Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3885 Dátum: 08 júl 18, 19:57:14 » |
|
Most, hogy itt vannak az új Shippuudenes karik képtelenség egyik szerverre is a belépés... Már jó ideje próbálkozok, de vagy befagy a MS-nél vagy probléma a kapcsolódásnál. Már vagy egy 10 perce egy Sharingan forog előttem, de semmi. Én is most erősítgetem a missing-nin pozíciómat,és akkor kezdem csak az Asumas előfeladatot,ha már biztosabb a szintem Quick Game-ről hallottál már? Persze h igen de ott nem fejlődöm semmit,csak próbálgatok Ott szoktam kipróbálgatni a csapatokat, h ki kivel milyne lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3886 Dátum: 08 júl 18, 19:57:44 » |
|
chuuninhoz kicsivel kevesebbxp kell... 3500xp kell kb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3887 Dátum: 08 júl 18, 19:59:49 » |
|
chuuninhoz kicsivel kevesebbxp kell... 3500xp kell kb Na akkor annyi Amúgy szessen "Miki1111"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #3888 Dátum: 08 júl 18, 20:05:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3889 Dátum: 08 júl 18, 21:50:47 » |
|
Hidd el már a bőgés kerülgetett .De ténleg nagyon lesujtott mikor kerestem Sasukebatteyot és nincs sehol .És ilyen lelki állapotban ladderezni ...gondolhattam volna előre...mindegy holnapra kiheverem . Hidd el nekem Den h lesz, csak gondolom azt várják h használja azt a villámot, amit az Itachi vs Sasuke meccsen használDe de az vagy....sok év .Nemtduom hogy a nyugdíjasothonba lesz e netem .Ma nekem is lefagyott párszor de szerencsére senki nem vesztett csak katt az x-re és mentem a következő mecsre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #3890 Dátum: 08 júl 19, 08:06:18 » |
|
vki tud ezekből az emberkékből egy jó csapatott shika,choji,kankuro,neji,kiba,temari?chuninn szinten bár nem tom hogy ez számít
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #3891 Dátum: 08 júl 19, 08:44:31 » |
|
egy akatsukis-nak tud valaki mondani egy team-et
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3892 Dátum: 08 júl 19, 10:19:04 » |
|
jozsi-kun: Kiba-Kankuro-Shika Chouji-Temari-Shika és Neji-t beteheted akármelyik Taijutsu felhasználó helyett. Kery: Itachi-Sakura-Kankuro (nem vállalok érte felelősséget) Den: Annyi idő azért nem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #3893 Dátum: 08 júl 19, 12:30:45 » |
|
köszi az a hoji shika temari páros nagyon jó mégegyszer kösz
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3894 Dátum: 08 júl 19, 12:47:10 » |
|
Heh érdekes egy game nem mondom. Az első AC-s küldi már megvan, most xp-re hajazok.
Ore mo han: Temari, Haku, Zaku
Zakut inkább lecseréltem Ten-tenre, így már van taijutsu skíem is, valamit a kekei genkai megmarad Hakunak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 19, 13:05:03 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3895 Dátum: 08 júl 19, 13:20:53 » |
|
egy akatsukis-nak tud valaki mondani egy team-et Itachi kakashi gai nekem ez be vált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki1111
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3896 Dátum: 08 júl 19, 13:32:33 » |
|
Tud valaki mondani nejivel egy team-et
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3897 Dátum: 08 júl 19, 13:33:19 » |
|
Tud valaki mondani nejivel egy team-et Neji Chouji Temari nekem ez vát be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3898 Dátum: 08 júl 19, 13:50:34 » |
|
Eddig nem rosz Laderben 7 győzelem, egy vereség, amit egy naruto tiótól szereztem, meg a balsterencsétől, ugyanis alig jött ninjutsu és kekeigenkai chakra.
Amúgy szerintetek ez a csapat jó
Temari-Haku-Ten-ten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #3899 Dátum: 08 júl 19, 13:54:55 » |
|
Amúgy szerintetek ez a csapat jó
Temari-Haku-Ten-ten? Ja, csak az a baj, hogy ebből 2 előkészítős (Haku, Ten-Ten). Am, jó. Haku kicsit sokat eszik, de ha szerencséd van könnyen lehet győzni. --- Én most a Gai(s)-Baki-Rehab Gaaraval tolom. 75 % 75 % 90 % védelem kissé odavág.
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
|