Bastian
|
|
« Válasz #4680 Dátum: 08 aug 28, 08:53:26 » |
|
A private game beleszámít a küldetésbe,mert Gaara rehabilitated-hez lekéne győznöm 1 Dosut de senki nem használja:(
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #4681 Dátum: 08 aug 28, 09:09:00 » |
|
privátba nem számit bele se az xp se a gyözelem se a vereség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4682 Dátum: 08 aug 28, 09:25:01 » |
|
Valaki 1 teamot Itachinak plz előre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #4683 Dátum: 08 aug 28, 09:51:27 » |
|
áhh mekoraszívás csinálnám a kyubbi küldt de meg untam narutot ezért egy másikra váltotam hát és nem akkor jött zabuza és haku akik pont keletek volna
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 09:52:02 írta jozsi-kun »
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4684 Dátum: 08 aug 28, 10:03:32 » |
|
Próbáld meg a Kiba-Tayuya-Temari csapatot.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Levix
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4685 Dátum: 08 aug 28, 10:21:21 » |
|
Valaki tud mondani kabaval vagy kankurobal egy jó kis csapatot??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4686 Dátum: 08 aug 28, 10:26:10 » |
|
Most írtam eggyet, a postom fölött kettővel.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Bg baba
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4687 Dátum: 08 aug 28, 10:35:27 » |
|
bocsi de én nemtom hogy kiba mire jó úgyanez a csapat kankuroval nem jó??
|
|
|
Naplózva
|
Szeretem a Narutot és még valakit...
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #4688 Dátum: 08 aug 28, 10:46:36 » |
|
sírógörcsöt kapok ezektől a row-októl.... tök jó team zabuza-haku-kiba, sikerül is a demon brothers megszerzése is így elsőre, gondoltam ha már így vagyok mehet ezzel a sakonos-is.... francokat... 7/8 kikaptam . . ekkora egy szopacst. . .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4689 Dátum: 08 aug 28, 10:47:48 » |
|
Őőőőőőőőő nem. Kibával aktiválni kell a Double Headed Wolf-ot, és aztán, ha akad rá lehetőség a Garougát kell használni, de ha ha van más lehetőség, akkor azt kell használni, és nem a Garougát.A Garougát csak akkor használd Double Headed Wolf állapotban, ha valakit meg tudsz ölni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4690 Dátum: 08 aug 28, 10:59:49 » |
|
Grat,én Neji s-t szereztem ma meg,így maradt a másik 3 új shippuus kari szürkén.Az a fránya row megszakadt 22-nél,valami gyerek jött elég jól tolta nekem vagy 6 körig nem adott bloodlinet meg tait csak nint és gent de nembánom ez már elég jól mutat a layer cradba nameg a gyereknek tök jó avája volt,shipus Sasuke valami fehér,csuklyás pulcsiba szal nembánom anyira hogy lenyomott . en erre gondoltál? Ahogy keresgéltem googlen megláttam ezt a képet és eszembe juttott h mondtad h egy ijen kép volt. quick://www.szoftverbazis.hu Nemtudom mert nemhozza be a linked.AMugy Itachinak jó csapat az Ita-Lee-Gaara.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levix
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4691 Dátum: 08 aug 28, 11:07:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bg baba
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4692 Dátum: 08 aug 28, 13:49:02 » |
|
Nagy Ben mikor van az amikor már meg lehet ölni kibával az ellenfelet???
|
|
|
Naplózva
|
Szeretem a Narutot és még valakit...
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4693 Dátum: 08 aug 28, 18:26:34 » |
|
Akkor amikor már kevesebb, mint 45, vagy 45 élete van, mert a Garouga 45-öt sebez, ha be van nyomva a Double Headed Wolf.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #4694 Dátum: 08 aug 29, 06:11:10 » |
|
Nem is tudtam......Hogy csak 45.....Na de mostmár ezt is tudom!Kössz Nagy Ben!Na én most szereztem meg Kisamet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|