laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4920 Dátum: 11 jún 24, 17:26:54 » |
|
[Rec°] Egy riporter hölgy fejébe vette hogy felveszi a tűzoltók esti akcióját. Egyszer aztán megszólalt a vészcsengő és ki kellet menni egy emeletes házhoz. Nem igazán tudták mire számíthatnak, egyes lakók csak egy sikolyról számoltak be, amitől megijedtek. Egyre fentebb mentek a lépcsőkön. Majd egy öreg nőt találtak az egyik lakás körül... Valamiért más volt a viselkedése mint egy átlagos idős hölgyé, még a tűzoltókat is megtámadta... Idővel kiderül hogy van egy kislány a házban, akinek a kutyája beteg és elvitték az orvoshoz, pontosabban az édesapja vitte el. Valamiféle veszettség szerű vírus támadta meg az állatot. A kutatás tovább folyt a házban, később az egész házat lezárták és minden bennlévőt továbbra is bent akartak tartani, kiderül hogy egy olyan vírus támadta meg az öreg hölgyet, ami hasonló a veszettséghez, és a kutya miatt történt feltételezhetően minden. A betegség egyre csak terjedt a bennlévő pár ember között, a végkifejlet szörnyű volt. A riporter hölgy és társa életben maradt, és megbújt egy sötét eldugott helyen a lakásban, ahol reményeik szerint nem talál rájuk egyetlen rém se, végül hátborzongató dolog kerül napfényre... Egy magas, aligha emberi lény sétál a koromsötétben fent a két kalandra vágyó fiatal körül, a feszültség egyre magasabb...
Olyan ismerős leírás, mintha láttam volna már, de mégse... Én a Karantént láttam, de a leírásból dettó ugyanaz a film. Ha minden igaz ez 2007-es film és spanyol (Rec), a másik meg 2008 és amerikai (Karantén). Most akkor full lekopizták az amcsik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4921 Dátum: 11 jún 24, 22:11:14 » |
|
Szokás szerint... Nem ez lenne az első eset...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4922 Dátum: 11 jún 28, 20:57:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4923 Dátum: 11 jún 28, 23:54:56 » |
|
Jézusom, az egy démoni macsek... :O Nekem a Bátor a gyáva kutya nagyon bejött az de jó volt
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4924 Dátum: 11 jún 29, 09:00:51 » |
|
Hát én mindig is rühelltem a Flapjacket és Bátort... bocsesz^^" HA már igénytelen rajzfilmet kell megnevezni, akkor néha megnézem a Görcs ikreket meg a Fosterék házát. Ha valami igényesebbet kellene megjelölni, akkor az ilyen pókember meg hasonló szuperhősösök jöhetnek. Más: Megnéztem a 13 kísértet filmet. NE nézzétek meg! Ha jót akartok. Képtelenség komolyan venni, úgy rossz ahogy van... pedig csak egy jó horrort akartam ("elég sok horrort látott már" feliratú nyíl lebeg a feje felett)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4925 Dátum: 11 jún 29, 10:35:33 » |
|
Szerintem is inkább mosolyogtató , mint horrorisztikus a film. Sikoly fanoknak egyszer megnézhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4926 Dátum: 11 jún 29, 19:00:26 » |
|
A legjobb horror a világon: A rettegés háza (2005-ös film, rendezte Michael Bay) Nagyon jó, tegnap megnéztem haverral és bexartunk komolyan 14 éves korunkba néztük meg először, és hát... 1 hétig nem tudtam aludni. Most már annyira nem vészes, de még mindig ijesztő
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4927 Dátum: 11 jún 29, 22:29:10 » |
|
Szerintetek mit lenne érdemes néznem? Folytassam a vámpírnaplókat, vagy kezdjem el a gossip girlt, esetleg a gleet?
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4928 Dátum: 11 júl 03, 16:14:33 » |
|
Vámpírnaplók ha 2. évadra gondolsz.
Meg van valakinek gépen Trónok Harca ( Game of thrones) magyar szinkronnal ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4929 Dátum: 11 júl 03, 19:17:49 » |
|
Nincs, tegnap töröltem. De püben küldök linket. Először kicsit fura volt a szinkron. Főleg az olyan mondatoknál, mint: "Oh my sweet summer child what do you know about the fear?..." "He is not a dragon, fire can not kill a dragon. "Hear my words and bear witness to my vow! Night gathers and now my watch begins..." Viszont a 7. végén Kisujj magyar szinkronnal nagyon durva. --- szerk ment neked is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 04, 18:14:23 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4930 Dátum: 11 júl 04, 08:52:47 » |
|
Shiro! Azt a linket nekem is küldd el. Azért kíváncsi vagyok, hogyan cseszték el a kedvenc sorozatomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4931 Dátum: 11 júl 04, 21:10:06 » |
|
Uchiha: Én azt már láttam, érdekes de semmi extra nem volt benne. samday: Az nem az amikor egy régi diliházban hullanak, mint a legyek? Más: Vámpírok? Ööö... (fujjj? ^^") Kimerült az Interjú a vámpírral filmmel. Pukk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4932 Dátum: 11 júl 04, 23:53:28 » |
|
Ecklair: nem nem, az az, mikor legenda szerint, 3-400 éve megkínzott egy pap egy indián családot és a ház el lett átkozva és 1974-ben egy család ott lakott és meghüjült a férj és rá 28 nap múlva puskával megölte a családját. Na és rá 1 évre odaköltözött egy másik család, akik csak akkor tudták meg, mikor már megvették és így is tovább éltek benne. Aztán ugyanúgy meghüjült a férj is és nagyon durva dolgok kezdtek el történni a házban. Amúgy a rendező: Michael Bay és 2005-ös film + igaz történet alapján forgatták...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4933 Dátum: 11 júl 05, 14:34:57 » |
|
Először kicsit fura volt a szinkron. Főleg az olyan mondatoknál, mint: "Oh my sweet summer child what do you know about the fear?..." "He is not a dragon, fire can not kill a dragon. "Hear my words and bear witness to my vow! Night gathers and now my watch begins..."
Még csak az első részbe néztem bele: Hát ájájáj, fáj a fülemnek , fura a szinkron, az a egyik bajom hogy érzésre a szereplők korának megfelelő hangokat kerestek és nem ami illett a hozzájuk. Szűlöknek fogom vetíteni kiváncsi vagyok tetszeni fog-e nekik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4934 Dátum: 11 júl 06, 18:11:45 » |
|
Samday: Ááá, így már beugrik! Azt láttam. Nekem nem feküdt annyira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|