Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #7641 Dátum: 09 máj 22, 15:18:35 » |
|
Sziasztok! Gondolom emlékeztek rám, én vagyok az, aki annyit szenvedett Jiroubu-vel ~ Na eme szent pillanatban lett meg. Azoknak igyekszem segíteni, akiknek majd a jövőben megint probléma lesz vele. Szóval, nekem az első ötletem vált be végül, de azok, amiket előttem ajánlottak is nagyon hasznosak! Szerintem lehet, hogy ez személytől is függ, ki mivel tud a legjobban gondolkodni... Nekem megint a "mindig az első ötlet a legjobb" vált be, de mivel azzal elsőre vesztettem, kiábrándultam belőle, és végigpróbáltam több ötletet is, amit itt kaptam. Ezeket érdemes végigolvasni, nagyon hasznosak!
De elmondom, nekem hogy sikerült. Én a Shikamaru - Chouji - Temari triót használtam.
A taktika: Ha te vagy az első körben, és van vér csakrád, akkor engedj a kísértésnek, és használd choujival azt a képességet, amivel két körre elbújik. Igaz, mivel még nem evett pirulát, csak tizet von körönként, de ez nem baj, az a lényeg, hogy nehogy tudják sebezni! Arra hajtunk ugyanis, hogy Choujit maxra húzzúk fel, tehát egy ütésből 80-at sebezzen. Ha viszont levonják a HPd mielőtt ez megtörténik, cseszhetjük, kisebbet fog csak ütni (ugye minden pirula beszedése von a HPdből, tehát ha úgy sebzik le Chot, az utolsót már nem tudja beszedni, ilyenkor a többiekkel gyengítsd, hogy egy körből egyet le tudjon szedni, mert így egy meat tankkel a - végén persze - leszedhető kettő is ha van zöld chakrád, de ez azért nagyon veszélyes, mert ekkor Temarival kell sebezned, amivel jó eséllyel elcseszed a védő skilljét, mert az két kék; mellesleg az felezi az ellen támadását!). Mellesleg ha Choiji kisebbet sebez, de az ellennek a végére több HPje marad, mint amennyit egy körből Cho le tud verni, nagyon sokáig kell sz*rakodni, hogy piros chakra (meat tank), ütés, bújás, megint meat... Így tehát feláldozni egy pirosat Shikától érdemesebb.
A következő körben rakd be shikamaru meditate-jét, és egyél egy pirulát Choujival (ha elbújt a meat tank-al). Temarit hagyd, egészen míg két kék chakrája nem lesz! Ő most nem támadni van bent! Ha kell, bújtasd el Choujit a negyedik képességével, de a lényeg, hogy míg meg nem ette az összes pirulát, addig ne tudják lesebezni. Kevés HP-je fog maradni az összes karidnak a végére, aláírom, de jó eséllyel nem fogsz meghalni. Shikamaruvel amint lehet stunnolj, és használd azt a képességét is, amivel körönként von 10-et, ez Choujinak kell, hogy egy körből leszedje az ellent (mert ha Shika csak 2 körig is tartja fent ezt, akkor is már csak 80 marad az ellennek, tehát Choujinak egypálcikás ;D).
Temarival amint lehet, és szükséges, védekezz, és mindig úgy kalkulálj, hogy Choji érinthetetlen maradjon, különben elbuktad - ha Chojit ilyen kevés HPvel elkapják, és meghal, nem fogsz tudni nyerni. Ha viszont ügyesen léptél, az állás a végefelé ilyesmi lesz: Shikamaru vagy halott, vagy ha ügyes voltál, kevés hpvel, de él - mert védted a fojtogatós skillje miatt. Őt védd mindig, amíg lehet, hogy vonogassa a 10-eket, ha jól gondolkodtál, le is öli az ellent, Choji nem is kell oda. Temari jó eséllyel élni fog. Vagy fordítva, és Temarit védted, és Shika bánta. Ha viszont nagyon ráhajtottál, neked is élni fog mind a három, nekem is éltek, és csak a vége előtt 1 vagy két körrel, ha kiesett valamelyik. Mivel Choji sokszor használt meat tank-ot, és Shika is sebzett egy ellent, így ziher, hogy egyik ellennek se lesz meg 80 fölötti hpje - ha Choji a legelején meat tankol, az már alap -20 HP. Utána már szeded a pirulát, és a 100 hps ellent célzod be a meat-el.
De valószínűleg kettő biztos élni fog a végére, tehát Choji mellett még egy. Az ellennek is lehet, hogy így lesz, de akkor se ijedj meg, ha mind él neki - a látszat ellenére te állsz nyerésre. Vér csakráról kell már gondoskodnod csak, hogy choiji mindig el tudjon bújni. Már ott tartunk, hogy minden pirulát beszedtél, így a meat tankot arra tedd, akit biztos hogy megöl (max pirulákkal az 80 sebzés két kör alatt), a következő körben pedig a már legyengített ellent végezd ki. A következő körben végezd ki a harmadikat is. Ha ez valamiért nem jön be, az se baj, a piros chakra és az elbújás kontra meat tank védeni fog. Az ellen esélytelen.
Egy kis gyakorlást igényel ez a taktika, és mindig nagyon észnél kell lenni, de megéri! A végén használhatod Temari többi támadását is (ha ő maradt életben), ha jól osztottad a chakráidat, és biztos, hogy Chojinak mindig marad piros, de Temari úgy érzed, már nem fogja sokáig húzni, és addig nem lesz két kékje, hogy védekezzen, támadj vele amíg lehet. De el is bújtathatod, ha van egy kék, hátha a köviben lesz neki mégegy, és Chojinak pont kellene. Ha ez nem jön össze, még mindig le tudsz zúzni minden életben maradt ellentől 35-öt, vagy aki nem sebezhetetlen. Ha Temari tényleg rosszul áll, akkor ez a végszó nála, és valsz meghal a következp körben, ahogy számítottál rá. De használhatod a kisebb támadását is, hogy sebezhetetlen maradjon egy körig, és ezzel sebez is, és ha mázlid van, a következő körben megint kap kéket, akkor tömegírts. Vagy ahogy a helyzet logikusnak mutatja.
Ha tehát a piros chakra rendben van, akkor Choji halhatatlan, hiszen mindig tud a pirossal érinthetetlen maradni, és az az egy kör, amíg nem, addig simán elbújik. Itt lesz egy kör "deadline", amikor semmit nem tud csinálni, ilyenkorra kell temari, vagy shikamaru. Az egyiknek be kell jönnie. Ha ez a legvégén történik, tehát 80-at sebez, elv te már le tudod szedni az utolsó ellent is, ha nem, és csak Choji él... akkor te valamit elcsesztél az előző körökben, imátkozz, hiszen Chonak alig van HPje... Ha van olyan karakter az ellenfélnek, aki ki akarja játszani a bújásokat (pl. az ellennek is van Shikája, a fojtós skill nem enged elbújni, és sebez is, vagy kiba dynamic air-je, stb), öld le minnél hamarabb, mindegy mennyi a hpje, vagy a védelme. Nehogy már ne tudj miatta nyerni.
Tudom, hogy sokan most arra gondolnak, hogy ha ennyire a piros chakrára építek, elzabálom Shika elől a stunnt, de nem! Ez benne a legjobb ~ Mivel Shika csak ritkán kell, hogy használja, és Choji is csak két körönként, jól megfér a kettő egymás mellett, de a legfontosabb, hogy mindig kalkulálj előre, több körre előre!
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|