Sora
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 05, 13:55:00 » |
|
én is utálom Kikyot és az a Koga gyerek se szimpi nekem mért baj ha törödik a tanulással hagy törödjön ha akar Inu és Sessy a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 05, 15:10:04 » |
|
Én meg tudom érteni Kikyou-t, bár már azt nagyon unom, hogy az a mániája, hogy együtt haljon meg Inuyashával, stb. Kougát én se bírom... Olyan... Olyan... Nem is tudom... Nem bírom, és kész
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 05, 15:13:05 írta Róka »
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 05, 15:11:45 » |
|
meg mindig csak a háttérben sunyít Koga ellenszenves
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 05, 15:50:46 » |
|
Nem képes felfogni, hogy Kagome Inu-t szereti :ninjaideg:
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 05, 17:39:54 » |
|
jó lehet hogy nem szimpatikus sokmindenkinek, de nekem az mert feleslegesen nem kockáztat és szerintem jobban harcol mint Inuyasha (az nem azt jelenti hogy erősebb meg jobb. csak azt hogy valamiben azonosulni tudok mert én is így csinálnám) amúgy meg nindegyik karakte olyan erőt kapot amien a jelleme
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 07, 12:58:34 » |
|
Neki majdnem ugyanolyan a jelleme mint Inuyashanak szerintem. Es ha azt nezzük ho ki harcol jobban akkor Inuyashan a voksom, de maugy Shessomaru harcol a leg latvanyosabban ;D.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 07, 19:14:20 » |
|
Sessy a legjobb nem fárassza magát és még harcol is Inu túlhajtja magát harcközben de teccik Koga meg nem is harcol csak ha nagyon muszály
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 08, 20:40:26 » |
|
Seeshomaru tényleg nem erőleteti meg magát de ez a jó benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 08, 21:46:45 » |
|
Szegénynek a fél kezével meg kell gondolnia milyen mozdulatokat tesz. Én a koboldját nem tudom elviselni, nagyon idegesít. Koga sokkal szimpibb, bírom ahogy porzik...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 09, 18:42:55 » |
|
pozik ez jó XDXD Jaken asszem így hívják nekem csak akkor tetszett amikor Miroku szétverte a fejét meg amikor fél Sessytől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 09, 20:56:11 » |
|
Jakent én se bírom, mert egy gusztustalan talpnyaló ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 09, 20:57:11 » |
|
Jajj, de Rin olllyan cuki, főleg amikor Jakent idegesíti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 09, 21:01:06 » |
|
én is nagyon szeretem Rint!!! Az a rész is nagyon tetszett, mikor azzal foglalkoztak, mi lesz vele később.. Olyan cukin kétségbeeesett, és hogy irigyelte Jakent, h ő mindig S úrral lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 10, 20:03:25 » |
|
úú ezt a részt még nem láttam de Rin tényleg nagyon ari én még Mirokut bírom *lennél a gyerekeim anyja * ez nagyon brutál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 10, 20:18:00 » |
|
Igen, nem is értem, mért nem jött össze még neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|