24 nov 28, 05:33:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyiket szereted jobban?
Shippuuden - 377 (54.3%)
a sima részeket - 89 (12.8%)
mindkettőt egyformán - 228 (32.9%)
Összes szavazó: 606

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden vagy sima Naruto és miért?  (Megtekintve 69812 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Ninbikun
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Yu gi oh abridged fan

« Válasz #180 Dátum: 09 ápr 16, 17:24:30 »

Egyértelműen a Shippuuden, mert abban tényleg történik is valami, úgy értem, nagyon jó harcokat láthatunk benne, a szereplők is jobban kiforrottak...A francba ezekkel, azért a Shippuuden, mert benne van az Akatsuki! Akatsuki rules!
Naplózva

- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva.
- Meddig?! O.O
Pikkon
Gennin
*

« Válasz #181 Dátum: 09 máj 07, 22:40:31 »

Szerintem Korina és Tibee77 mondták meg a frankót, mármint velük értek egyet.

Szerintem a Shippuuden-t eddig nagyon nagyon elrontják, hagyján, hogy tele fillerezik megint, de húzzák folyton az időt, gagyik a megrajzolások, effektek, csak néha dobnak be egy jól összerakott részt, mint pl a 26, mikor Sasori bábui ellen nyomulnak Sakuráék, meg a 82 Shikamaruval.
A sima Narutonál csak az első 135 részt számítom, végignéztem ugyan a fillereket, de azok iszonyú színvonal alatti epizódok, amik szerintem csak lejáratták a sorozatot olyanok szemében, akik nézték ugyan, de nem olyan elkötelezett fanjai a Narutonak. Szóval nekem egyelőre az első 135 részt nem múlták még felül, a Shippuuden egyelőre csak csalódás, de nem adom fel a reményt, hogy egyszer újra összeszedik magukat és nem az időhúzás lesz a cél, hanem az igényes munka.   Mosolyog

A lényeg tehát: a manga storyja egyre fokozódik és mondhatni egyre csak jobb, ezért ugye a shippuuden élből előnnyel indul, mert jobb a tartalma, de az csak a manga érdeme és ezt a tartalmat többnyire vacakul dolgozzák fel. Arról nem is beszélve, hogy a zenei felhozatal sokkal gyatrább. Remélem lesznek még olyan jó új zenék, mint az első sorozatban.
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 07, 22:48:34 írta Pikkon » Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #182 Dátum: 09 máj 07, 23:10:14 »

Nekem asima NAruto valahogy hogy is mondjam, ... ehh... 'szívhezszólóbb' volt, mint a shippuu
Viszont a shippuunak általában jobb a grafikáka és több fight van benne, és emellett jobban bemutatja mindkét oldalt, csak megint jönnek az elhúzások, mindegy, ezen nem fogok nyavalyogni Hümm-hümm akkoris inkább a sima tetszik jobban, az kicsit közelebb jár a mangához, bár a végén annak is fillereztek rendesen... Nevet
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Yuurauchiha
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #183 Dátum: 09 máj 09, 23:02:56 »

Én most azért szeretem jobban a shippudent mert a sima részeknek vége,és az már nem nagyon izgat, viszont a shippuden tele van/volt/lesz rejtélyekkel Nevet
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #184 Dátum: 09 máj 24, 22:29:12 »

mindenképpen a Shippuuden mert jobbak a harcok több a szereplő és a régiek sem tűnnek el beszáll az Akatsuki is jobbak az efektusok  és több, jobb  a jutsuk vannak, az anime-ben jobbak a zenék sokkal kifejezőbbek és komolyabbak a szereplők megnőttek enyik másik megkomolyodott megerősödött  stb stb szóval jobb Nevet
Naplózva

vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #185 Dátum: 09 máj 25, 21:12:07 »

Shippuden mert mindenki nagy és komolyabb és sokkal erősebb a fightok sokkal érdekesebbek  Nevet
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Saku
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #186 Dátum: 09 máj 26, 05:53:38 »

Shippuuden. A szereplők idősebbek, mint a simában. Több harc és jutsu van benne. Olyan szereplők jelennek meg, akik eddig a háttérben álltak.
Naplózva
DarkArpi88
Újonc
*

« Válasz #187 Dátum: 09 jún 29, 17:45:45 »

sima narutóban nem tetszik a rengeteg filler rész, de legalább viccesen idétlenek
shippuu komolyabb, jobbak a harcok, kevesebb filler (eddig)
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #188 Dátum: 09 jún 29, 23:24:51 »

kevesebb? Nevet jóó nem annyira sok de most is elhúzták ezt a zabuza katana-ja rész miközben mangában simán ott volt a sírnál   így kb még 10 rész mire szöcsi összeszedi bandáját  de legalább Suigetsu jóó fej ezt le tudtam szűrni   már besoroltam kedvencek közé Nevet
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #189 Dátum: 09 jún 30, 23:21:45 »

Pikkonnal teljesen egyet értek. A Sasori elleni harc fináléja tényleg nagyon szépen meg lett rajzolva. Talán az eddigi legigényesebb harc a Shippuudenben. Bár a 85. epizód -furcsa rajzstílusa ellenére- is rendkívül látványos harcot foglalt magába. És sajnos nagyrészt ennyi jót mondhatok el a Shippuudenről. Szomorú
Igaz-igaz! A legpörgősebb harcok csak most fognak jönni. És nagyon remélem, hogy animében is olyan látványosak lesznek, mint mangában. Sőőőt..
Tehát ha a mangát nézzük, akkor a Part 2, ha az animét, akkor a Part 1 viszi nálam a pálmát. Hmm?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #190 Dátum: 09 júl 01, 00:02:59 »

én spec csak azt szeretem jobban a Part 2-ben Animeileg, hogy több Akatsuki Arc van. A Mangában is így van,  csak ott sokkal izgisebb. Asuma halála sokkal sokkolóbb volt mangában.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
dxdominik
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

S4 League MGM

« Válasz #191 Dátum: 09 júl 02, 09:41:44 »

nekem egy értel mü hogy a shippuden mert 1. felnöttek valamilyen szinten 2. meg már több rész lesz mint a sima naruto ban mert az is 210.részig volt
Naplózva

dom0530
Újonc
*

« Válasz #192 Dátum: 09 júl 02, 10:25:34 »

Nekem tetszik mind a kettő mert izgalmasak de azért már a Shipudenben Naruto sokkal jobb:D!!!!!:D:D Ördögi
Naplózva
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!

« Válasz #193 Dátum: 09 júl 19, 19:05:00 »

egfyértelmű h a shippuuden mert az sokkal izgalmasabb jelenetek vannak benne és sok pusztítás és halál....
Naplózva

Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény.
Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #194 Dátum: 09 aug 06, 13:34:30 »

Shippuuden tarol!! xD A Shippuuden sokkal jobb mint a sima. Jól mondod Riel---chan. Na meg sokkal jobban néznek ki. Szóval a Shippuuden-re azt is lehetne mondani, hogy jóval fejlettebb, mint a sima Naruto. Pontosan Jobb csaták, izgalmasabb részek, és ebben van egy ici-pici kis románc. Sajnos csak kevés, de mivel a Naruto egy harcos anime így. Az viszont vicces, hogy mindenkinek megvan a maga kedvenc párosa. ^^ Meg a Narutos honlapok tele vannak fan ficekkel, meg képekkel, ami mind szerelmes. =)
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 06, 14:30:20 írta Tenten-chan » Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins