Hát a főellenségek tényleg szégyenek voltak a 2-be, ez tény és való. Egyedül Kreia/Traya volt az, aki méltó volt a főellenség címre. Nihilust meg sem kellett amúgy ölni... haver a napokban vitte ki a második részt, és értetlenkedve kérdezte, hogy mi lett Nihilussal, mert szerinte eléggé béna, hogy az egyik legjobban beharangozott főgonosszal nem kellett megküzdeni. Utólag kiderült, hogy ő elhelyezte a Ravangeren a bombákat, és eljött onnan, még csak véletlenül se jutott Nihilus közelébe
Meg még az a párbeszéd tetszik... minden sérülés nélkül leviszem Nihilus életét a felére, és akkor úgy dönt Visas, hogy nem tudjuk legyőzni... hát köszi, nekem nagyon máshogy tűnik.
Sion meg... ahhoz képest, hogy Korribanon volt, hogy hozzá se tudtam érni, Malachorra meggyengült... nem is kicsit... minden nehézség nélkül le lehet győzni, nem kellett sok hercehurca hozzá.
Kreia/Traya viszont szerintem pont ideális volt. Először könnyebben legyőzhető, majd hirtelen megváltozott, rád küldte a 3 fénykardot, amik nagyon nagy sebzést tudtak bevinni, viszont így a védelme 0ra zuhant.
Ellenben Malak erős is volt, védelme is jó volt, és még 0-ról 100-ra is tudta gyógyítani magát. Szóval szépen el kellett lopkodni azoknak a jediknek az életenergiáját, akik abban a teremben voltak, és így kellett az erős, nagy védelmű Malakot lerohanni... hát köszönöm szépen, én 10-20-szor próbáltam, mire sikerült, és akkor is csak azért, mert menekültem előle, és ahol lehetett megfordultam ráküldeni egy kis villámot (bár lehet, hogy ez az én rossz karakteremnek köszönhető, nem tudom).
Carth fiával kapcsolatosan: minden bolygót végigjártam, olvasgattam fórumokon, hogy a Dantooinon bukkan föl az a Twi'lek, aki majd adja az információt vele kapcsolatban, de nem akart megérkezni... Ugyan ez Juhanival kapcsolatban is, úgy olvastam, hogy neki is van valami olyan küldetése, amit az a Twi'lek adna, de hozzá se jön...
Zenéről én nem tudok nyilatkozni, mert 90%ban én levettem a hangot, és valami sajátot hallgattam
Manaanon nekem a mellékküldetések tetszettek (Jolee haverjának a tárgyalása pl), a fő küldetés olyan unalmasabb volt... a víz alól nem hittem, hogy valaha kijutok (és ez a szörnyű űrruhás séta még a Leviathanon is kellett......), valamint azok a cápák is rettenetesen bénák voltak, egy csapással megöltem őket, viszont miattuk nem tudtam azt megcsinálni, hogy leragasztom az előre gombot, és amíg ügyesen megy a karakterem, én csinálok valami mást, mert akkor meg megettek a cápák
Mondjuk oda is kellett ellenség, oké, de akkor legalább a karakterem sebességét feljebb vihették volna. A sith bázis nekem konkrétan nem tetszett, egyik kasztnál túl könnyű, másiknál túl nehéz volt, és még a következménye is idegesítő volt (bíróság-tárgyalás-köcsög ügyvéd).
Kashyyyk volt még az, ami nekem annyira nem tetszett. Itt viszont konkrét negatívumot nem fogok tudni mondani, mivel nekem maga az az erdős mindenség volt unszimpatikus, és a szörnyek kinézete. Ami szörnyeteg erősnek volt beharangozva, azt minden nehézség nélkül győztem le, viszont azok a mérgező sáskafélék folyamatosan kinyírtak...
Nekem még Nar Shaddaa tetszett a kettőben, bár szerintem azért, mert itt volt a tőzsdés dolog kibontakozása. Bár azt a mentőakciót csinálhatták volna jobbra szerintem...