Tudom hogy most másrol van a téma, de ahogy olvasgatom a topicot eszembe jutott egy ötlet...
Tudomásom szerint naruto a senju klán leszármazottja és az 1. hokagéjé(javitsatok ki ha rosszul tudom).
És ugye azt repesgetik hogy lehet hogy lesz narutonak kekkei genkai-ja, és arra gondoltam, lehet hogy az lesz neki mint az elsönek, hogy tudja irányitani a Bijuukat... Mit gondoltok? Lehetséges lenen?
Korábban már volt róla, hogy esetleg a fiatalabb Testvér leszármazottja akárcsak Hashirama, viszont ez csak feltételezés, ha van is köztük roknság, az valószinüleg nagyn távoli.
----
Az előfordulhat, hogy Kimimaro betegségét és halálát a saját vérvonal képessége okozta?
Tsunade említi a Sannin harcnál, hogy az ember élete során meghatározott számú sejtet termel.
S ha a sejtek létrejöttét erőlteti mint az ő esetében, hogy regenerálja magát, az lerövidítheti az életét.
Ebből kiindulva Kimimaro jutsuja a sejtalkotáson alapul (meg esetleg némi öngyógyítás) így votakép mondhatni saját magával végzett.
----
A Mizukage Youtonja miből áll? Javítsatok ki, de ha jól tudom akkor föld és víz akárcsak az Első fa elme.
Viszont ez azt jelenti, hogy csupán a föld és a víz nem eredményez fát, ehhez kell kell egy olyan összetveő is amit a Rikudouban lévő Juubitol örökölhetett. Hasonlóan mint az Uchihak a Susanoot (ez is elmélet, de persze a Tízfarku szemét figyelembe véve nem alaptalan.)
S akkor jöjjön a mi volt előbb a tyúk vagy a tojás kérdés?
Leszámítva, hog nincs tudata a Susanoo, nem kis hasonlóságot mutat természetüket tekintve a bijuukhoz, a Gedomazo pedig hasonlatos mind a Susanoohoz, mint pedig a megcsonkított Juubioz is (meg persze a szerkezeti felépítését tekintve a fa elemmel is lehet kapcsolata)
Voltaképp ez a kettő egy félkész démon amit egy ninja alkot a képességeiből, aminek egy részét egy démontól örökölte.
Tehát előfordulhat, hogy anno a Juubit is létrehozta valaki aki az ehhez szükséges erőt esetleg egy másik démontól örökölhette? S ha igen hányszor játszódhatott le? S etelge talán Rikudounak is lehetett ilyesfajta öröksége, ami magyarázni, hogy miért is volt olyan táp, és miért is volt ugye a Rin'neganja, meg miért is tudott a Juubi Jinchurikije lenni?