Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #420 Dátum: 12 feb 28, 18:45:20 » |
|
... Samara minden nap meglátogatta, és vitt neki vizet a kútból, tehát ők ketten, titkos barátságban boldogan ...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #421 Dátum: 12 feb 28, 18:47:09 » |
|
.. etették a vak disznókat, arról ábrándozva, hogy milyen lehet a napfény, meg..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #422 Dátum: 12 feb 28, 18:48:28 » |
|
... a nem vak disznók. Elhatározták, hogy ha Mäjelina betölti a 30. életnapját elmennek Disznó országba, hogy ...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #423 Dátum: 12 feb 28, 19:03:01 » |
|
..kicseréljék látó disznókra a vakokat. Ez eddig mind szép és jó, csakhogy..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #424 Dátum: 12 márc 01, 19:21:18 » |
|
..előtte le kéne vágni Mäjelina tapszőrét, de ez akadályokba ütközik, mert....
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #425 Dátum: 12 márc 01, 19:25:56 » |
|
... a sötétségben töltött idő után Samara is a megvakulás szélén áll, tehát először a szemészetre ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #426 Dátum: 12 márc 01, 19:27:03 » |
|
.. kell vinni, mert csak akkor tudja levágni a tapszőrt, ha jól lát, ezért...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #427 Dátum: 12 márc 01, 20:46:06 » |
|
... próbálta az összes számot tökéletesen elolvasni, de a 9348 helyett 8359-et olvasott, így megállapították, hogy ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #428 Dátum: 12 márc 01, 21:42:21 » |
|
..súlyos disznótáp allergiája van. Viszont ez csak egyféle módon lehet gyógyítani, mégpedig..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #429 Dátum: 12 márc 01, 21:43:52 » |
|
megeszi saját magát, aztán mikor kijön odalent, akkor összeragasztani magát forró gyantával, de...
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #430 Dátum: 12 márc 01, 21:56:22 » |
|
..Mäjelina mindössze egy foggal rendelkezett, így más megoldást kellett találniuk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #431 Dátum: 12 márc 01, 21:59:08 » |
|
...így inkább vettek egy szemüveget, tehát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #432 Dátum: 12 márc 04, 20:46:05 » |
|
... nyitottak egy dimenziókaput, és elmentek Disznóországba. Mikor azonban a sok nem vak disznó meglátta őket, azonnal ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #433 Dátum: 12 márc 04, 20:54:36 » |
|
..kukorékolni kezdtek, és elkezdtek ugrálni Mäjelina felé. Ennek oka az volt, hogy..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #434 Dátum: 12 márc 04, 20:55:06 » |
|
...teljesen bepörögtek a napraforgó olajtól, amit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|