DeVvV
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10860 Dátum: 09 szep 29, 14:48:04 » |
|
persze. Shizune-Gai(s)-Dei a lényeg hogy Deivel legyél Large Explosives-on Gai-al használd előre a Sixth Gate Release-t Shizunével meg először az Affliction-os.ha nagyon ölik Deidarát akkor használd a 35-öt mindenkiből. Kabuto-Gai(s)-Hidan lényeg, hogy először Kabuto-val támadj aztán támadhatsz Hidan-al is meg Gai-al is mind1 de amúgy a fontos hogy előre használd a Sixth Gate Release-t.ha Kabuto 20-asát meg Hidan 15-ét használod már azis szép. Ino(s)-Chouji-Dei Dei legyen Large Explosives-on, Choujival használd a 2 randomos cuccot Inoval meg először azt, hogy lásd mit csinál az ellenség.aztán meg csak darálni kell. asszem ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10861 Dátum: 09 szep 29, 15:02:45 » |
|
Amúgy, Inonak ez a képessége mehetne a dojutsu használokhoz is, Sasuke sharinganjához, meg a byakuganokhoz, nem? Mármint a dojutsu skilljük eddigi képességei mellé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10862 Dátum: 09 szep 29, 15:26:09 » |
|
Deit és Gai(s)-et alapbol nem szokták támadni, így a sixth gate opening-et és a art is a bang-ot felesleges használni
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
DeVvV
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10863 Dátum: 09 szep 29, 15:37:21 » |
|
mondjuk ha mindenkire támadó csapat ellen mész már eleve érdemes a Sixth Gate Opening-et használni... amúgy meg ha lenne egy kis eszem nem Shizunét támadnám először, hanem gyors kiütném Gai-t.de ez már tök mind1 mindenki máshogy jáccik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10864 Dátum: 09 szep 29, 20:54:52 » |
|
tényleg a tömegsebzőket elfelejtettem én is a healereket ütöm ki először, valahogy azok a legidegesítőbbek
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10865 Dátum: 09 okt 01, 16:43:53 » |
|
Nem tudom, senkinek nem volt miről írnia. Indítsuk be újra? Amúgy, Inonak ez a képessége (a megfigyelős cucc, amivel látod azt is, ha za ellenfél olyan teknikát használ, ami elvileg"invisible") mehetne a dojutsu használókhoz is, Sasuke sharinganjához, meg a byakuganokhoz, nem? Mármint a dojutsu skilljük eddigi képességei mellé.
Mi a véleményetek erről a megjegyzésemről? Szerintem elférne pár hasonló változtatás, most, hogy védekezni lehet az afflaction ellen, például Sasorihoz is berakhatnák, elvégre nem valami reális, hogy egy bábra hatással vannak mondjuk a mérgezett senbonok, vagy, hogy "megszállja" Ukon. És ezzel egyet már egyértelműen ő lenne a legerősebb karakter. Talán túlságosan is erős lenne? Vélemények?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 16:45:07 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10866 Dátum: 09 okt 01, 16:47:39 » |
|
Akkor nem sok értelme lenne sok karakternek... Ino (s) jó ellenük, aki úgy érzi berakja, aki meg játszik egy ideje az már úgyis érzi a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10867 Dátum: 09 okt 01, 16:56:36 » |
|
Hát ja, ez jogos, nem sokan használnák akkor, az is biztos, bár healerként ezzel a képességgel azért nem rossz, csak ez is egy olyan dolog, amit ha végig gondolsz, olyan furán jön ki. Végül is, a sharingan és a byakugan egyik lényege, hogy átlát az ellenfél mozdulatain, technikáin, trükkjein. Persze, sok ilyesmi van a játékban, Kankuro 45-ös támadását pl. elvileg vissza tudja verni Kakashi, pedig.. hát pedig.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 16:57:32 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10868 Dátum: 09 okt 01, 17:48:04 » |
|
xD van egy ötletem amelyik karira szerintetek rá fér a boost- azt rakjátok be a csapatotokba és veszettek vele sokat kvikbe és akkor lemyg azátlag nyerésük éss akor talán lesz erösit ve
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 02, 12:49:29 írta zsolti99 »
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10869 Dátum: 09 okt 02, 13:52:09 » |
|
ha van is ilyen hogy nézik hogy melyik karakter hány meccset nyert, azt nem quickben fogják, én ott a meccseim 75%át feladtam, mert nem kellett az ellenfél a küldihez, és erre nem nagyon kéne alapozni
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10870 Dátum: 09 okt 02, 14:21:59 » |
|
végülis igaz xD de ahoz képest hogy "beindult" a topic szinte semi olvasni valo se volt tegnap ota még 1 honapja kb elmentem egy napra azt este hazajöttem azt 20 oldalt kellet olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10871 Dátum: 09 okt 02, 14:41:22 » |
|
valahol lemaradhattam :U , mit is tud ino(s) skillje? látja az invisible skilleket vagy mi?
zsolti:mér baj ez?
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10872 Dátum: 09 okt 02, 15:08:21 » |
|
hát mert nincs napi olvasni valo ás ha nincs akkor unalom van nagyon nem tudok jouninra menni most is 21 vagyok nem csinálná meg ekem valaki?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10873 Dátum: 09 okt 03, 07:57:59 » |
|
Hát én se tudok sanninra felmenni próbálkoztam csomószor de 28-ról vissza leestem 26-ra így már félek tovább próbálkozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10874 Dátum: 09 okt 03, 08:56:25 » |
|
hát ez az jouninra gondolom könyeb felmenni mint saninra akkor majd saninra hogy megyek fel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|