Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8475 Dátum: 09 aug 07, 19:46:04 » |
|
és hogyan is kell visszaigazolni?
hát én soha nem léptem be 1 klánba sem csak csináltam szal én pontosan nem tom, de szerintem ott oldalt lesz h private messages..... és ott lehet visszajelőlni, de ha rosszúl tudom akkor lécci valaki segítsen neki.... köszi
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8476 Dátum: 09 aug 07, 19:49:32 » |
|
hát nekem ott nincs semmi a private messagesba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8477 Dátum: 09 aug 07, 19:50:21 » |
|
Clan Panel -> Clan Invitations -> az üzenet mögötti borítékra katt, majd a zöld pipára, ami kijön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8478 Dátum: 09 aug 07, 19:50:40 » |
|
akkor valaki segítsen neki legyen szíves vagy akkor a Clan panelbe lesz szerintem..... köszi mancs.....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8479 Dátum: 09 aug 07, 19:53:28 » |
|
már megvan kösz azé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8480 Dátum: 09 aug 07, 20:03:39 » |
|
na már kezd alakúlni a klán 16-an vagyunk már a klánba ha valaki még jönne azt midnenki nevébe köszöünném.... főleg 1 magyar klán fejlődne....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 20:05:18 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8481 Dátum: 09 aug 07, 20:06:59 » |
|
azt én is szeretném hogy jo sokan legyünk és mi legyünk a legerősebbek ahogy mondod barátom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 20:11:37 írta henorbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8482 Dátum: 09 aug 07, 20:08:35 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 20:09:58 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
|
« Válasz #8483 Dátum: 09 aug 07, 20:14:35 » |
|
hali jön a hétvége, ixion te fönn leszel holnap?
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
dupla0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8484 Dátum: 09 aug 07, 20:16:59 » |
|
Nem tudja valaki hogy lesznek e mostanában új karakterek?(bár nekem még nincs meg sok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8485 Dátum: 09 aug 07, 20:22:19 » |
|
hali jön a hétvége, ixion te fönn leszel holnap?
hii gaara, öhm holnap csak max reggel 7-től 9:30-ig utdok fennt lenni mivel megyek balatonra 1 hétre szal nélkülem lesztek 1 hétig, de még ma és holnap (reggel) tudok segíteni nektek addig is ha nem írnék akk sok jóó karaktert és fejlődést barátaim... de még ma és holnap 7-9:30-ig fennt leszek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8486 Dátum: 09 aug 07, 20:23:29 » |
|
Nem tudja valaki hogy lesznek e mostanában új karakterek?(bár nekem még nincs meg sok)
öhm karakterekről van szó..... azt soha nem lehet tudni mikor raknak be újakat.... de már én is nagyon várom az új karikat mivel nekem már 1 fél éve lassan megvan mindegyik....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8487 Dátum: 09 aug 07, 20:26:38 » |
|
na már kezd alakúlni a klán 16-an vagyunk már a klánba ha valaki még jönne azt midnenki nevébe köszöünném.... főleg 1 magyar klán fejlődne.... én maradok a hgc nél szentem...jah és az uj karikat illetöen nem hinném h lesznek mert manapság a soul arena fontosabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8488 Dátum: 09 aug 07, 20:32:15 » |
|
értem.... miért ugyan az csinálja a soul arenat mint a naruto arenat?? hát az eléggé ratyi.... nem nagyon ismerem azt a soul micsodát, de azért foglalkozhatnának vagy foglalkozhatna néha a naruto arenaval is mivel 1 fél éve ninc súj kari legalább hónaponta 1-et bedobhatna....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 20:43:24 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8489 Dátum: 09 aug 07, 21:29:20 » |
|
h legyen vmi téma akk írja le mindenki a kedvenc csapatát és h ki belőle a kedvence, meg h kit kezel a legjobban.... csak h legyen téma...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|