a legrosszabb az egészben, hogy húgom szerint is Xar, pedig ő el van szédülve az ilyenektől.... És ezért adják ki sokan a nagy pénzt mozijegyre... Nekem hugom 750-ért nézte meg moziba ha jól tudom,gratuláltam neki hogy ilyen sötét habár szerinte jó, én egyikböl se láttam egy pár percnél többet de nemis nagyon érdekel,ténleg gázos egy valami .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3009 Dátum: 08 nov 05, 17:43:14 » |
|
Arc (Powder, 1995) Már nem emlékszem ré mi is volt a történet, mivel kb több mint 10 éve láttam anno a HBO-n, csak anyi dereng, hogy a föszereplü egy kopasz albinó srác, akinek volt ilyen elektromágneses képessége, meg hogy fut a mezőn és belecsap a villám
Ismertetők:
Egy texasi pincében egy furcsa, magányos fiú éli életét. Rabságáról nem is szerez tudomást senki mindaddig, amíg egy napon meg nem hal gondozója és ő - életében először - közösségbe kerül. A kudarcok és elutasítások hatására lassan kirobbanni készül az addig ellenőrizhetőnek tartott energia, aminek a fiú születésétől fogva birtokosa... (port.hu)
A történet főhőse egy különös fiú, aki hihetetlen képességekkel rendelkezik. Képes olvasni mások gondolatában, halálos betegek kapnak életre egy érintésé- re. Csak kevesen értik meg őt, de nem biztos, hogy elegen ahhoz, hogy megvéd- jék. (filmkatalogus.hu)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 17:43:50 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3010 Dátum: 08 nov 05, 20:28:58 » |
|
Nem rég néztem meg Adam Sandler új filmjét a ne szórakozz Zohannal szerintem hatalmas film szét röhögtem az agyam valami kegyetlen igaz nem túl reális a film de kész egyszerűen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3011 Dátum: 08 nov 06, 00:08:42 » |
|
Na a retek klub megint hozta a formáját, a Pusztító című filmet megbuherálta pedig 16-os karika ki volt rakva, benyomott 600 reklámot és széjel vágdosta... Akár a kis 5 éves gyerek is nézhete volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3012 Dátum: 08 nov 06, 00:14:46 » |
|
Mért? Mit vártál? A 120 perces filmet képesek leadni 90 percben úgy, hogy abból 20 perc reklám... Vagyis a 120 perces moziból valójában látsz kemény 70 percet... >>>>>>>>>>>>>> Már megint az én HSZ-em az utolsó... Ki kéne kapcsolni a topic fagyasztás módot? Nah a valódi ok miért írok: Mi annak a Star Wars mozinak a címe, ameikben Luke átáll a sötét oldalra, és Dart Wader lessz belőle? Mert azt még nem láttam, és megérett a megnézésre...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 06, 21:12:25 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3013 Dátum: 08 nov 06, 21:58:44 » |
|
Ööö lehet én tudom rosszul de Anakinböl lesz Dart Vader szerintem,mégpedig a SW 3-ban:A sithek bosszúja.Ha másra gondoltál bocsi de én nemtudok rola hogy Luke bármikor is átálna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3014 Dátum: 08 nov 06, 22:17:17 » |
|
Emlékszem a nevekre... Nagyon... Luke helyett Anakin... Csak 1 generációt tévedtem... A régi csillagok háborúja filmekkel szétkoptattam pár VHS-t, és egy videólejátszót... De az újabb részekhez kissé láma vagyok.. Látványos meg minden, de azokat nem láttam elégszer... Na de kösz a címet... Letámadom a netet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|