24 nov 26, 06:36:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288993 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #660 Dátum: 12 márc 27, 17:58:22 »

Minato vs. Medusa vs. Sloth vs. Racer vs. Yoruichi

gman levezetése nagyjából stimmelne, csak az maradt ki hogy Sloth-nak van vagy 30 élete, és elég kemény bőre, amit Yoruchi-n kívül szerintem senki nem tudna áttörni. (Medusa-nak csak a vektoraira emlékszem amivel tud támadni, ha használt mást is animében, sorry.) Minato Rasengan-ja nem rossz, de ha meg is sebzi a Homunculust, akkor se hiszem hogy megölné, elég kitartó egy dög volt. A végkimenetelbe leginkább az tud beleszólni, hogy milyen gyorsan kapcsolja ki valaki Yoruichi-t. Ha őt Minato, vagy akárki elintézné, Sloth-t nagyon semelyikük nem tudná elverni. Ha viszont a végére Sloth Yoruichi és Minato hármas marad (erre látok a legtöbb esélyt), akkor bármelyikük nyerhet. A Kage elvileg ismer sok pecséttechnikát, úgyhogy így utólag belegondolva még ő is csinálhat valamit a lustasággal, de kérdés milyenek ezek a technikák, illetve tényleg ismer-e olyat ami megfelel a homo ellen. Yoruichi Sloth-t, Sloth Minato-t, Minato meg Yoruichi-t lenne képes elintézni, simán körbeverik egymást.

Végértekelés:
Sloth: 27%
Minato: 24% (Kevesebb élete van mint a Homonculusnak)
Yoruichi: 24% (Neki is.)
Racer: 8% (Hiába tud lelassítani mindenki mást, nagy támadóerőt nem képvisel.)
Medusa: 17% (Ő meg jóarc.)

Shounen főszereplők:

Luffy (NW) vs. Naruto (lámpás mód, de ha nagyon muszáj válthat Kurama 5 perces módjára) vs. Ichigo (Aizen elleni forma, ha akar Végső Getsuga-t is használhat) vs. Tsuna (őt rátok bízom, nem tudom nem-e túl erős az eskü lánggal)
És egy plusz csak gman-nak, amiről érdekelne a véleménye: Yamamoto vs. Zoro

Ui.: valaki nem tudja véletlen, hogy ez mangában merre volt? http://noob.hu/2012/03/27/803503.jpg
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 18:01:52 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #661 Dátum: 12 márc 27, 18:50:59 »

Ez a Mifune elleni harcnál való erdőirtás utáni első megszólalása Black Star-nak Nevet http://www.mangareader.net/157-10193-34/soul-eater/chapter-48.html - itt kezdődik.

Medusa jó pár technikát használt ezek mellett, sőt, ha nagyon animések akarunk lenni, akkor még a filler cuccokat is idevehetjük (Vector Blade, stb..).

A harcodhoz odadobom még Soul-t és Maka-t is, ha nem gond.

Luffy számára alig látok esélyt. Erős, meg minden, de a Hakival kitörölheti a hátsóját (Busoshoku simán áttörésre kerülne, Kenbushoku nem oszt, nem szoroz ilyen szintű ellenfeleknél, Haoshoku pedig édeskevés lenne, elvégre a szilárd jellemmel rendelkezőkre nem hat), valamint az összes ellenfele valami olyan erőt képvisel, ami miatt a gumitest talán még hátrányként is felsorolható (láng, hasítás, masszív dörzscucc).
A következő kieső véleményem szerint Naruto lenne. Hiába gyors, Tsuna, Ichigo, és Maka is képes repülni, Naruto egyetlen esélye a csatába való beleszólásra, ha egyből átmegy Kurama alakba, amit pedig szétaláznának a többiek, mivel a nagy csúnya dög erősnek néz ki.
Innentől elválik a harc Soul-ék miatt:
Soul-Maka párossal:
Ha nagyon troll akarok lenni, akkor most jön az, hogy Ichigo-t megeszi a halálkasza, így számára befejeződött a harc. Várjunk... de hiszen valóban ez történne! Ichigo-t meg tudja zabálni Evans, hisz lélektestben van a gyökér. Hiába mozog gyorsan, a lélekérzékeléssel Maka megtalálja.
Szóval a két döntős Maka és Tsuna lenne. A győztes pedig nem más, mint.... Maka a fekete vér páncélban+őrült állapotban. Hiába vinné le a gravitáció őket, a téboly miatt megnőne az ellenálló képességük, így még a legnagyobb nyomás alól is felküzdenék magukat+Soul zongorán támadhatná ellenfelüket, akinek a mozgása ezzel megbénulna.
Soul+Maka - 30%
Tsuna - 25%
Luffy - 5%
Naruto - 20%
Ichigo - 20%
Soulék nélkül:
Ichigo 1v1 harcban nem cicózna, ráküldené Tsunára a Mugetsu-t. Szépen össze is roncsolná a csontvázát, ám itt jön a képbe az eskü láng, amivel helyreáll minden porcikája, majd feláll, ránéz Ichigo-ra, és jön azzal, hogy azt az ellenfelet, akinek már nincs semmi ereje, nincs szíve megtámadni, így gyakorlatilag feladja a harcot. Ha mégsem így történne, akkor pedig az első ütés után Justin Law módba kapcsolna Ichigo.
Tsuna - 45%
Ichigo - 30%
Naruto - 15%
Luffy - 10%
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #662 Dátum: 12 márc 27, 18:59:50 »

A főhősöset kihagyom, túl elfogult vagyok Luffyval.

Yamamoto vs. Zoro:  Ez már volt és renato nagyon az örzőnek adta. Azóta én is olvastam a mangát és nem értek vele egyet. Zoro egyszerűen más szinten van kardforgatás terén és behozhatatlan különbség van köztük mindeb fizikai tulajdonságban. Az esőláng engem nem győzött meg, legyőzött vele egy illuzionistát, meg felhasználta hogy elmeneküljön.  A repülés meg nem ér sokat, ha az embernek nincs távtámadása.
70% Zoronak

Begyó fight
Orochimaru Edo Tensei nélkül vs. Medusa vs. Hanconk nővérei (ők egy csapat) vs. Cobra és Cyberius vs. a kígyós Baunt a Bleach fillerből vs. Envy
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 19:04:14 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #663 Dátum: 12 márc 27, 19:12:38 »

Azért elmenekülés helyett fel is darabolhatta volna ott Hibari-t, szóval az eső láng nagyon hatékony. Azt a harcot nem adhattam Zoro-nak pár dolog miatt, amik mára (hála az égnek) már nincsenek, valószínűleg nagyon elfogult voltam az őrzővel, viszont hogy őszinte legyen letagadhatnád, hogy olvasod a mangát, mivel a két legújabb támadása is távolsági technika (Sadachi: Kirisame és Udachi: Kirisame néven ráguglizhatsz, ha gondolod). Ezek mellett szokása mindenkinek elfeledkezni az Atacco di Squalo-ról, ami Zoro karját is megviselné.
A kígyós harcot átdobnám a holnapi napra.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 21:26:04 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #664 Dátum: 12 márc 30, 09:59:52 »

Mistch: A gyors harcban azért adtam olyan sok esélyt Racernek, mert közvetetten kiejt pár ellenfelet. Amúgy meg mi az, hogy nincs támadóereje? Slothot pl. simán legyőzné 1v1-ben. Lelassítja és párszor átmegy rajta egy hordányi égő motorral, minek következtében a homonculus úgy jár, mint Mufasa az Oroszlánkirályban.

Új: Looser fight
Gluttony vs. Hidan vs. Buggy vs. Gopher vs. Pesche vs. Rakéta Cspat
Egy másik:
Kakuzu vs. Aang (Avatár [nem a kék akármicsodákról van szó])

(Azért a sziszegőket se felejtsük el.)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 11:35:52 írta gman » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #665 Dátum: 12 márc 30, 10:46:34 »

Hát a harc leginkább arról szólna hogy mindenki Kakuzura és Gluttonyra megy, míg Buggy elbújna a föld alatt.

Aangnak nem adok sok esélyt  mindenféle támadásai vannak, de azok ilyen Z kategóriás kakik Kakuzuhoz képest.
A Rakétacsapat már megint repül ikszdé
Buggy szinte semmit sem érne, késsel megszúrkállná Kakuzu köbörét hátból de sok szerepe nem lenne.

Gophert, meg Peschet nem ismerem, de én a harcot Gluttonynak adnám, ugyan is simán be tud szívni bárkit a hasába, és bárkinek elnyeli a támadásait. Százalékot nem írok de Gluttonynak több mint 30.
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #666 Dátum: 12 márc 30, 12:40:00 »

Orochimaru meg MEdusa legyőz midnenkit, aztán elmennek randizni, vagy széthintelek egymást, amit Orochimaru túlél simán (max. elég kimerült lesz utána), MEdusa meg vagy túléli, és kereshet új testet, vagy nem. A kígyós Baunt kevés, annak ellenére, hogy valószínüleg neki van a legnagyobb akuja a harcban, nem sokat ér, egy darab kígyója van, ami nem gyenge mint a harmat, és mást nem is nagyon tud csinálni, a sok kis gagyi ""mindenből létehozott" kígyó nem ügy, bármikor lenyomják még menyniségben is, és amúgy is, egy darab trükköt kell benéznie, és ez meg lenne. MOndjuk pár oylan "földre rajzolt" eldobálós vektor, vagy egy kagebunshin Kusanagi kombó a föld elól, esetleg egy kamú halál attóll a három résztvevőtől, aki simán megjáűtszhatja.  CObra mérge kétlem, hogy Orochimarura,  Envyre és MEdusára hatna, a Gorgon nővérekre sem hiszem, amúgy meg ő sem anynira nagy eresztés. TUd repülni, de MEdusa is tud, meg amúgy is, most mit akar vele.
HAncock nővérei meg szintén nem sok vizet zavarnak.
Envyt kihagytam, de ő meg sosem votl oylan erős, mitn hitte. Csak elég sokszor kell szétszedni, a harci meg védekező képességei meg édes kevesek. Mondjuk, az a nagy zöld formája vicesen nézne ki pár nagyobb kígyó, esetleg Manda, vagy a yamata no jutsu ellen, de ez is inkább csak érdekesség. Lassú és gyenge ide ő is.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 12:41:54 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #667 Dátum: 12 márc 30, 13:59:45 »

A Baunt és Envy tényleg hamar kiesnek, de a többieket ne becsuljük annyira alá! A kígyó mővérek ketten vannak, nagyok erősek és HAKI használók. Sőt, az egyik még genjutsuzik is.
Cobra pedig abszolút esélyes. A mérge valójában sav, és Marcsit én még nem láttam savnak ellenállni. Ráadásul gondolatolvasó is, előre tudja a többiek következő lépését, szól bőven van ideje taktikázni. Ja, és sárkányölő lévén szívósságban sem marad el az ellenfeleitől.
Cobra 30%
Medusa 23%
Orochimaru 22%
Gorgon nővérek 20%
Envy 5%
Baunt 0%
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #668 Dátum: 12 márc 30, 20:55:00 »

Gluttony vs. Hidan vs. Buggy vs. Pesche vs. Rakéta Cspat

Igaz, hogy Gluttony is szerencsétlen, de azért közel sem ennyire. Hidan egy 2-3-szor megtudná ölni, de utána simán megeszi. A többiek meg megsebezni se tudnák. A Rakéta csapat túlélné, mert ők attól is elszállnak ha valaki magába szívja őket. Buggy Muggy bombája kellemetlen, de Gluttony szájában nem hiszem hogy sok kárt tenne. Ha meg a hasát is felnyitja, egyszerre nyeli el mindőjüket. Még úgy is nyerne a homonculus ha egyszerre mennének ellene a lúzerek.

Gluttony: 70%
Hidan: 15%
Pesche: 5% (A cerojával talán kezdhet valamit)
Buggy: 10% (Amekkora szerencséje van, képes összetrollkodni valami a késeivel meg a bombákkal. )
Rakéta csapat: Túlélésre 99%, győzelemre 0%.

Erza vs. mangás Black Star Tsubaki-val
Erza vs. mangás Maka Soul-lal
Gildarts vs. mangás Kid a fegyverekkel
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #669 Dátum: 12 márc 30, 22:08:57 »

Nem tán elkezdted a Soul Eater mangát? Mosolyog

Elza vs. Black Star+Tsubaki:
Olyan 80-20 Black Star javára. Mintha Elza összes páncélja egy testbe fókuszálódna, az ütése átvitte még Crona fekete vér páncélját is, valamint ha az őrületre kapcsol, akkor még erősebb lesz.

Elza vs. Soul+Maka:
Kicsit kevesebb, itt 75-25 a Soul Eater karakternek. Maka okos, hamar észreveszi, hogy Elza minden páncélja más-más erőt ad, ezért felszállna a levegőbe, és ott várná az ellenfelét, majd a lebegő páncélban lévő Elzára lecsapatna egy gyors rezonancia utáni csapással. Védelemnek ott van a fekete vér páncél, plusz Soul zongora kísérete mellett a mágus mozgása is akadályozva lenne.

Gildartz vs. Kid+Liz&Patty:
Minimum a 2 Senzu és az őrület. Anélkül felesleges elkezdenem az elemzést, kikap Kid.
Ha a 800 denevért ki tudta lőni, Gildartz-ra is rá tud küldeni 800 lövést, aminek a fele mondjuk szétkapva végezné, viszont a másik fele elég szép lyukat hagyna a mágusban. Ezek után mindkét fél kifáradva állna a másikkal szemben, viszont Kid esélyesebb, ha azon nyomban eldobja a lányokat, és míg ő Gildartz-al küzd (Kyouzai no Kamae segítségével szép sorozatot le tud adni), a lányok egymást használva lövéseket adnak le a mágus irányába.
Mindjárt jön gman, és megmondja, hogy miért nem történhet ez így, de én személy szerint 55-45-re Kid-nek adom a harcot.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #670 Dátum: 12 márc 30, 22:15:16 »

Gluttony vs. Hidan vs. Buggy vs. Pesche vs. Rakéta Cspat
Pesche-ről azt sem tudtam első körben kicsoda, úgy kellett utánanéznem. Esélytelen, ő csak a Rakéta csapatot tudná talán legyőzni, de mindegy is, mert ez a kettő úgy is esélytelen a másik 3 mellett.

Buggy-t Hidan nem tudná megsebezni, hála a bara bara no mi-nek, szal őt Gluttony tudja csak lekapcsolni, benyeli, és jólvan. Igazából a homonculus mindenkit le tudna nyelni különösebb erőfeszítés nélkkül, egyedül Hidannel lenne komolyabb baja. Azért még egy félig-meddig halhatatlan sem megy egy őrült kaszás gyilkos közelébe, akit, most jut eszembe, szintén nem lehet megölni. Ha Hidan szerez vért, és miért ne tenné, nyert ügye van, addik voodozza magát, amíg rá nem un, illetve amígy Gluttony meg nem hal.

Pesche - 5%
Rakéta csapat - 5%.. de túlélik, mert 2 perc után leeseik nekik, hogy ez nem nekik való.
Buggy - 20% A bara barano mi is elég jó a halál ellen, na meg ő is simán leléphet.
Gluttony - 25%
Hidan - 45% halhatatlan, és elég gyors, hogy Gluttony-t elkerülje.

új harc:
Portgas D. Ace vs. Zaraki Kenpachi
Frankn Stein fegyverrel vs. Bartholomew Kuma
Ivankov vs. Deidara
Perona és Ichigo vs. Itachi (mint az edos, csak meg lehet ölni)
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #671 Dátum: 12 márc 30, 22:17:52 »

UGyanmárr, amekkor aláma Idan, simán állna a kis körkörkarikájában, szurkálná magát, és csak nézne egy nagyot, mikor Gluttony elnyeli. MEg sem próbálna valószínülg kitérni. Ha mgéis, kezdheti előről a szertartást, Gluttony megint támad, és fogócskázhatnak estig.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #672 Dátum: 12 márc 30, 22:26:34 »

Nana, azért Gluttony IQ ja sem üti meg az 50-et.
Hidan vért biztos szerezne, de kakát sem érne vele mert Gluttonynak jó a fizikuma, és folyton támadná, Hidannak pedig elég durván kellene menekülnie, mivel Gluttony ha leharapja a kezét, vagy neadjisten fejét akkor sakk matt. Lényeg a lényeg nem tudna a körben maradni, és mint láthattuk Buját Mustangnak vagy 30x kellet megölni hogy meghaljon. Plusz ha jól láttam Gluttony átváltozott formájának az evö hatótávolsága 5-10 méter, de nem tudni hogy nagyobb is lehet-e.

Epic Gluttony win Nevet

7 Homonculus vs. 6 Pein
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #673 Dátum: 12 márc 30, 22:37:23 »

Nem mondtam, hogy nem az, de neki ez nem jelent itt problémát. Hidannak annál inkább.

A 7 homonculus vs. hat ein asszem már volt, akkor a homonculusoknak adtam, msot is így teszek. Pein egyetlen komoyl fegyvere itt az ISteni Birodalom, a töbi tets nem sok vizet zavarna, és ah egy emebrio lelket ki is tud tépni az emebri birodalom, de többezret plusz a homonculusok öntudatát ezeken felllül, már kétlem, hogy menne. Greedet még az apa is alig bírta kihúzgálni a hercegből, és végüli önként hagyta magát. Kizárt, hogy addig sikerülne az emebri birodalomnak, amgíg valaki nem siet bevédeni. Ugyanez vonatkozik a többi homonculusra is, bár velük szzerintem még könnebb dolga lenen azért. Ha nincs Chibaku tensei, eséyle nincs, azzal visont nem tudom, miehz tudnának kezdeni  a homculusok.  Wrath talán enm ekrülne a belseébe, de azzal, ha ott rohangál egyedüla  felszínén, nem sokat ér. 75-25, de csak arra az esetre, ha Yahiko-pein egyeüdl marad és elküldi azta  jutsut.
szerk.: Így belegondolva, sok minden kell, hogy az összejöjjön, és eléggé távol is kell lennie mindne homunculustól, hogy őket felszívja, őt ne. Legyen kicsit kevesebb még Peinnek.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 23:11:27 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #674 Dátum: 12 márc 30, 22:47:34 »

Azért én Hidan okosabbnak tartom Gluttonynál IQ-ban, az más kérés, hogy ezerszer őrültebb a lombikszökevénynél. Én mindenesetre simán el tudom képzelni, hogy Hidan addig nyomja a dumáját Gluttonynak, hogy az abbahagyja a támadást, és leáll hallgatni a monologizálást. És ha Shikamarunak 2-3 támadásba telt rájönnie Hidan jutsujának működésére, Gluttyon nehogy korábban rájöjjön már mint ő (most tekintsünk el attól, hogy nézőként már az első után leeset sztm mindenkinek..). Na meg ha rájön, simán lehet, hogy pánikba esik, és csak a fejét foga szaladgál majd. Na ha meg megtámadja Hidan amíg az a körben áll, ő is sérül / ha le is nyeli, a kapcsolat megmarad, Hidan meg vagdossa magát tovább a homunculus hasában.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins