Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 11 szep 05, 14:18:27 » |
|
Nem megy -.-" Nyomom shiftet meg ctrl-t nem megy a nagypapi azt pofázza hogy nyomjam shiftet meg z-t de az se megy -.-" Angol tudás nélkül 10 ből 9 játékal nem tudsz játszani -.-" Na mind1 ez van sajna majd megpróbálom később is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 11 szep 05, 14:19:22 » |
|
Az angoloknál a "z" az "y" helyén van, lehet, hogy azért nem megy. + Mind a 4 X-be belementél? Csak akkor sikerül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 05, 14:20:42 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 11 szep 05, 14:35:33 » |
|
nekem meg még mindig nem sikerül vmiért ez a belépés "-.- csinálhatnának már ezzel vmit!
talán bekéne állítanom vmit?
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni? 
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 11 szep 05, 14:47:41 » |
|
Ja rámentem mind a 4 x-re akkor szivárvány színő let baloldalon arcom körül a kör és nyomom z-t meg a ctrl-t de semmi ha shiftet meg ctrl-t nyomok akkor is semmi -.- Am tkrisz nem kell semmit csak megnyomod shiftet meg altot gyorsan egymás után ennyi aztán meg csak beírod id-et meg jelszót de arra vigyáz hogy ha 0 van jelszóba vagy id-ben akor nemenged be :S Nálam is ez volt probléma 1 óráig ezen gondolkoztam de rájöttem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 11 szep 05, 15:07:29 » |
|
Akkor nyomd a z helyett az y-t, akkor szerintem már jó lesz. Én is agyaltam rajta, hogy miért nem jó a z aztán beugrott, hogy más játéknál is y-t kell nyomni z helyett ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 11 szep 05, 15:08:55 » |
|
most se jó, sehogy se tudom beírni az ID-emet  angolra kéne állítania ilyenkor a billentyűzetet? ezt nem lehet megoldani a játékon kívül vhol?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 05, 15:12:37 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni? 
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 11 szep 05, 15:14:41 » |
|
Sikerült  köszönöm szépen Rikan  Ezzel az új felfedezéssel majdnem sikerült megcsinálnom az első survivalt  De túl balfék vagyok hozzá  Na mind1 sztem nem szégyen mert 3 napja játszom és 1 nap kb 1 órát játszok vele 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 11 szep 05, 15:49:55 » |
|
tkrisz: állítsd angolra a billentyűzetet nekem is át van, de anélkül is ment nekem. talán a shift vagy az alt gombod rossz. teszteld valahogy. Charliet akartam volna venni, de a kedvetekért... Megcsináltam a guildet !  !  Magyarok a neve, és a parkban található kisemberrel lehet csatlakozni  Van farmja is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 05, 15:50:35 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 11 szep 05, 16:33:23 » |
|
Nagyon szépen köszönjük  Am valaki tudna segíteni hogy lehet legyőzni a survival 1-es küldit? Mindig eljutok vége felé már alig kell 1 perc és erre bekábít és oylan közel kerülök hozzá hogy nem látom mikor jön a villám vagyis látom de reagálni meg arrébb ugrani nincs idő aztán meg elkap :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 11 szep 05, 16:33:57 » |
|
már csak az lenne a kérdésem, hogy a billentyűzetet hogyan tudom átállítani?
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni? 
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 11 szep 05, 16:36:29 » |
|
Tkrisz szerintem az a baj hogy nincs megadva angol billentyűzet a gépeden. Milyen oprendszered van? mert ha nincs megadva akkor hozzá kell adni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 11 szep 05, 16:37:46 » |
|
windows xp-m van, és hogyan csináljam?
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni? 
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 11 szep 05, 17:55:14 » |
|
Már leírtam, de idézem. Kristóf jól mondta, de röviden a Shift + Alt -ot nyomod, akkor bekapcsólódik az angol billentyűzet a játékban.
Volt egy olyan problémám, hogy sok versenyben 0 exp-t és tr-t kaptam de kijavítottam így: Átállítottam a Vezérlőpultban a Területi és nyelvi beállításoknál a Területi beállítások fülnél a Szabványok és formátumok-at angol (egyesült államokbeli)-re. Ezt a gpotato fórumában néztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 11 szep 05, 20:41:30 » |
|
Ömm izé nem is tudom dee szeretnék kérdezni valamit  Hogy kell játék közben pü-t írni?  Viktor-sama pont játék közben írt nekem és nem tudtam hogy kell vissza írni :S Sorry Viktor-sama
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 11 szep 06, 12:09:22 » |
|
Amikor jelentkeztek a guildbe, mindenképp írjatok magyar szöveget a jelentkezésbe, mert nincs időm mindenkit megkérdezni.  Andor: megkérdezem az egyik pro-tol hogy lehet, mert verseny közben nekem visszaírt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|