renato
Vendég
|
|
« Válasz #4665 Dátum: 08 aug 27, 10:03:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4666 Dátum: 08 aug 27, 10:13:14 » |
|
Nekem inkább az tűnt fel, hogy a csakralopók, illetve a csakraszívók pont azokat a csakrákat veszik el, amivel tudnál támadni.Sajnos.Meg lehet tőle őrülni.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #4667 Dátum: 08 aug 27, 10:30:49 » |
|
nem midig mert nekem volt egy olyan csapatom hogy : shino gaara kabuto és shino val meg kabutoval loptam a csakrát és márcsak egy nin kocka kellet volna a homok koporsohoz és nem jöttbe ehelyet blodline meg gen. jöttbe
szoval nem mindig azok jönnekbe amiket akarsz
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4668 Dátum: 08 aug 27, 12:53:23 » |
|
Kezd nagyon idegesíteni ez a játék! Mondanátok egy jó csapatot, amivel el tudom érni a Jounin rangot?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4669 Dátum: 08 aug 27, 13:17:07 » |
|
hát én nemtudok mondani egy jo csapatott sem mert mindig kikapok
bár talán a naruto temari sasuke team az jo egy darabig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4670 Dátum: 08 aug 27, 14:09:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Juhyii
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4671 Dátum: 08 aug 27, 14:21:11 » |
|
Üdv! Tud valaki egy jó csapatot Sakuranak? csak alap egységeim vanak töbnyire bár van már Jiroumbo (vagy ki) meg egy S -es naruto és még Zabuza:) Ha valaki tud segíteni az pls:) Meg egyszerűen a Sakon os küldetést nem tudom megcsinalni... tud valaki egy nagyon jó csapatot vagy Kibanak vagy Kankuronak? Köszönöm előre is a választ:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4672 Dátum: 08 aug 27, 16:41:15 » |
|
Nekem a Kankuro, Naruto (S), Neji csapat jött be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4673 Dátum: 08 aug 27, 19:09:37 » |
|
Az is jó! Én a Naruto/Naruto(S) - Sasuke - Temari-t szeretem. Vagy sima Narutoval, vagy Naruto(S)-el, mind1 mind2 jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4674 Dátum: 08 aug 27, 21:04:05 » |
|
mond hogy C mond hogy H mond hogy I mond hogy Y mond hogy O és tedd hozzá hogy S olvasd össze a betüket és milyön ki ( mindenki ) CHIYO ( S ) ez az meb van jupi jupi jééééé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4675 Dátum: 08 aug 27, 21:48:22 » |
|
Grat,én Neji s-t szereztem ma meg,így maradt a másik 3 új shippuus kari szürkén.Az a fránya row megszakadt 22-nél,valami gyerek jött elég jól tolta nekem vagy 6 körig nem adott bloodlinet meg tait csak nint és gent de nembánom ez már elég jól mutat a layer cradba nameg a gyereknek tök jó avája volt,shipus Sasuke valami fehér,csuklyás pulcsiba szal nembánom anyira hogy lenyomott .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bg baba
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4676 Dátum: 08 aug 28, 04:49:38 » |
|
köszike !!! *-)remélem sikerül amúgy norbie 12 a naruto sasuke temari csapatot én mondtam neked!!Legalább felismertsz??
|
|
|
Naplózva
|
Szeretem a Narutot és még valakit...
|
|
|
Bg baba
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4677 Dátum: 08 aug 28, 05:58:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Szeretem a Narutot és még valakit...
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #4678 Dátum: 08 aug 28, 07:29:11 » |
|
Grat,én Neji s-t szereztem ma meg,így maradt a másik 3 új shippuus kari szürkén.Az a fránya row megszakadt 22-nél,valami gyerek jött elég jól tolta nekem vagy 6 körig nem adott bloodlinet meg tait csak nint és gent de nembánom ez már elég jól mutat a layer cradba nameg a gyereknek tök jó avája volt,shipus Sasuke valami fehér,csuklyás pulcsiba szal nembánom anyira hogy lenyomott . en erre gondoltál? Ahogy keresgéltem googlen megláttam ezt a képet és eszembe juttott h mondtad h egy ijen kép volt. quick://www.szoftverbazis.hu
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #4679 Dátum: 08 aug 28, 08:32:44 » |
|
vki nem tud egy team-et kakashi-nak