Félre értetek...
1: nem vagyok ráálva Lelouch-ra, ő alapból az isten
2: nem azért akarom, hogy meghaljon, mert "jujj, akkor olyan lenne, mint a CG volt és az milyen jó volt"
Konkrétan azért lenne úgy jó, mert a gyereknek levágták a karját minden gond nélkül, kb egymaga(lássuk be, a többiek szart nem érnek, max a nagy willpower de ennyi) neki akar menni Gai-nak, Daath-nak, meg mindenkinek(leszarom, hogy ő lett a kiválasztott, mint a "valódi" Király)+ezenfelül már elkapta a "cancer"-t -amit én ugye ráknak fordítok az animében, mert baromira nem jutott jobb az eszembe, legszívesebben le sem fordítottam volna- és ha ez még nem lenne elég, már Haruka is megmondta, hogy maga a Void fog végezni vele, mert a teste nem bír el ennyit.
Na már most: Játszák be azt, hogy mondjuk jöjjön csak a rák és megmenti őt Inori. Ezt így oké, aláírom. De azt, hogy kb mindenre azt mondják/vetítik előre/gondolják/mutatják stb. hogy ebbe majd Shu jól belehal ÉS EZEK UTÁN nem hal bele, akkor magukat b*sszák jól pofán és ők is ilyen töketlen teletabi fan idióták lesznek, ahol nem történhet "tragédia" a végén.
Értem én, hogy főhős powa, de azért mindennek van határa!
Ha meg Inori hal meg a nyomorék Shu-ért akkor én rendezek vérfürdőt a készítők közt!

Visszatérve az elejére: nem, nem vagyok elfogult. Ezek tények, igenis azok a remek alkotások, ahol a készítők felmerik vállalni az ilyen dolgokat. És nem, nem akarok itt komplett szereplőgárda kiírtást, sőt, én is happy end fan voltam az elején, de ha már így oldották meg a sztorit, akkor csinálják is végig és nekem ne magyarázzák be Shu Void-jába, hogy egyébként még kávét is főz, újra festi a Mona Lisa-t csak jobban ja és persze mindentől megmenti a Shu-t ahogy az a gyerekmesékben meg vagyon írva.
Ui: Törődjetek bele, ez nem az az anime(már) ahol számolni kellene egy 2. évaddal.