24 dec 02, 21:25:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1040453 alkalommal)
0 Felhasználó és 209 vendég van a témában
Kukac
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zsonglőr

« Válasz #915 Dátum: 08 jan 09, 16:23:19 »

Rasengan: Fentebb le lett írva,hogy mit nulláz le. Olvass vissza.
Naplózva
Kakashi Hatake
Gennin
*

« Válasz #916 Dátum: 08 jan 09, 16:31:11 »

Nagyon jó vagyok ebben Nyelvesít semmit nem értek aztán legyőztem 3-at
de én tényleg nem értem de mégis nyerek valaki magyarázza már el hogyan kell játszani
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 09, 16:31:49 írta Kakashi Hatake » Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #917 Dátum: 08 jan 09, 16:42:15 »

MSN:ifj.zsozso@hotmail.com ha segitség kel vagy ha játszani szeretnél
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #918 Dátum: 08 jan 09, 17:35:32 »

Ember, a Kyuubi Narutoért komoylan zsinórban hatszor kell nyerni? +Kimimaro ellen is egyszer....ez nekem nem fog mennI:S
Naplózva
Dan
Vendég
« Válasz #919 Dátum: 08 jan 09, 17:46:37 »

AZ nekem sem megy...de CS Sasuke se könnyű...de azt megszereztem Nevet
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #920 Dátum: 08 jan 10, 09:33:57 »

Na végre sikerült megcsinálnom Tsunade küldijét, így már ő is meg van. Most a sanninokkal kéne nyernem zsinórban ötször, de valami hihetetlen gyenge csapat együtt és egy picit is jobb taktikával rendelkező csapat lazán lever. Szomorú
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #921 Dátum: 08 jan 10, 10:40:54 »

Jahm,mert a támadó skilljeik nem túl erősek... És kurva sok chakrába kerül használni az idézésüket,ráadásul csak 1et tudsz használni.. Így nagyjából 3 skillt nem tudsz használni a 12ből,ami lényeges hátrány. Főleg,hogy a támadó skillek,minimum 2 chakra kell nekik...
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #922 Dátum: 08 jan 10, 14:43:01 »

Nah sikerült megszereznem Sandaime Hokagét is. Hogy hogyan? Mind az 5 ellenfelem feladta egymás után és már meg is van. Nyelvesít
Megnéztem,h mit is kell tennem,h megszerezzem az első és második Hokagét és örömmel tapasztaltam,h Nidaime Hokagenél már meg van az 5 győzelmem Kabutoval. Mosolyog Kimimaro megy a szokásos blokkolós csapatomba alias Gaara-Ino-Kimimaro teambe ez már régebben nem egyszer bevált. Viszont Kukac tudsz valamit ajánlani a 3. Hokage mellé? Én régebben láttam egy egész tetszető kis felállást vele lehet,h majd azt használom, de ez ki fog derülni. Ez a felállás a Kurenai-Kakashi-3. Hokage olt, mely remek blokkoló Teamnek bizonyult monjuk van 1-2 hátulütője szerintem.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #923 Dátum: 08 jan 10, 15:12:55 »

Utálom a 3.Hokaget. Sok chakrát használ,és be is hall. IGazándiból az öngyilok skiljje a leghatásosabb,ami körönként 40et sebez az ellenre. Random chakráért. Én olyan karaktert rakni mellé, akkor mindenkire 20at vagy 40et sebez. Lehetőleg kevés chakárval. Amit 3.nak beraknék mellé az valami instant killel rendelkező karakter(Kakashi, Gaara, Kurenai talán) Deffender kari nem lenne túl jó,mert azok ált gyenge  támadóak....

Ezek közül válogass(nagyjából)

20-40-60 as sebzés: Choji,Kankuro,Sasuke,Kiba,Tsunade talán, Sakon, Dosou

Instant kill: Gaara, Kurenai, Kakashi

Ezeket így végignézve elsőre ez ugrott be: 1 kajás choji(vagy sakon esetleg Kjuubi Naruto) + Kankuro + 3. Hokage
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 10, 15:38:38 írta Kukac » Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #924 Dátum: 08 jan 10, 16:38:55 »

Végre meg van Zabuza is!

Tudtok a Team 7-en kívül még egy olyan csapatot, amiben benne van Naruto, és lehet vele zsinórban hatszor nyerni?

Már majdnem megvolt a zsinórban 4 Choujival, de vesztettem a 4. meccsen!
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 10, 17:15:10 írta Ben Tennyson » Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #925 Dátum: 08 jan 11, 15:45:38 »

Talán próbáld meg a Naruto-Hinata-Zabuza triót velük egy jó taktikával talán eredményes lehetsz. Elég sokféle taktika lehetséges velük, úgyhogy ki lehet őket próbálni. Mosolyog
Kukac amúgy a 3. Hokage már nem 40-et, hanem csak 35-öt sebez a halálos technikájával. Viszont még ígyis jó lehet, mert a tüze 25+15 sebez és ebből a 15 kivédhetetlen tehát elvileg Kankuroval és még valakivel kiegészülve, majd meg fogom próbálni. Talán a harmadik a Kyuubi Naruto lesz, de majd még meglátom.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #926 Dátum: 08 jan 11, 17:20:52 »

Naruto és Hinata együtt már nem olyan jó együtt szerintem. Hinata igen erőteljesen kék használó lett,narutonak meg csak a Rasengan a használható skillje. Ami szintén kék....
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #927 Dátum: 08 jan 11, 18:52:53 »

Ha Naruto és Sasuke is egész jól el van egy csapatban, akkor Hinata, aki ugyanolyan chakrát használ, mint Sasuke mért ne lenne jó vele? Már nem azért, de annak ellenére,h a támadó skillek ütik egymást még egy egész ütős kis team lehet belőlük. Mellesleg már próbáltam velük és akkor egész jó kis csapatot alkottak így vegyesen azért is ajánlottam.

Na jó valaki elmagyarázhatná,h mi történt most. Éppen csinálom a Shodaime küldetést, amikor kiír egy ilyet,h megszereztem Bakit!!! A csapatom Gaara-Ino-Kimimaro volt és nem értem,h hogyan lett meg mégis Baki. Ugyanis az egészben az a különös,h nem csináltam meg a Baki karakteréhez szükséges előmissziót tehát elvileg még nem lehetne meg nekem. Előbb nyernem kellett volna ötször Kankuroval Shino vagy Sakon ellen, de egyből egyse volt meg. Érdekes...  ???
Mellesleg Kukac mivel neked az összes karakter meg van, ha minden igaz, akkor elmondanád,h mit kell csinálni Baki karakteréhez, ha kész az előmisszió?
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 19:03:23 írta Damon » Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #928 Dátum: 08 jan 11, 19:55:06 »

Tudjátok nem kell feltétlenül az előmisszió, ha megvannak a szükséges karakterek és tudod mit kell teljesíteni (ajánlom hozzá hogy nézzétek meg mit  írnak mi kell a karihoz a characters menüponton belül)
Én egy csomót így szereztem meg, szóval ez egy kiskapu vagy inkább hiba a játékban
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Dan
Vendég
« Válasz #929 Dátum: 08 jan 11, 20:02:08 »

Valaki elmondaná nekem akkor mi kell a csapatvezetőkhöz?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins