24 nov 11, 12:24:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 166
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vérvonal képességek / Vérvonal kiterjesztés (Kekkei genkai / Kekkei touta)  (Megtekintve 519111 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Renningan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #1605 Dátum: 10 feb 25, 17:32:16 »

Szerintem az eredeti verzió  a helyes, h Itachi össze szedte őket. Én nem láttam sasukénél hasonlót és elvileg ha nem egyedi akkor Madarának is kéne h legyen. Bár az még elképzelhető, h amikor megpöckölte a homlokát, nem csak egy db egylővetü amaterasut adott, hanem még a pajzsot és a kardot is.

Viszont naruto se a pajzsot, se a kardot se a másikat amit te Sensei emlitettél nem kaphatta meg, hisz még a Sasuke fightnál is nála volt, tehát teljesen más, susanootól független eszköz.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1606 Dátum: 10 feb 25, 17:33:39 »

Itachi MS-e is tudhatott olyasmit, amit nem láttunk. Például Sasuke Amaterasu írányítása talán egyedi dolog, talán alap képesség, csak Itachi nem volt olyan helyzetben, hogy bemutassa (főleg, hogy csak egy mellékes jutsu). Ugyanígy, az is lehet, hogy Itachi Susanooja is képes lett volna nyilat létrehozni, csak nem volt rá ott szüksége.
Az is lehet, hogy arról van szó, hogy Sasuke inkább ninjutsu beállítottságú, míg Itachi genjutsu beállítottságú volt inkább.
Végül is,Sasuke Tsukiyomija nem tudja befolyásolni az időérzéket.. tudom, az is fejlődhetne még, de egy párszor más elsütötte.

A kis gömb szerintem csak egy befejezetlen nyílvessző volt.

Madarának most már(?) nem hiszem hogy van Susanooja.. ahhoz két mangekyou kell, neki legjobb esetben is egy van csak szerintem. Úgyhogy, erre nem nagyon lehet építeni..

A harmadik meg nem biztos, hogy nála volt.. nem régiben pont azt írtam, hogy a homlokában az lehet egy sima, "Amaterasu örökségétől" független díszitő elem is.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 25, 17:36:21 írta STM » Naplózva
Riku-san
Gennin
*

« Válasz #1607 Dátum: 10 feb 26, 11:51:36 »

MOndjuk sasketól még nem láttuk a legendás eszközöket de a mostani mangában a telje susanoja fejénél(fejében) minthA ha a Yasakani no Magatama lenne Nevet bár lehet hogy csak én gondolom oda de mintha egy nagy "kristály" lenne és mint utána néztem ebben a kristályban  semmi jó indulat  nincs és segít egy birodalom felemelésében. http://en.wikipedia.org/wiki/Magatama#Yasakani_no_Magatama
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #1608 Dátum: 10 feb 26, 12:24:15 »

Egyedül a 9. oldalon lehet látni Sasuke Susanoo-jának teljes alakját, de én itt sehol sem vélek felfedezni semmi kristály formát a fejben. Csak a feje tetejét körülölelő fekete köd szerű képződményt.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1609 Dátum: 10 feb 26, 12:28:52 »

Pedig, ha jobban megnézed, a homlokában ugyan az a kristály ott van, ami Itachiénál is volt.
De pont két hsz-al feljebb írtam erről legutobb, Riku-san.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #1610 Dátum: 10 márc 16, 17:57:30 »

Azon gondolkodok mostanában, hogy mi van ha Sasuke beülteti Itachi szemeit? Bírnám egyesülne a Susanooja Itachi Susanoojával. Durva lenne egyszerre ott lenne a kezében a Totsuka amivel zúz, s e közben nyilazna mint atom. Csak arról a Sharingan szobor ábrázolásról jutott eszembe amit Itachi mutatott Sasukénak genjutsuban. Amiben Itachinál 2 Sharingan szem van Madaránál az FMS nél meg 4.
http://www.onemanga.com/Naruto/386/09/
http://www.onemanga.com/Naruto/386/13/

Durva lenne. Persze lehet hogy valami totál új erőt fog Kisi behozni az FMS erejének. Nevet
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro

« Válasz #1611 Dátum: 10 márc 16, 19:49:29 »

Tudom hogy most másrol  van a téma, de ahogy olvasgatom a topicot eszembe jutott egy ötlet...
Tudomásom szerint naruto a senju klán leszármazottja és az 1. hokagéjé(javitsatok ki ha rosszul tudom).
És ugye azt repesgetik hogy lehet hogy lesz narutonak kekkei genkai-ja, és arra gondoltam, lehet hogy az lesz neki mint az elsönek, hogy tudja irányitani a Bijuukat... Mit gondoltok? Lehetséges lenen?
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #1612 Dátum: 10 márc 16, 19:52:28 »

Rosszul tudod Mosolyog. Nem a senju klán leszármazottja, csak örökölte a tüz akaratát, ami mondhatni vallás.

Az h lesz e neki kekkei genkai vagy nem nem tudni, mert elvileg ez csak egy interju, ami lehet h fanfiction. Lehetséges h az Anyjától örökölt vmit, legalábbis én azt tartom valószinünek.

Tsunade se tudja irányitani a bijuukat, pedig ő is leszármazott, ergo az egy egyedi tulajdonság volt.
Naplózva

xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro

« Válasz #1613 Dátum: 10 márc 16, 20:54:19 »

Ahamm akkor valami kitaláciot hallottam  Gondolkozik na nembaj azért jo lett volna Nevet smirksweat
Naplózva
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #1614 Dátum: 10 márc 16, 21:32:36 »

Én is kíváncsi vagyok az Új MS erejére, ha tényleg beülteti, de valahogy a kinézetére mégjobban. Ötletem nincs hogyan fogja kombinálni Sasuke 6 ágú csillag MS-ét és Itachi "Shuriken" szerű MS-ét. Suliban unalmasabb perceimben próbáltam kombinálgatni de túl hülyén nézett ki Túl zsúfolt lett az egész szem, mondjuk rajztudásom se valami első osztályú csak úgy kb-ra próbáltam xD
Nincs valakinek elképzelése?
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #1615 Dátum: 10 márc 16, 23:21:24 »

Én egy teljesen egyszerű, kevesebb ágú csillagot képzelek el, talán egy szimpla négyágút. Persze nem olyan pozícióban lenne a csillag, mintha két X lenne, mintha Sasuke ki lenne ütve. Nevet
Habár engem az új erők jobban érdekelnek, mert nem igazán tudok elképzelni új stílusú képességet. Végül is védelem, támadás, bénítás már meg van.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1616 Dátum: 10 márc 17, 00:54:55 »

Tudom hogy most másrol  van a téma, de ahogy olvasgatom a topicot eszembe jutott egy ötlet...
Tudomásom szerint naruto a senju klán leszármazottja és az 1. hokagéjé(javitsatok ki ha rosszul tudom).
És ugye azt repesgetik hogy lehet hogy lesz narutonak kekkei genkai-ja, és arra gondoltam, lehet hogy az lesz neki mint az elsönek, hogy tudja irányitani a Bijuukat... Mit gondoltok? Lehetséges lenen?

Korábban már volt róla, hogy esetleg a fiatalabb Testvér leszármazottja akárcsak Hashirama, viszont ez csak feltételezés, ha van is köztük roknság, az valószinüleg nagyn távoli.

----
Az előfordulhat, hogy Kimimaro betegségét és halálát a saját vérvonal képessége okozta?
Tsunade említi a Sannin harcnál, hogy az ember élete során meghatározott számú sejtet termel.
S ha a sejtek létrejöttét erőlteti mint az ő esetében, hogy regenerálja magát, az lerövidítheti az életét.
Ebből kiindulva Kimimaro jutsuja a sejtalkotáson alapul (meg esetleg némi öngyógyítás) így votakép mondhatni saját magával végzett.
----

A Mizukage Youtonja miből áll? Javítsatok ki, de ha jól tudom akkor föld és víz akárcsak az Első fa elme.
Viszont ez azt jelenti, hogy csupán a föld és a víz nem eredményez fát, ehhez kell kell egy olyan összetveő is amit a Rikudouban lévő Juubitol örökölhetett.  Hasonlóan mint az Uchihak a Susanoot (ez is elmélet, de persze a Tízfarku szemét figyelembe véve nem alaptalan.)

S akkor jöjjön a mi volt előbb a tyúk vagy a tojás kérdés?
Leszámítva, hog nincs tudata a Susanoo, nem kis hasonlóságot mutat természetüket tekintve a bijuukhoz, a Gedomazo pedig hasonlatos mind a Susanoohoz, mint pedig a megcsonkított Juubioz is (meg persze a szerkezeti felépítését tekintve a fa elemmel is lehet kapcsolata)
Voltaképp ez a kettő egy félkész démon amit egy ninja alkot a képességeiből, aminek egy részét egy démontól örökölte.
Tehát előfordulhat, hogy anno a Juubit is létrehozta valaki aki az ehhez szükséges erőt esetleg egy másik démontól örökölhette? S ha igen hányszor játszódhatott le? S etelge talán Rikudounak is lehetett ilyesfajta öröksége, ami magyarázni, hogy miért is volt olyan táp, és miért is volt ugye a Rin'neganja, meg miért is tudott a Juubi Jinchurikije lenni?

Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1617 Dátum: 10 márc 17, 01:09:30 »

A végére szerintem egy kicsit elragadtattad magad, habár Rikodou rinneganjának eredete (ha nem a Juubitól jött) mindenképpen nagyon érdekes kérdés lehet. Mosolyog
Kimimaroval kapcsolatban szerintem igazad van.
A Susanoo és a Gedo Mazou kapcsolatát meg igazából már én is felvetettem valahol, de nem jutottunk sokra.. a Gedo Mazou és a Juubi kapcsolatával kapcsolatos elképzelhető találgatások közül nem tudom melyikben lehet realitás, azt mindenképpen elképzelhetetlennek tartom, hogy igazából ez legyen a Juubi teste, amit valakitől valahol hallottam, de a láncravertsége, és a vaksága a hatalmától megfosztott Juubira utal, ez biztos, főleg, hogy nem csak hasonlít a Juubira, de szinte totál úgy néz ki mint az. Az a marha nagy szem egyértelműen a Juubi legfőbb hatalma lehetett, de legalábbis a hatalma jelképének mindenképpen el kell fogadnunk. Akkor érdekes, mi lehet a szobor célja, ami fokozatosan tesz szert kissebb szemekre, ahogy magaba szívja  a bijuukat, és késöbb, az egyesítésük során (szerintem) ezek a szemek eggyé fognak olvadni.. talán Rikodou ügyködéseihez van köze a szobornak, lehet, hogy ezzel végezte a Juubi feldarabolását, vagy ilyesmi...
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 17, 01:10:53 írta STM » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1618 Dátum: 10 márc 17, 12:02:39 »

de rikodu magában darabolta fel a jubi t akkor mi van ha ezt már akkor tette amikor az már annyira elüralkodott rajta h nem tudott volna ember maradni ha megtartja lehet h a gedo mazo rikodu és a feltarabolás miatt váltazott/változtatta  ilyené

elborult ötlet tudom
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #1619 Dátum: 10 márc 17, 12:42:53 »

Mintha múltkor az lett volna mondva a manga topic-ban azt hiszem, hogy a Juubi testét a holddal együtt felrakta az égre. A Gedo Mazou pedig ha képes a Bijuu-kat összeolvasztani, akkor valószínűleg feldarabolni is, az én véleményem szerint a külseje pedig szimbolikus jelentőséggel bír csupán,.
A Susanoo és a Gedo Mazou között én nem sok hasonlóságot látok, az egyetlen dolog ami esetleg hasonlóságot mutat ezekhez a dolgokhoz, az a Rikodou-éhoz hasonló szarv. Habár én nem vagyok ennek a szakértője, mint itt sokan mások.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 166
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins