|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 feb 13, 16:36:16 » |
|
Most hogy átlapozgattam a mangát találtam egy oldal ahol mintha kabuto kezéből is kijönne egy kígyó ezért azt gondolom hogy a kígyóit a testén ő növeszti és irányítja http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/13 ahova akarja ez az orochimaru kígyó DNS számlájára írnám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 feb 13, 17:03:19 » |
|
Ott növeszt kígyót, ahol akar, ez alap képesség Orochimaru húsával. Mint a fehérkígyó "pikkelyei", vagy azok, amik az alkarjából jöttek ki. Vagy amik összekapták, amikor szétkapta a kyuubi. De azok nem igen maradnak meg, mikor diszfunkcionálisak, és nem is kommunikáltak velk soha. Sőt, öntudatuk sem igazán volt. Na msot, KAbuto egy-két fejezettel arrébb (még növestt egy csomó kígyót, de ez mindegy) beszél hozzá, és, ha nem is hallhatóan,, de a kígyó is hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 máj 02, 18:51:39 » |
|
nem lehetséges az hogy a kígyó szolgáltatja neki a sennin módot ? mint jiraiyanal amikor ott ültek a vállán ?
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Naruto098
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 máj 12, 19:02:08 » |
|
eleinte az volt a véleményem, hogy kabuto nem tudja rendesen elfojtani orochimaru chakráját vagy mijét és ez a "nagy fehér kígyó" egyik pikkelykígyója, de most már nem tudom mit gondoljak...
|
|
|
Naplózva
|
Naruto TESCO gazdaságos kage bunshinja
|
|
|
Sasuke095
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 máj 16, 18:53:22 » |
|
Az szentem egy ilyen Chakra szabályozó bizbasz ami segít neki abban hogy Orochimaru ne nyelje el
|
|
|
Naplózva
|
,,TESCO - Totálisan Elcseszett Selejtes Cuccok Olcsón
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 máj 16, 19:03:37 » |
|
egyszerő kígyó amit a teste bármely részére tud növeszteni oro meghalt nem tudja elnyelni és jugo karin és sui sem hiábba van benne a DNSe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 máj 16, 19:15:44 » |
|
Az is lehet, hogy egy horcrux. Na jó nem valószínű, de az lehet, hogy a sennin módot most az szolgáltatja kabutonak. Viszont ettől függetlenül én azért még remélem, hogy egyszer kibújik belőle orochimaru. Kabuto fekszik holtan, a kígyó szájából meg előmászik oro. Hmm szép is lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 máj 16, 19:26:13 » |
|
Horcrux? Csak nem egy Harry Potter fannal van dolgom Abban én is reménykedek, hogy Orochimaru valahogy előbújik még. Mind tudjuk, hogy milyen szívós a kígyó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 máj 16, 19:33:26 » |
|
Kabuto farka ennyi erővel: Hippogriff!
Manda? Mondjuk ő lila, és el sem férne ott xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 máj 16, 19:34:59 » |
|
hogy a fenébe lenne már Manda... A horcrux-ot pedig nem komolyan, hanem poénból írta. OFF: drszabi, olvasd el a könyveket is. Hidd el megéri
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 19:36:12 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 júl 14, 11:06:04 » |
|
Szerintem különösebben semmi/senki Kabuto kígyó farka. Talán benne van Orochimaru egy kis része bár kétlem, ugye most megidézte Sasuke Orochimarut és ő elszívta Kabutótol a saját DNS-ét és az erejét szóval semmit nem jelent szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 júl 29, 21:11:01 » |
|
Szerintem sincs jelentősége, csak egy szimbólum, hogy Orochimaru útját követi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 júl 30, 09:21:38 » |
|
Szerintem ez csak egy alap képesség, semmi több
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 júl 30, 11:52:42 » |
|
Szerintem pedig a topicot lassan lezárhatjuk. Orochimaru már előbújt, így a kígyó tényleg csak egy egyszerű kígyó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|