Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 12 jún 14, 12:30:23 » |
|
Sztem se Kakashi a perverzebb. Ero- sennin magasan viszi prímet sztem Kakashi csak egy rajongó aki szívesen olvassa a könyveit. 
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 12 jún 14, 15:23:55 » |
|
Egyértelmű a válasz: Jiraiya. Ő ír mindig ilyen könyveket, és szerez mindig ichletet kukkolással a "kutatás" érdekében. 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 12 júl 17, 15:56:52 » |
|
Szerintem Jiraiya mert ő írja a könyvet amit egyébként Kakashi olvas, és folyamatosan kukkolta a nőket a fürdőkben meg mindenhol hogy "ihletet" szerezzen a könyvéhez. 
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
The real fun is about to start!
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 12 aug 17, 10:11:56 » |
|
Egyértelmű h Jiraiya, Neki jósolta ezt az Öreg Bölcs h perverz lesz... xD
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
ashley44
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 12 aug 17, 15:02:15 » |
|
Egyértelmű, hogy Jiraiya ő szokta kukolni a nőket és narutonak is mondja, hogy nem egyszerű perverz hanem szuper perverz. Kakashi még nem láttam kukolni, csak Jiraiya könyvét olvassa.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél. Fullmetal Alchemist
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 12 aug 17, 15:41:34 » |
|
Jiraya annyira perverz, hogy képes lenne enyelegni narutoval, egy fiúval!! női alakban. (szexi jutsu) Azért sztem ez durva.  Mintha egy transzvesztitával lenne kb olyan. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 15:42:52 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 12 aug 17, 16:17:54 » |
|
Én amúgy nem értem ,attól még hogy naruto átváltozik nővé attól még a fütyköse megmarad,mert ino alakját is felvette és akkor is megmaradt,gondolom az is ugyanazon a technikán alapszik...Mivel az is női test.Azért takarják el azok a felhők  Az lenne jó ha elszállna és rádöbbent volna jiraya (RIP) ...az igazi valóságra xD,,A kérdésre válaszolva .Igen jiraya volt a főboss a perverzségben.Meg amúgy is szerintem naruto perverzebb mint kakashi ,vagy lehet hogy kakashi álcázza. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 16:19:14 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 12 aug 17, 17:53:11 » |
|
Ááá jiraya átlátott azokon a felhőkön, csak nekünk voltak ott. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 12 aug 17, 18:26:18 » |
|
Oké akkor tegyük fel átlátott a felhőkön,de akkor is csak a fütyköst látta nem? Leirtam az előzőbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 12 aug 17, 23:54:10 » |
|
Hát ha "átváltozik" akkor rendesen "átváltozik", vagyis ott van "az" csak Jiraya mást lát a helyén (na ezt most jól megmondtam)  De Jiraya az nagyon perverz (perverzebb bárkinél) állandóan nőzik. Kakashi meg hát...  lehet h azért olvassa a könyvét mert a küldetései miatt nincs ideje nőzni és már.. öhm.. "valami nagyon hiányzik neki" [csak az a baj h ezzel csak "fokozza" a problémát] 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 12 aug 28, 09:33:26 » |
|
Ezen röhögnöm kell. Jiraya értelemszerűen a földkerekség legnagyobb perverze a Naruto-ban, Kakashi meg csak olvassa a könyvét, és szereti a romantikus dolgokat, és vele kapcsolatban Ayumi már elmondta azt amit én is megállapítottam.  ( szerintem Kakashinál még Naruto is perverzebb, nekem még mindig az jár a fejemben, hogy a naptáron ami Narutonál volt kiakasztva a falra egy bikinis meglehetősen nagy adottságokkal megáldott nőszemély pózolt. Pedig akkor csak 12 volt!  )
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 12 aug 28, 12:41:24 » |
|
Egyértelműen Jiraya a perverzebb. Bárhova mentek Narutoval mindig kukkolt. Bezzeg mikor Kakashival mentek valahova ő csak a könyvet olvasta így igaza van Lunának.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 12 aug 29, 20:06:25 » |
|
És ha már itt tartunk, akkor mekkora perverz volt Sarutobi.  Még ő is orrvérzést kapott a sexy no jutsutól.  Azt legalább tudjuk, hogy Kishi milyen jól tud nőket rajzolni... De Kakashi az ilyesminek már csak elvből nem dől be, és amúgy sem perverz Jirayahoz képest. Természetesen egészséges módon igen. 
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 12 aug 29, 20:35:49 » |
|
Az eggyik omakéban,amikor sakura megüti az új rekordját közel 400 m-ert repült naruto,azt azért kapta mert kakashinak meg akarta mutatni az uj sexy no jutsuját.Kakashi várta...Nem tiltakozott :DXD Mondta hogy : óóóóó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 20:46:06 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
|