Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2370 Dátum: 12 jan 12, 20:58:04 » |
|
Persze hogy nem hinném el, de én azt hitten, hogy az amaterasu, a tsukoyomi és a susanoo a MS megszerzésével jön. Az amaterasu a jobb, a tsukoyomi a bal szem képessége, és mindkettő kell a susanoohoz. Ezen a 3 alap technikán kívül még meg lehet szerezni mást is lásd Sasuke kombinációja. Meg őszintén, te mire következtetnél abból, hogy sasuke megszerezte az MS-t és egyből tudta ezt a 3 jutsut? Én arra, hogy ez a 3 jön az MS-sel. Őszintén szólva a sharingan sose érdekelt annyira, és ezért nem is olvastam többször azokat a fejezeteket, amiben arról van szó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 12, 21:05:04 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2371 Dátum: 12 jan 12, 21:05:31 » |
|
Ott van kakashi igaz neki csak 1 ms-e van ,de akkor most neki tsukoyomija van vagy amateraszuja? És mért nem használja őket hisz nagyon jó technikák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2372 Dátum: 12 jan 12, 21:13:27 » |
|
Érvelhetnék azzal, hogy ő nem uchiha, de ez szerintem sem jó indok. Mind1, nem nagyon érdekel, részemről lezárva. Ha használja, használja, ha nem, nem. Szóval lehet továbbhaladni más technikára. Mondjuk a shakutonra( scroch release) nem tom hogy fordították le magyarra. Szerintem egy elég jó technika. Képes az emberből elpárologtatni az összes vizet, hogy végül kiszárad. Elég morbid, de hatásos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2373 Dátum: 12 jan 12, 21:18:59 » |
|
És ott van Shishui, neki sem volt Sussanoja, sem amaterasuja, sem tsukoyomija. Egyszerűen a sharinganok mind mind különböznek. Nem kötelező mindegyiknek tudnia ezt a három jutsut. Lehet olyan is, hogy az egyik jobban fekszik valakihez. Itt egy példa: Itachi-hoz inkább a megtévesztés a genjutsu, és a megingathatatlanság állt közel. Itachi sussanoja pont ilyen volt. lepecsételő kard, áthatolhatatlan kard. Még a Tsukoyimi is hozzá illet. Ezzel szemben Szöcske inkább forróvérű, bosszú és harcmániás. Hozzá az amaterasu illik. Ha megnézed a sussanoja is amaterasu kardot visel. Testvérek, hasonló sussanok, és mégis ég és föld a külömbség. Ott van Madara. Az ő sussanoja is más. Én azt sem tartom lehetetlennek, hogy az ő susanojának különlegessége a meteor megidézése(bár ez csak feltételezés).
De a robbantós se semmi. Ha hozzáér valakihez, csak egy adag por marad helyette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2374 Dátum: 12 jan 12, 21:23:16 » |
|
Ja, az is király, de a shakuton szerintem kreatívabb  meg sztem jól ki lett találva, hogy pont ez a kiszáradásos jutsu ez a homok falu ninjájáé Pakuráé volt. Sivatag-kiszáradás illik egymáshoz. Madara susanooja sokban különbözik a többitől. Egyrészt két arca van. 4 karja van, és nem 3, amik képesek Madarával együtt pecséteket formálni, lásd meteor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2375 Dátum: 12 jan 12, 22:01:20 » |
|
Biztos hogy hatásos technika. Bár engem érdekelne, hogy egy vízből lévő shinobi ellen mi lenne. Ha bekapja a szárítást mondjuk Suigetsu, mi történne?
Igen, és erre akartam az előbb rávilágítani. Madara messze eset a két testvértől. Nem biztos hogy rendelkezik az amaterasuval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2376 Dátum: 12 jan 13, 08:40:58 » |
|
Elképzeltem, ahogy Suit eltalálja egy iylen, és simán gőzzé foszlik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2377 Dátum: 12 jan 13, 15:32:32 » |
|
Tényleg, nála az vérvonal képesség? Mármint a víztest. Vagy van valami spéci jutsu, ami ilyenné teszi és kész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2378 Dátum: 12 jan 13, 15:38:44 » |
|
Vérvonalképesség. Láttuk a bátyjánál is, és a 2.(?), kagylós mizugakétől is egy vízpisztoly, aki szintén Houzuki volt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2379 Dátum: 12 jan 13, 16:35:42 » |
|
Tényleg? Akkor elvileg a vizet irányítja, vagyis képes rá bármilyen formában? Legyen az jég, gőz vagy tiszta víz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2380 Dátum: 12 jan 13, 17:05:28 » |
|
Szerintem csak folyékony vízzel működik, de ezt nem tudom igazából másra alapozni, minthogy nem utal rá semmi, hogy ne így lenne  De amúgy csak a testét képes vízzé alakítani, és abba még több vizet olvasztani, meg irányítani a vizet amivel fúzionál, és amihez van elég chakrája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #2381 Dátum: 12 jan 13, 17:26:39 » |
|
Nem vérvonal, hanem Orochimaru kísérleti patkánya  Van egy csepp szakadéknyi különbség 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #2382 Dátum: 12 jan 13, 17:28:22 » |
|
Mangetsu is? A Második Mizukage is? Suigetsu a vérvonalképessége miatt képes vízzé válni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2383 Dátum: 12 jan 13, 18:19:00 » |
|
Suigetsu, Mangetsu es a 2. Mizukage is HOUZUKI  szoval a vizze valas egy klan jutsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa