Szerintem ezen senki nem gondolkodott, ilyen részletesen
Mert baromság.
Ebben tényleg van valami mert mért kellene a tesót megölni hozzá... Egyáltalán Madarának honan jött az ötlet hogy tesó szemmel jobb leesz vakulás után vagy ez le volt irva valahol?
Senkit sem kell megölni hozzá. Ez nem MS.
Mivel Konoha elött is léteztek Uchihák, (újat mondtam?) így bőven a Madara elötti időben is történtek ilyen esetek, nem ő volt az 1. aki ilyennel próbálkozott. Vannak feljegyzések.
A második szem beillesztését szerintem ne úgy képzeljük el mint egy normális szem műtétet ahol kiveszik az egyiket és beteszik a másikat, hanem valahogyan beleolvasztják az eredeti szembe.
Így se. A fúzió/beolvasztás kizárva mert a sűrűsége olyan mértékű lenne amitől egyszerűen kifolyna. Az egyszerű csere sem igaz, mert akkor Izunának adta volna Madara az ő saját szemét. És lefogadom hogy Izuna szeme sem volt olyan remek állapotban. Most az én verzióm:
Maga az emberi szem 30 féle szövetrészből áll, na mármost elképzelhető hogy az Uchiha szemnél van egy olyan szövetrész (nevezzük Mangekyou Fénynek, ez a 30+1) ami miatt végbe tud menni ez a fajta drasztikus változás a szemben (Mangekyou Sharingan). És csak ezt kell kiszedni, hogy a másik szemből FMS legyen. Ezért nem volt Izunának.