Hát Glenn már az előző évadban is elég veszélyes helyzetben volt, már akkor is sokan rebesgették a halálát. Plusz ugye, amit akkor is beszéltünk már, hogy Maggie-vel ez a nagy "mostantól mindig együtt leszünk" dolog egy ilyen filmben felér egy halálos ítélettel. xD
Viszont Abraham-nél elég érdekes az a rész tényleg, nagyon gyászos feje van, nekem is azonnal az jutott eszembe, hogy omg most épp ki halt meg.
Mondjuk az bebaszna, ha Rosita halna meg már ilyen hamar, mert azért mégiscsak jócsaj meg minden. Bár nyilván még mindig inkább ő, mint valaki az alap csapatból. Viszont Eugene halála is kiválthatta ezt, bár nem hiszem, hogy ebben az évadban már eljutnának Washingtonba. Mert egyelőre azért baromi messze vannak még onnan. xD
Na, szóval Beth, hát ez nekem is feltűnt. De azért valahol érthető, pár napot volt csak Daryl-al, ennyi idő alatt azért senkiből se lesz zombiirtó terminátor, bár azért jó irányba haladt már.
De ugyanakkor annak se lenne értelme, ha egy újabb Michonne-t vagy Maggie-t csinálnának belőle. Nyilván, ha már másfél évad után leesett nekik, hogy jé, van itt egy tök kihasználatlan kari is, akinek eddig csak fizettük a bért, de nem használtuk semmire, most azért csak van már vele valami koncepciójuk. Szerintem ennek az egész Beth-dolognak az lesz a lényege, hogy itt önállóan kell boldogulnia, megerősödnie és életben maradnia, aztán majd valamikor (talán az évad második felében) majd újra keresztezi az útja Rick-éket, és valahogyan megmenti őket vagy ilyesmi. De azért arra is kíváncsi lennék, hogy hol van most pontosan? Valami kórházféleségnek tűnik nekem.
Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy Rick-ék viszonya milyen lesz Gareth-el. Egyszerűen, ha ezek tényleg kannibálok (márpedig azok), akkor nem nagyon lehet velük még csak ideiglenes vagy kamu fegyverszünetet se kötni. Mert nyilván azonnal megkínálnak egy tál pörkölttel, a saját receptjük szerint, és ha nem eszel belőle, akkor nem is bíznak meg benned. (Sőt, egy "normális" kannibál ilyenkor egyből agyon is vág, és befőz a többi mellé) Azt meg azért nemhiszem, hogy betennének olyat a sorozatba, hogy Rick és társai embert esznek. Elég beteg sorozat ez, de azért ennyire nem.
(Bár, Lizzie sztorija után már semmin se lepődök meg. xD Am ő nagyon fog nekem hiányozni az évadból).
Egyébként, mivel most nem lesz időugrás az évadok között, talán végre láthatunk telet és havat is.
Nagyon kíváncsi vagyok ilyen környezetben a zozókra.
eddig ez kimaradt a sorozatból.
Most megy ugye a ComicCon, és sorba jönnek az ilyen képek:
Annyira bírom ezt a bandát.
Tök szimpatikusak, így "civilben" is.
Már mémek is készülnek a trailerből.