JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #480 Dátum: 09 nov 01, 17:52:29 » |
|
Valaki játszik Battlefront II-vel neten?
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #481 Dátum: 09 nov 01, 18:24:43 » |
|
Én most fogok majd a force unleashed-del játszani!Már csordogál lefelé!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #482 Dátum: 09 nov 01, 19:01:25 » |
|
nekem is már 1 óra és lent van havernak megvan ps3ra és tom h mien űber game főleg h kiegészítővel jön méginkább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #483 Dátum: 09 nov 01, 19:15:19 » |
|
Nekem már lenn van! Fúú nagyon jóóóó:D Isteni:D
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #484 Dátum: 09 nov 01, 20:16:10 » |
|
Akinek már lejött és működik, meg tudna PÜ-ben dobni a torrentje linkjével? Potyára nem akarok 15 gigát lekapni...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #485 Dátum: 09 nov 01, 20:26:44 » |
|
Nekem csak regis accountom van sorry:S
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Sasuboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #486 Dátum: 09 nov 01, 20:48:40 » |
|
Nekem is tudna dobni valaki 1 linket ami pörgősen jön mert ami nekem van az elég lomha fajta :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #487 Dátum: 09 nov 01, 22:04:51 » |
|
zsombee-kun neked minden alapbol ment? leszedtem, feltettem és crackeltem... elindítom minden oké lemennek a támogatók videói és amiko a menü jönne egyszerűen kilép a gameből... a rendszerkövetelmény simén megvan de nemvágom h mi lehet lécci vki megtudná mondani h mi lehet a gond rájöttem h mia gond csak az elsőt cseszi el h aztán ne legyen normális mentésem amit be tud tölteni ezé amiko 2.ára beindítom már nemtud mit beindítani és csak mentés nélkül tok jáccani... ezé vki nemtudna egy sima mentést küldeni amivel még nem jáccottak? me a játék automatikusan csinál egyet amint a menübe léptél...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 01, 23:17:26 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #488 Dátum: 09 nov 03, 19:38:43 » |
|
Nah má egy ideje leszedhető szal gondolom sokan tapasztaltátok má a TFU-t... viszont nekem van egy rohadt nagy problémám... nem tud menteni a játék, amikor elsőnek indítjuk el a gamet a menübe lépéskor csinál egy mentést amire ment mindent, nah má ott kilép nekem, megprobáltam elkérni másnak a mentését amivel működött neki és amikor egy checkpointhoz értem menteni akart a game és kilépett, szal egyáltalán nem tud menteni és minden kisérletnél kilép, vki tudja rá az orvoslást? crackfix minden fentvan má...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #489 Dátum: 09 nov 03, 20:05:48 » |
|
Én most fogom feltenni, meglátjuk mit csinál.Habár lehet hogy csak holnapra marad majd, fáradt vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #490 Dátum: 09 nov 04, 14:47:37 » |
|
kell is hozzá idő, minimum fél óra, pedig nem szar a gépem... 25 gigát időbetellik feltenni akinek má megvan az nem tudja az előbb említett problémámra a megoldást?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 16:11:03 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #491 Dátum: 09 nov 04, 16:35:01 » |
|
Most jött le, mindjárt megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #492 Dátum: 09 nov 04, 18:21:38 » |
|
nekem semmi gond a mentéssel, inkább az érdekelne miért lép ki csak úgy az egészből semmi hibaüzenet v. ilyesmi csak kilép am kemény 45percig tette fel
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #493 Dátum: 09 nov 04, 19:42:46 » |
|
A következő a problémám: fut rendesen, ment is, de nem tudok a menüben jobbra-balra léptetni, csak fel-le (tehát mondjuk a fénybicskánál csak a szin kristályt tudom állítani, de nem tudok a segédkristály menübe át lépni). Mit nyomjak?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #494 Dátum: 09 nov 04, 20:10:36 » |
|
setsuna: szedd le a crackfixet és megoldódik a problémád narutoclone: az "Ő" és "Ú" betűkkel léptetheted jobbra és ballra
az a baj magamra nézve h mindenki problémájára már tom a megoldást, de az enyémre nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|