Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7590 Dátum: 09 máj 13, 17:29:04 » |
|
Próbáld ki a Kakashi (s) - Neji (s) - Cursed Seal Sasukét  És Sai előtt szerintem Shika és Asuma S-t valamint Hidant szerezd meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7591 Dátum: 09 máj 13, 17:45:32 » |
|
Ah újra elkezdtem jáccani , meg is van itachi(S) , mivel sorrba 6-an feladták o.o öm vki tud vele teamot Í?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
Monsieur
|
 |
« Válasz #7592 Dátum: 09 máj 13, 17:59:33 » |
|
jahm ok, akkor Shika-hoz tudsz team-et mondani? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi91
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7593 Dátum: 09 máj 13, 18:03:03 » |
|
lee(s) zaku, itachi BD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi91
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7594 Dátum: 09 máj 13, 18:03:51 » |
|
shika tenten temari
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7595 Dátum: 09 máj 13, 19:40:37 » |
|
shika-tenten-gaara shika-gaara-lee shika-lee-haku
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7596 Dátum: 09 máj 13, 22:53:42 » |
|
Valaki tudna egy teamot hogy ambu legyek??? Karik:Alapok+Shikamaru(s),Chyo(s),Sakura(s),Naruto(s),Lee(s),Tayuya,Jiroubu,Kidoumaru,Shizune,Anko,Yoroi,Shigure,Kabuto,Zabuza,Iruka Előre is köcce 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7597 Dátum: 09 máj 14, 11:19:03 » |
|
Chiyo-Sakon-Kabuto Kabuto-Lee(S)-Zaku Tenten-Zaku-Rehab Gaara Tayuya-Temari-Shika Gaara-Lee-Ino Gaara-Sakura-Ino Jirobu-Shino-Hinata Shika-Tenten-Gaara Shika-Gaara-Lee Shika-Lee-Haku  Összegyüjtögettem az eddig leírtakat úgy ahogy,remélem segít majd. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7598 Dátum: 09 máj 14, 11:58:17 » |
|
Köcce Hana-hime tök rendi vagy  Ténleg non köcce 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
Monsieur
|
 |
« Válasz #7599 Dátum: 09 máj 14, 15:24:12 » |
|
Kösz sharko, megvan shika(S). - Igaz én a Shika - TenTen - Haku teammel szereztem meg... de ha nem mondod ezeket a karaktereket nem tudom, hogy ez ilyen f*sza team xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
 |
« Válasz #7600 Dátum: 09 máj 15, 13:46:24 » |
|
Sziasztok Most kezdtem megint játszani, és megvan a Tayuya-s küldi, de a choji-s valahogy sehogysem megy. Próbáltam különböző csapatokat, de sehogysem sikerül a négyes row, a max a hármas volt Nem tudom milyen csapatot kellene alkalmzni, vagy milyen taktikát, amivel jobbak lennének az esélyeim, pedig nagyon igyekszem Ti hogy csináltátok meg, mikor még itt tartottatok?
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7601 Dátum: 09 máj 15, 13:56:44 » |
|
Én a Chouji-Sakura-Inot használtam. A lányokkal bénítottam, illetve Sakurával gyógyítom Choujit. A lényeg, hogy Choujinak add be a pirulát akár többször mert akkor duplát sebez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7602 Dátum: 09 máj 15, 14:01:49 » |
|
Konichiwa!  Üdvözöllek az arénások között! =D Hát én azt hiszem h a Chouji-Sasuke-Shizune csapattal csináltam meg,de ez nem most volt,szal nem biztos h mostmár hatékony csapat lenne  Azért ha gondolod próbáld ki! És igen,igaza van Kazekage sama-nak,a pirulákat eszegesd,az a lényeg Choujinal! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
 |
« Válasz #7603 Dátum: 09 máj 15, 14:22:14 » |
|
Huh, hát a Choji - Ino - Sakura nálam epic fail volt. Sakurat szinte azonnal leszedte ellen, úgyhogy Choji és Ino maradt bent, őt meg az ellen Sakuraja egyfolytában lefogta, és a végére Choji maradt Naruto(S) és Saku ellen, a többit ki lehet találni Shizune nekem még nincs meg 
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7604 Dátum: 09 máj 15, 14:33:57 » |
|
Hát ha csak az alap karik meg tayuya van meg akkor talán próbáld ki a Chouji-Ino-Kankouro team-et. Kankouro random chakrás,és kell neki rendesen,de egy próbát megér. Ha nem megy,csak írj bátran,kiötlünk vmit! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|