Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 ápr 24, 12:16:12 » |
|
Ez a genjutsus baromsagot minek irja mindig vki, H lee mit csinal ellene meg jujj meg jajj... Mintha kakashi nem szarta volna ugyanugy ossze magat Itachi MS-tol... Azert mert nem tud genjutsut meg ninjutsut ugyanugy tud vedekezni, tamadni meg foleg. MIvel Gai tanitvanya es Gai is gondolom sokat kuszkodott ezzel a problemaval, valoszinu, h megtanitja a kedvenc tanitvanynak, h lehet hatasosan harcolni mas jutsukat hasznalo ninjak ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 ápr 26, 10:46:50 » |
|
Sztem Lee mindig is nagy shinobi volt a tajijutsujaval és az is marad. Ha használna más jutsut akkor már nem is Lee lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 ápr 27, 06:14:16 » |
|
szerintem is ki tud védni genjutsut ,arra alapozván,hogy Naruto is úgy próbálta kivédeni Itachi genjutsuját ,hogy összecsapta a két kezét és chákrát adott ki magából(ez nem sikerültneki ,mert Itachi túl erős volt)mondjuk ezt Lee is meg tudná csinálni,egy erős genjutsut meg még egy erős nindzsa is nehezen véd ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 ápr 27, 09:28:11 » |
|
Csakhogy Lee nem tudja a chakráját irányítani! Azért tud csak taijutsut! És Naruto nem chakrát adott ki maából, hanem a chakra áramlását próbálta megállítani, hogy ezáltal semlegesítse a genjutsut...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 ápr 27, 23:22:18 » |
|
Csakhogy Lee nem tudja a chakráját irányítani! Azért tud csak taijutsut! ezt nem értem egészen... ha ez igaz akkor még is hogy ált meg a viz tettején... mert ahoz is chakrát kell irányitani nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 ápr 28, 00:02:58 » |
|
Az egy baki volt a készítők részéről... Előfordul pár baki az animében...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 máj 01, 20:19:40 » |
|
Szerintem sikerülhet neki végülis érti a dolgát és elszánt egy fiú!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 máj 01, 22:39:52 » |
|
Valaki visszább már írta, hogy ő már most is nagy nindzsa. Hiszen neki csak a taijutsuval sikerült elérnie azt amit a többeiknek tai-nin- és genjutsuval.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 máj 02, 20:28:41 » |
|
Persze hogy igen!!Különben is adjuk meg neki a lehetőséget!
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 máj 03, 10:56:48 » |
|
Ha nem sikerül majd neki akkor elég érdekesen nézek majd Kishimoto-ra... Minek beszélnek álandóan erről ha nem sikerül neki... szerintem sikerülni fog neki.... Vagyis remélem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 máj 03, 11:05:16 » |
|
Szerintem sikerülnie kéne neki!! Sőt szinte tuti, hogy fog is.. Gainak is sikerült Hajrááá LEEE!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NarutoMX
Vendég
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 máj 03, 11:06:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 máj 03, 11:08:13 » |
|
Szerintem nem baj hogy majmolja... Jól áll neki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NarutoMX
Vendég
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 máj 03, 11:11:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 máj 03, 20:59:08 » |
|
Lee nagyon tehetséges de ami még ettől is fontosabb az hogy elszánt és ezért fog neki sikerülni!!! Szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|