Valaki jáccana velem eggyet pirivibe ?
LOL elegem van volt egy ember 4 tailed naruto kurenai jiraja ezek voltak neki egymás után 2x kivert uána meg kakashi yamato shippuuden Sakura jött mondom ELEGEM van
Jah valaki adjon ötletet a team 7el mert mindig levernek ha az ellen is ugyanaz akor is
Hát a
team7 igencsak jó csapat tud lenni sztem,ha az ember jól használja!
Én is csak akkor jöttem rá,amikor küldit vittem velük vagy őket használtam vmiért.
2 ember bénít(Sakura,Naruto),ami nagyon jó,mert vannak dolgok,amiket meg lehet vele szakítani (pl.: ha lepancsolod vele Gaara-t,és ő pont elkapott vkit,akkor megszakítja :] vagy amikor Chiyo vkit bábjának használ,ha beleütsz,megszakad az a technikája Chiyo-samanak :])
Naruto-->neki ott van a minden körös plusz 20 hp,ami jól jön,na meg a kage bunshinnal tudja csak használni a rasengant,ami bénít és a rugása így 15 helyett 30-as.
Sakura-->ha "felspanolod" akkor 30-at üt és az ütése bénít és hát orovosi ninjaként 20 hp-t is feltol ha szükséges,természetesen 1 ninjutsu ellenében.
Sasuke-->ott van ugye a hírhedt sharinganja,amivel ha belősz vkit,az nem védekezhet,így pl ha Sasuke és Naruto-t egyszerre tudod használni,akkor 1 szép kis instant kill-t lehet összehozni
na meg Sasuke rugása alapból 30,ha a sharinganja aktív,akkor 45.