24 nov 27, 21:20:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 893 894 [895] 896 897 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1033922 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
berni1200
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13410 Dátum: 11 jún 30, 19:04:27 »

Köszönöm szépen Neji 95!! Neked hála meglett Mizuki is! Nyelvesít Most már csak 2 szintet kelllépnem, és jöhetnek az újabb kihívások, bár a szintlépés is az. Am. ajánlom mindenkinek Irukához Sakura(S)-t és Chiojit. Nekem ez nagyonis bevált. Mégegyszer köszönöm a jó csapatot! Sok szerencsét mindenkinek a küldikhez! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 15:25:48 írta berni1200 » Naplózva
fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13411 Dátum: 11 júl 01, 08:38:43 »

Hello mindenkinek!
Én még itt ezen az oldalon új vagyok, deh az arénában már anbu. Viszont legnagyobb sajnálatomra nincsen meg rehab gaara, és kimimarou, vmint kyubi naruto sem. Láttam fefe1200 üzeneteit, és ahogy elnézem neki sem nagyon mennek a rowok. Éppen ezért kérnék csapatokat rehabos küldihez, a kyubi-shoz, és mizukis-hoz is.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm, és a most meglévő karaktereim a következők:az alapok, démon tesók, zabuza, shigure,oboro, hang 4-es, iruka, yoroi, anko, kabuto, shizune, sakura s, lee s, tenten s, c.s.sasuke, naruto s, chijo s, shikamaru s,       és ha minden jól megy, akk 2 napon belül talán kakashi is meglesz.
Naplózva
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #13412 Dátum: 11 júl 01, 15:51:44 »

Berni: szívesen Nevet fefe: hát. rehab gaarahoz próbáld meg a Saku-Gaara-Ino TM-et.Ha nem jó próbáld még meg a Gaara-Lee(S)-Zaku TM-et is!:D Kyuubi naruhoz.hm. A Team 7 sztem jó hozzá Nevet Naru-Saku-Sasu. De ha nem válik be akkor még próbáld meg a Naru-Shizu-Ino TM-et Nevet
Naplózva
fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13413 Dátum: 11 júl 02, 07:50:28 »

Nagyonszépen köszönöm Neji95-nek a segítséget, ki is próbálom a team-eket, deh a gay és asuma, vmint baki-s előküldihez kérnék team-eket még, mert az is nagyon kellene, vmint ha meglesz nemsokára kakashi, akk megyek itachi-ra, és kellene hozzá(kakashihoz) egy jó team.Előre is köszi mindenkinek aki válaszol.
Naplózva
berni1200
Újonc
*

« Válasz #13414 Dátum: 11 júl 13, 15:21:10 »

Helloka!
Most sikerült felmennem missing-ninjára, csak az a baj, hogy nem sikerülnek a küldik. Nem tudok homokrejtikiekkel harcolni, 50/8 győzemem van! Kéne egypár jó team hozzájuk. És kérnék szépen még a 7-es 8-as 9-es 10-es csapat tagjaiból összeállításokat baki, gui, asuma kakshi előküldikhez, mert ezekkel nem működik. A csopikat előre is köszönöm!                                             
                                                                                berni1200
Naplózva
hurka1000
Újonc
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13415 Dátum: 11 júl 18, 12:19:20 »

gaara ino couji     temari tenteen(s) zaku   ezek jók:p ha jól használod akkor neéz vele veszíteni..Mosolyog  amúgy valaki tud egy jó csapatot amivel fel lehet menni akatsuki szintre?..Mosolyog  ( saninró l)    hol tartotok a kerekter szerzéssel?...valakinek megvan már az összes?....nekem csak pár kell:p  

olyan rossz hogy hakunak megváltoztatták a képeségét:( olyan row-okat lehetett csinálni

haku-zaku-tentens
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 13:01:32 írta hurka1000 » Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13416 Dátum: 11 júl 23, 18:25:44 »

na újra kezdtem a játékot azzal a reménnyel hogy vissza kapom régi karakterem hungarygaara-t remélem tényleg sikerülni fog addig is amatőrösködök régi kis kariban xd saninra 2-3 nap alatt gyorsan feljutottam jó szar átlaggal xd de legalább a klán fejlődött, am mostani kari amit használok:
Level:    
31
Rank:    Sannin
Experience Points:    21026 xp
Ladder Rank:    Not ranked
Wins:    77
Losses:    17
Win percentage:    81.91 %
Streak:    +9
Highest Streak:    +16
Highest Level:    Level 34
Naplózva

zsolti99
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13417 Dátum: 11 júl 24, 10:34:28 »

én is újra kezdtem a játékot mivel nekem is ellopták a 31-es karimat. most akarok felmenni missing-nin re kell hozzá még kb 1 win ,és valaki megtudna hívni egy olyan magyar klánba ami aktív is? mert amibe eddig voltam az mindig inaktív lett 1 héten belül kb szóval ha tud valaki a nevem kakashi_sensei06 előre is köszi
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13418 Dátum: 11 júl 24, 19:50:23 »

nekem az a baj 42es karim lopták el ami eléggé híres lett ott akkoriban mert már +20ban voltam 42.szinten, pont akkor lopták le-.- na mind1 ez egy más téma
ha akarsz hozzánk csatlakozhatsz. a legjobb magyar klán egyértelműen, bár most vissza esett 35.szintre a klán mert egy nagy karit elloptak, amit épp használtam és az a szerencsétlen rengetegszer kikapott és még le is resetelte.
Naplózva

zsolti99
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13419 Dátum: 11 júl 25, 10:23:34 »

sajnálom , akkor te még rosszabbul   jártál mint én csak ha vissza is tudtad szerezni a karidat még akkor is ellopták :S. Akkor küldj egy meghívót és belépek amúgy régebben sokat írtam ide csak szerintem már nem emlékszik rám senki Mosolyog
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #13420 Dátum: 11 júl 25, 13:39:08 »

na fiuk lányok visszajöttem én is arénára hűdenépszerű ez az account lopás erre fele :S én is most kezdtem ujra nekem (Csak) 1 26os szintűt loptak el az összes karim megvolt amit eltudtam érni :/ nah mind1 hosszú szünet után de hiányzott már:D szóval ujra kezdtem én is... esetleg valami jó csapat a kezdő karikból? (missing nin vagyok szóval nem feltétlen kell csak azakból) de nemsokára anbu megint... :/
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 25, 14:34:32 írta sadowkage » Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #13421 Dátum: 11 júl 26, 12:37:09 »

énis újra nekikezdtem, és ott megálltam ahol abbahagytam minden kombinációt kipróbáltam már oborohoz..

shigure-zaku-gaara (4/5-nél halál) mondjuk ez szemétség volt utoljára kikaptam egy academy studentet deidara(s)-oboro-jiraiya teammel, kicsit meghaltam.. Nevet

shigure-hinata-kiba (3/5-nél halál)
valami teamet tudtok shigure mellé? :S
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 12:38:31 írta ChroN » Naplózva

hurka1000
Újonc
*

« Válasz #13422 Dátum: 11 júl 26, 14:00:58 »

epersze nem is 1-et:) nagyon jól lehet vele gyilkolni:) mondjuk az is számít mijen karid van itt van pár csapat:):::

shigure jirobu  kidomaru
kedvencem: shigure  asuma joung kakashi
shigure four tail kyuubi naruto kazekage gaara
shigure deidara tenten
shigure tentens oboro
shigure tayuya tenten
shigure nejis kin
shigure sakura naruto
shigure nindaime hokage deidara

és ezek comoja csak vigyázz hogy egy csapatba ne legyen 2 vagy 3 karakter ami ugyanolyan chakrát használ...
pl: tenten asuma kiba

:)sok sikert:P
Naplózva

fefe1200
Gennin
*

« Válasz #13423 Dátum: 11 júl 26, 14:19:18 »

Helló mindenkinek!
Bocsánatot kérek, mert a barátom megkért, hogy írjak a nevében, mert megtalálta ezt az oldalt ő is, és kérdezni szeretet volna vmit, deh el kellett utaznia, ebből következően nem tudott írni ide, megkért hogy én írjak, de sajna az én karimmal írtam az üzit, kérlek ne értse félre senki.
Ezt az üzit a barátom felh.-jával akartam írni:

Hello mindenkinek!
Én még itt ezen az oldalon új vagyok, deh az arénában már anbu. Viszont legnagyobb sajnálatomra nincsen meg rehab gaara, és kimimarou, vmint kyubi naruto sem. Láttam fefe1200 üzeneteit, és ahogy elnézem neki sem nagyon mennek a rowok. Éppen ezért kérnék csapatokat rehabos küldihez, a kyubi-shoz, és mizukis-hoz is.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm, és a most meglévő karaktereim a következők:az alapok, démon tesók, zabuza, shigure,oboro, hang 4-es, iruka, yoroi, anko, kabuto, shizune, sakura s, lee s, tenten s, c.s.sasuke, naruto s, chijo s, shikamaru s,       és ha minden jól megy, akk 2 napon belül talán kakashi is meglesz.
Naplózva
hurka1000
Újonc
*

« Válasz #13424 Dátum: 11 júl 26, 14:37:49 »

kyubbi-hoz:
alap 3...
naruto kankuro oboro
nruto kin sasuke
naruto ino sakura
rehab gaara:
homok 3.
gaara rock le ino
gaara chouji zaku

remélem segítettem:)csak próbálkozz és menni fog!:P
Naplózva

Oldalak: 1 ... 893 894 [895] 896 897 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins