Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Dátum: 11 jún 17, 17:28:07 » |
|
Egyszerűen fontosnak tarom, hogy legyen neki is egy topicja Szerintem érdemes, mert eléggé megosztó személyiség. Ha beindulna ez a topic, akkor sok vita lenne Ő a 12. osztag kapitánya, és a Kutatási és Fejlesztési Részleg 2. igazgatója. Shikai: Ashisogi Jizou Bankai: Konjiki Ashisogi Jizou
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 júl 21, 20:05:02 » |
|
Kicsit beteg de amúgy vicces karakter:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 feb 04, 14:39:16 » |
|
Az én szememben egy kissé "paraszt bunkó". Időnként sajnálom szegény Nemut... Ez a jelenet meg egyszerűen haláli:
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 feb 04, 14:47:31 » |
|
Hát, igen.. amikor ott rugdossa, meg üti Nemut Ishida előtt, kicsit tényleg bunkó és kegyetlen. Ott sajnáltam Nemut nagyon, de amúgy szerintem kedvelik egymást, mégiscsak apa-lánya kapcsolat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 feb 04, 14:57:22 » |
|
Hát igen abban a videóban, amit Luna.san belinkelt pont egy ilyen apa-lánya kapcsolat megy.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 feb 04, 16:55:13 » |
|
Hat... nem az a tipikus csalad-modell : D Meg hát a családon belüli erőszak is megfigyelhető
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 18:56:14 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 feb 04, 22:19:05 » |
|
Aha, tipikus családi idill... Ha az én apám ilyen lenne, szerintem már réges-régen elmenekültem volna. De összességében Mayuri egy röhejes fazon. Főleg ahogy kinéz.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 júl 25, 12:40:42 » |
|
Érdekes kérdés, hogy ki is Mayuri?
Ugye annyit tudunk a múltjáról, hogy valamiért a börtönben ült. DE! Ki volt előtte? Mert Unohana, Ukitakie és Kyoraku a legrégebbi kapitányok, mégis Mayuri az, aki emlékezteti Yamamotot egy 1000 évvel azelőtti bakira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 júl 25, 19:11:38 » |
|
Abból hogy tud az 1000 évvel korábban történtekről, még önmagában nem sokat jelent. Főleg úgy, hogy mint vezető beosztású tudós/kutató könnyen utánanézhetett a quincy-kkel kapcsolatos összes adatnak, dokumentumoknak. Mindenesetre tényleg rejtélyes fazon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 aug 14, 09:34:32 » |
|
Imádom. olyan vicces ^^ Főleg Sayel Aporro Granz ellen megmutatta a foga fehérjét. Elég vicces volt. Szeretem őt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 dec 26, 22:53:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalonna
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 dec 26, 23:39:32 » |
|
Én ezeket a részeket csak animében láttam és ott ez volt. Miután Ishida legyőzte, akkor mutatták, de csak rövid ideig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 dec 27, 00:03:17 » |
|
Mivel a mangában is benne van,így biztos ez az igai arca,de csak az "újjászületésénél" látni ilyenkor trutyiból normális viszonylag módosítatlan testébe alakul vissza. Legalább mindig van neki egy alap nagyobb fejlesztéseknél. Talán Bankai lopás ellen is így fog valahogy alkalmazkodni,új módot kitalálni. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/172A/16
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 dec 27, 00:20:34 » |
|
Valószínű, hogy ő az egyik akinek nem kell attól félnie, hogy a saját bankaiát ellopják és azt felhasználják ellene. A kis módosításai megtehetik a hatását. Nagyon nézném amikor lenyúlják a bankaiát és a fickó önelégült vigyorral bízik benne, hogy majd azzal kicsinálja. Mekkora pofára esés lenne belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 dec 27, 13:14:10 » |
|
Hmm sokkal emberibb feje van így, szerintem jobban is nézne ki ebben a formában.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|