24 dec 02, 23:31:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1041857 alkalommal)
0 Felhasználó és 255 vendég van a témában
R
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #885 Dátum: 08 jan 06, 20:59:28 »

Kimi Raikönnen onnan Nyelvesít

Amúgy vannak ilyen Tournamentek elvileg, csak nem official, hanem ottani fórumokon szoktak ilyeneket rendezni. Én amúgy a küldiket unom máááár... az összes csak időigényes.
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #886 Dátum: 08 jan 06, 21:02:26 »

Itt nem akarunk egy ilyent szervezni?Nevet Tök jó lenne! Tuti megnyerném....

Engem már nem érintenek a küldik. Már megvan mindegyik, lassan kellene egy ladder reset is:D

Naplózva
R
ANBU újonc
*

« Válasz #887 Dátum: 08 jan 06, 21:06:40 »

Azért annyira ne légy benne biztos, mert sima karikkal is lehet ütös teameket összeállítani Nyelvesít.
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #888 Dátum: 08 jan 07, 07:50:25 »

Mindegy hány karaktered van legyözlek persze azér megnézném hogy a hokagég mienek
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #889 Dátum: 08 jan 07, 11:45:29 »

A Hokagek úgy,ahogy erőssek:) De azért nem olyan kimagaslóan erőssek. Én speciel a 3. hokaget nem szeretem,mert könnyen behall,és miután használja a skilljét nem is tudd semmit se használni utánna... A többi skillje meg iszonyatosan gyenge.

Az első és a második hokage használható.

Rasengan: Este játszunk egymás ellen?
 Kukac911 az accountom: Írj itt,vagy oda,ha Online vagy.
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 07, 13:03:44 írta Kukac » Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #890 Dátum: 08 jan 07, 15:37:16 »

Valoszinü hogy csak holnap tudunk játszani és ugy 16-ig a nevem nemirom ide mert hosszú és zagyvaság is sdfdfgdfdhfghf szal valami ijesmi
Naplózva
Lalika
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Legacy of Itachi

« Válasz #891 Dátum: 08 jan 07, 20:26:44 »

Na új Accountommal egész szépen haladok... most jönnek a Choujis és Nejis küldik Jirouért is Kimiért! Az összes többi Accomnál ott untam rá az egészre...
Jirouért Sasuke Chouji és Sakura csapattal megyek...szerintetek ez 1 jó csapat? ??? kacsint
Naplózva

"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #892 Dátum: 08 jan 07, 21:34:14 »

A következő emberkékhez és küldikhez kérnék segítséget:
Choujihoz egy csapatot, hogy zsinórban négyszer tudjak nyerni a Search for Jirobouban
Nejihez egy csapatot, hogy zsinórban négyszer tudjak nyerni a Search for Kidoumaruban
Hakuhoz egy csapatot a Devotionba
Naplózva
R
ANBU újonc
*

« Válasz #893 Dátum: 08 jan 07, 23:28:59 »

Coujival: Kankuro + Chouji + Kabutot ajánlom, hirtelen halál csapatnak szoktam nevezni Mosolyog.
Kankuro 60asat sebez, Chouji 1 kajával 40et 1 db zöldért, vagy 1 pirosért 2 körben (ekkor ismerned kell az ellenfeled legerősebb karakterét és azon kell ezt alkalmaznod), Kabuto defend törés céljából van itt...

Nejivel talán chakralopós team lehet hatásosabb, bár az sem annyira... őt nem tartottam vlmi erős karakternek.  ;D
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #894 Dátum: 08 jan 08, 09:11:07 »

Én Choujival kétféle felállsában nyertem eddig. Az egyik a Shino-Temari-Chouji trió volt, ami egy bizonyos taktikával hatásosnak bizonyult, a másik, amit most is használok a Sakura-Shizune-Chouji hármas, mert kell a Tsunade küldijéhez. Egyiksem olyan űber brutál csapat, de 4-et lehet velük nyerni zsinórban.
Neji mondjuk egy chakra szívó csapatba jönne jól. Vagy egy támadóbb csapatban mondjuk én már nem nagyon emlékszem,h mivel nyertem vele olyan régen volt. De próbáld ki a Neji-Kin-Temari triót hátha jók lesznek.
Haku sok csapatban alkalmazható blokkoló csapatban például nagyon jó tud lenni.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #895 Dátum: 08 jan 08, 09:44:30 »

Neji mellé volt régen egy egészen jó Chakra lopó felállásom(saját fejlesztésüMosolyog )

Neji + Kin + Kabuto

A felállás lényege,hogy Neji képes 5 körön keresztül kiütni 1 chakrát. Ezt minnél előbb fel kell rakni a deffendes karakterére. Kinnel egyszerre 3 chakrát lehet kiütni,és Kabuto is tudd körönként 1-1 chakrát kiütni.

A tökéletes chakra lopás nem valósúl meg,folyamatosan lesz az ellenfélnek egy-egy chakrája,viszont eléggé kevés ahoz,hogy rendesen tudjon támadni. Ha előtöltös a csapata,akkor nagyjából el is használja arra a chakráját.

Fontos: Elösször üsd ki a chakráját(10 kör után,már ugyis feladja), és utánna kezd el szép lassan kiütni a karaktereit.

Hatalmas előny,hogy mindegyik chakrával tudsz támadni! Nekem úgy volt jó a támadás,hogy a vége felé hirtelen mindegyik karival támadtam...
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 08, 09:45:14 írta Kukac » Naplózva
daca1991
Újonc
*

« Válasz #896 Dátum: 08 jan 08, 18:37:20 »

ha jól tudom nem lehet megszerezni benne az Itachit és Kisamét. Ezt azért kérdezem mert láttam a honlapukon egy képet ahol lehetett őket választani
Naplózva

A SHARINGAN valódi ereje   file:///C:/Dani/k%C3%A9p/naruto/ICONATOR_16949af69370038c32fa43115f7bd537%5B1%5D.jpg
R
ANBU újonc
*

« Válasz #897 Dátum: 08 jan 08, 18:45:54 »

Jah, Akatsuki közül senkit sem lehet megszerezni, őket csak teszt szinten rakták be anno, és akkor csinálták a képeket.
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #898 Dátum: 08 jan 08, 18:50:06 »

FEne... És én nem teszteltem azokat a karikat. Szinte már az összes szereplő benne van a sima narutoból, ideje hogy bekerüljenek a Shipuudenes karakterek is. De még jobb lenne,ha valami klán jellegű dolgot is össze tudnának hozni végre!
Naplózva
R
ANBU újonc
*

« Válasz #899 Dátum: 08 jan 08, 18:56:57 »

Nem public teszt volt, csak a készítők tesztelték.
Klán nekem azért fura, mert ott mégis mit tudnának csinálni? Összpontszámot számítanak? mert akkor előnyben vannak a tömegklánok és szerintem nem az lenne a jó megoldás. Mondjuk inkább ilyen klánháborúkat tudnék elképzelni, hogy pl. minden klánból X embert kijelölnek és azok harcolnak egymás ellen.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins