24 nov 26, 08:25:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289318 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #510 Dátum: 12 feb 28, 15:42:45 »

Hát figyelj ott foszlott kicsit a bőre. Az a kard városokat képes hamuvá porlasztani, és olyan léyneket ölhet meg könynedén, akik egy gynegébb cerot talán meg sem éreznek. Azopk a lángok több mint valószínű, hogy az adamantiumot is szétolvasztanák, ha közvetlen támadás éri, de az egészen biztos, hogy regenerálódni képes élő szövet nem maradna Rozsomákból.
De Yama amúgy simán letépi a fejét, miközben röhög azon, ahogy próbálja átszúrni a bőrét a kis karmaival, és anyni a harc. Rozsomák kemény, de inkább a terminátorral, vagy szamurájos animék fszereplővel lehet összeengedni, mint keményebb shouen karakterekkel.

Linával kapcsolatban még mindig fenntartom, hogyha mindenféle démon támadásai em tudták eltalálni, akkor Pottert körberöhögné. CSak akkro veszíthet, ha valamit nagyon benéz, mert nem veszi komoylan eléggé a harcot, vagy épp hőzöng valamin.

Amúgy, ha már felmerült ez az anime karakter vs. más téma, egy super man, vs.  Goku (Buu-saga alatti) milyen eredményt hozna? Nevet

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 15:43:54 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #511 Dátum: 12 feb 28, 19:03:16 »

Jaj STM, de jó, hogy végre van valami, amiben nem értek egyet veled. Nevet Itt Skypeia Zororól van szó. NW Zoro TALÁN felapríthatná Rozsomákot, de akkor még nem volt annyira kemény. Meg ugye a mutáns sem tétlenkedik a harc során  és neki is bőven vannak emberfeletti fizikai tulajdonságai, pl. kinyon két tonnát, meg asszem negyvennel fut. Ja, és szamurájoktól tanult harcolni.
Am még mindíg kíváncsi vagyok a véleményedre a Jiraiya vs. Ivankov harccal kapcsolatban.

Orochimaru vs. Stein és Spirit: Na ez érdekes. Marcsinak az a nagy előnye, hogy ő okos és szívós, Stein visszont vagy okos, de csak kicsit kemény, vagy pedig jóformán halhatatlan, de nem gondolkodik. Szerintem ez a harc pontosan úgy zajlana, mint a Stein vs. Medusa, csak itt Oro nem menekülne el, miután Stein szétkaszabolta, hanem leorgyilkoná Frankent.

Bel vs. Grimmjow: Mistich, a fél erdőt elpusztító, sorvasztó viharlángok szerinted nem érnének semmit az arrancar ellen? Azt se felejttük el, hogy a maffiózó sokkall szívósabb egy átlagos embernél. Nyilván Grimmjow győzne, de azért veszítene pár végtagot.

renato: A Warlock vadász meg tudná sebezni Bee-t, azt, hogy csak gonosz lényekre hat, csak az animében mondták. Viszont a használatához a tisztító lélek nevű erő kell, amivel Stein nem rendelkezik. Stein nem képes a vadász technikákra, sőt, még Shinigami-sama sem, az csak filler volt.

Új: MS Sasuke vs. Dart Vader
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 20:54:50 írta gman » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #512 Dátum: 12 feb 28, 19:26:30 »

Jó, hát akkor még kicsit kevesebb esélye van. A számok amiket írtam szerintem amúgy tökéletesen stimmelnek, egy keményebb arc kinyom kétszáz kilót, egy átlagember meg ha sprintel, fut tizenegypárral. Zoro sebessége, a rövidtávú mozgásoknál legalábbis, messze meghaladta ezt a szintet már akkor is, viszont még nem volt oylan jó a technikája. Viszont az ízületeknél lemetszheti ROzsoműák végtagjait, csak elég pontosnak kell lennie. Rozsomák jól harcol, de nem eléggé, hacsak.. Zoro nem merül ki anynira a harcban, hogy előnybe kerüljön. Így azért már nem olyan egyértelmű.

Vader sajnos kevés, úgy járna, mint a sima birodalmi szamurájok korábban. Anakin még fürgébb volt, de ő meg erőhazsnálatban volt még kevésbé jó. Egyik lehetőségben sinc esélye, mások az erőszintek a két világban (persze ha pár ezer évet visszamegyünk az időben, találunk pár sithet, aki már lehet, hogy elkenné SZöcsi arcát).
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 19:28:57 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #513 Dátum: 12 feb 28, 19:31:46 »

Egy átlagember 25tel simán fut  Pojén Engem egyszer leradarozak, és az 25 volt béna kavicsos talajon, szal nem tudtam fölgyorsulni. Na meg egy felnőtt férfi biztos gyorabb mint én, 30 tuti.
Ezt a harcot én is Zorónak adom, mert "Rozsomák kemény, de inkább (....)lehet összeengedni, mint keményebb shouen karakterekkel." Rozsomák mégis csak egy átlagemer, fémcontváz és király regenerálódás ide-oda. Zoro meg kardsuhintással hajókat ávg ketté, tevével súlyzózik, és Mr 1 ellen ledobott magáról ő is egy háztömböt.

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #514 Dátum: 12 feb 28, 19:46:30 »

Van egy olyan érzésem, hogy el fogom olvasni az első 32 fejezetet is, mert most a negyvenötödikbe csak pislogok, hogy Medusa még csak most adta meg magát. Meg ez a tisztító lelkes dolog is új Nevet
Akkor törölve az egész, bocsánat.

Uchiha Sasuke vs. Darth Vader:
Szerintem Anakin lehozná a harcot, bár nagy sérülésekkel. A villámot vissza tudja szorítani, szóval gondolom a Chidori-t is. A gond, hogy nem Anakin Skywalkert írtál, hanem Darth Vader-t. Neki viszont majdnem teljesen robot teste van, amit könnyen tönkretehetne Sasuke, viszont a támadásai ugyanolyan hatékonyak. Talán 60-40 az ideális arány Sasuke javára, Anakin esetében ez megfordulna.

Grimmjow Jaguerjaquez vs. Belphegor:
A gond, hogy nem tértek ki nagyon az új képességeikre, pedig biztos vagyok benne, hogy kemény lett volna Bel. Így viszont esélytelennek gondolom a hatodik ellen.

Orochimaru vs. Stein és Death Scythe harchoz később visszatérünk, most gőzerővel darálom befelé a mangát, nem hagyom, hogy a kedvencem veszítsen Orochimaru ellen Nevet

Új: General Grievous vs. Nnoitra Jigura

Más: a 40 km/h nem olyan sok, félholt állapotban futottam 25-tel egyik kiránduláson (kellett az első hely xD) - bár Sabaku ezzel már beelőzött
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #515 Dátum: 12 feb 28, 20:21:49 »

A chidori nem oylan villám, amit vissza tudhat szorítani. Az egy emberi kéz; ami átmegy rajta szabad szemmel követhetetlenül, és a star warsos sebességnél összehasonlíthatatlanul gyorsabban, és annyi. Amaterasu, Susanoo, meg iylesmi meg szóba sem jött. Egy Vader/Anakin szintű sith nagyon-nagyon kevés ide. Gondoljunk csak artra, hogy mozgott Kakashi anno a geninekhez képest, a sima NArutoban, arra, hogy a jedik lehet, hogy a lézert visszaütik, de nem csapkodnak gyorsabban a fénykardjaikkal igazából, mint egy valódi kardforgató, és Sasuke akárcsak Shippuden eleji sebességére. Akár ninjutsu meg sharingan nélkül egy gyors sima kardvágással lefejezhetné.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #516 Dátum: 12 feb 28, 20:37:32 »

Ezzel vitatkoznék. Obi-Wan és Qui Gon is nagy sebességre kapcsolt, mikor lelépett a Baljós Árnyakban a Droidikák elől. Ráadásul ez egy nagyon alap Jedi képesség, hiszen egy Padawan is képes volt rá, így gondolhatjuk, hogy Anakinnak is megy. Így már nagyobb bajban van Sasuke, ha ehhez hozzáadjuk, hogy a fénykard (egy jó pont, amiért nem lézerkardnak írtad) valószínűleg képes átvágni az ő kardját, akkor a közelharcban övé a győzelem.
Ha tartjuk magunkat a Force=chakra dologhoz, akkor igen is képes megfogni Sasuke kezét a Sith, ráadásul az Amaterasu sem jelenthet nagy gondot, a lökés eléggé Shinra Tensei-hez hasonló dolognak néz ki, valószínűleg megszabadulhatna tőle.
Valamint Égjáró képes még nagyobb távolságokra is támadni a fénykard eldobásával, mondjuk ez idő alatt védtelen lesz, de egy hátulról érkező támadás megzavarhatja még a legnagyobb harcosokat is.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #517 Dátum: 12 feb 28, 20:42:29 »

Bocs, tévedtem.
Nem hagyott nyugodni a dolog, ezért utánanéztem, és van a mangában egy, azaz egy darab képkocka az elején, amin Stein boszorkányvadászt használ. Nem csoda, hogy elfelejtettem.
Gondolom csak alapszinten űzi a dolgot, mert máskülömben nem Makától, meg Feodortól félnének a boszik.
Am a Bee elleni harcon nem sokat változtat a dolog, mert Kirabi még mindíg jobb közelharcos.
Így azért kap Franken 40%-ot.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #518 Dátum: 12 feb 28, 20:43:55 »

Másfelől nézve Sasukének is feltűnne a fénykard elég egyedi kinézetéből, hogy nem kardpárbajozni kéne a jedivel, hanem mondjuk egy Amaterasuval megpörkölni a kard markolatát. Ha már csak egy pillanatig is hozzáér a fekete tűz, rögtön tönkremenne a fegyver, ami után esélytelen lenne Anakin.
Plusz Nagato is azért volt ilyen vagány még azután, hogy bekapta az Amaterasut, mert Edo Zombi volt, tehát belehalni nem tudott.

Anakin tényleg esélytelen az Uchiha ellen, de ez nem mondható el a teljes Star Wars univerzomról. Yoda legalább 30-40% eséllyel indulna Sasuke ellen, bár ez más Jediről/Sith-ről nem mondható el.

Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #519 Dátum: 12 feb 28, 20:50:53 »

Az csak gyors futás. EGyirányú, és szabadszemmel még midig könynen követhető helyváltoztatási forma. Elég alap képesésg, de nem is ér sokat, és ha megnézed, soha nem is hazsnálták csatában, csak menekülésre, vagy simán helyváltozattásra. De még ez a sbeesség is kevés lenne, ha folyamatosan fel is tudná tartani. Az erőlökés, vagy a fojtogatás érhet valamit, de legroszsabb esteben egy Susanoo, vagy egy Amaterasu egy pillanat alatt végleg befejezi a meccset, és akkor jutunk el odáig, hogy az ms Sauske ms Sasuke lesz.
A fénykard meg persze erős fegyver, de egy fegyver csak oylan erős, mint a hazsnálója. EGy NArutos viszonylatban lassú, és nem különösebben erős alak kezében semmit nem ér, mert legrosszabb esetben is csak a kardját vágja el egy védéssel, és Sasuke kapcsol, hogy mi van.
Az elmetrükkök egy mangekyo sharingan használóra nem fognak hatni, VAder amúgy sem sűrűn használt iylet, a telekinetikus trükkök kevesek, és az erő meg nem egyenlő a chakrával, az erő, oylan mint a természeti energiák. A star warsban senki sem a saját "életerejét" használja.

Szerintem Yoda is kevés, de igen, több esélye van mint VAdernek. A mangekyou neki is túl sok lenne, ha az bekapcsol, ő kikapcsol. ÉS a sebessége is még mindig kevés, mert nekem azt ne mondja senki, hogy akár tized olyan gyors is volt fénykorában, mint a raikage.
Másfelől, ha Yoda vagy VAder genin, vagy chuunin szinten van, "az igazán nagyok" kage szinten játszottak valamikor a star warsban is, voltak oylan sithek, akik hadseregek elméjét tudták egyszerre manipulálni, vagy olyan erejű telekinézésre voltak képesek, amihez képest Yoda max. Uri Geller...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #520 Dátum: 12 feb 28, 21:20:40 »

Mistich: közel sem a markolat adja a fénykard képességét. Mellékesen szinte mindig eltakarja azt a használó kézfeje, szóval nem nagyon kaphatná el Sasuke. A kardpárbajt csak azért írtam, mert STM is azt erőltette.
A gond, hogy a Jedik egy másodperc alatt ellökik a csudába a lángokat, míg Nagato hagyta magát egészen a "teljes hatalomátvételig".

STM: erő=chakra dolgot úgy értettem, hogyha itt is játszik az, ami a többi harcnál.
Susano'o-val tényleg sokat érne, kiszedné belőle Sasukét a Sith lovag, nem lenne nagy dolog.
Egyedül a filmekben nem erőltetik ennyire a gyorsaságot, játékokban és egyéb Star Wars-os dolgokban eléggé meghatározó szerep a sebesség.
Elmetrükk amúgy sem érne semmit Sasuke ellen, hisz eléggé ambiciózus személy, nem törné meg az elméjét Skywalker.
Az Amaterasu-ra olyan nagy hangsúlyt fektettek, pedig a Raikage vs. Sasuke alatt eltalált szamuráj sem égett el, Kankuro még megmentette az életét (kb. 5 perc múlva).

Yodánál rengeteg erősebb harcos volt a Star Wars történelmében, csak az ő erejüket nem fejtették ki annyira. Ott van Windu mester, a miniclorian szintje alacsonyabb volt, mint zöld barátunké, mégis ő volt a Jedi tanács vezetője, és majdnem legyőzte a császárt is. De akiket feltétlen erősebbnek gondolok Yodánál, azok a következők: Luke Skywalker, Mace Windu, Darth Sidious, Darth Revan és Marka Ragnos (bár ők kevésbé ismertek).
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #521 Dátum: 12 feb 28, 21:31:18 »

Ott is lassúak. Kicsit gyorsabbak, és egy átlag katona/ember/bármi meleltt gyorsak, de ... blbala.. az előző hsz-om fele. Kardpárbaj meg nem lenen. EGy azaz egy vágás llenne Chidori-pengével, vagy sima karddal, és annyi.
Az Amaterasut nem fogja lelökni amgáról senki egy erőlökéssel, az a shinra tensei a szarrá égett papír teste foszlűányaival egyóütt szórta szét, és ami Nagatoból maradt utána, az soha nem lenne életképes. Nem mellesleg, Vader páncélja nem léevehető, ami szintén fontos, ha a szamurája páncélban amrad, még az az A,materasu is megöli, amit bekapott, pedig elég szerény volt.
A Suasanoo meg megjelnik, VAder halott, emccs vége, nincs kirántás, meg iylesmi. HA nem, akkro ott a nyila, meg még ezer msá dolog, Sasuke egy ksi pattanás, de úgy taposná el VAdert, ahogy akarja.  Felelsleges erről tovább vitatkozni mert itt nem egymásnak elelntmondó részleteken akadunk fnen, hanem tök más aplap képességekből indulunk ki. SZerintem akkor is teljesen msá szint.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #522 Dátum: 12 feb 28, 21:41:09 »

Akkor leégeti előbb a használó kezét, és utána a fénykard markolatát, úgy se nagy cucc. Nevet Viszont ha egy ilyen tűz már akár egy pillanatra hozzáér a bőréhez, az is elég csúnya sérülésekhez vezetne, Sasukének meg sima MS-sel is van jópár lövése. Plusz (ugyan már rég láttam a filmet) de, Anakin se nagyon lökdöste arrébb a lávát, miután Obiwan belelökte.

Az az 5 perc olyan 5 perc volt, hogy a Raikage 2-t vagy 3-t ütött az alatt az idő alatt, tehát lehetett 5-6 másodperc inkább. Az Amaterasu magát a tüzet is elégette, úgyhogy szerintem az emberi test se tartana neki sokáig.

A játékokban (legalábbis amikkel én játszottam) pedig nem lehet Anakint irányítani, tehát a harc kimenetelébe én nem tudom számításba venni őket.

Amúgy a harcban az alap Shinobi cuccok még meg sem lettek említve. Kawarimi technikák, Bunshinok, és akár a tűz elemű jutsuk is okozhatnak kellemetlenséget. (Gondolok itt főleg az első 2 technikára, ahhoz képest hogy egy sima genin képes lehet a használatukra, szerintem belehet sorolni őket a legidegesítőbb technikák közé.)

Ééés megszületett Rikudou sennin. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 21:49:35 írta Mistich » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #523 Dátum: 12 feb 28, 21:51:40 »

Az MS sasuke vs. védernagyúr tényleg elég egyértelmű ^^ A jedik lehet gyorsabbak egy átlag, mezei shinobinál (bár én ezt sem hiszem), de sasukénél, aki amúgy is inkább gyors, mint izmost, ki van zárva ^^ Azzal a fénykarddal meg a közelébe se jutna, vagy ha mégis, nem sokra megy vele, 3, sőt  2 pöttyös sahringannal is lekövetné (mert nehogymár Leenél gyorsabb legyen egy konzervdoboz). De igazából már mindent leírtatok előttem.

ui: STM, a szívbajt hoztad rám ezzel az élénkpirossal xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #524 Dátum: 12 feb 28, 22:09:46 »

Már kezdek rájönni, hogy nagyon nincs esélyem veletek szemben, lehet, hogy többre értékelem a Star Wars-os technikákat, ez van.
Mellékesen megjegyezném, hogy ami nem speciális fémből készült kard, azt átviszi a fénykard.

Az az 5 perc még egy Gaara megjelenés is volt, legyen akkor 2, tökmindegy, de az biztos, hogy debilnek számít az, aki nem menti meg a saját életét ennyi idő alatt, ha megteheti.
A lávát azért nem lökdöste arrébb, mert keze-lába le volt vágva, a robot kéz segítségével meg nem nagyon tud az erővel operálni.
Nem a játékot kell, hanem a jedik és sithek alapképességének számító sebességet, de tökmindegy végül is.

Annyit hozzátennék, hogy 10 éves koromig Star Wars-on éltem, szóval ne várjátok el, hogy a ti szinteteken tekintsek az erőre Nevet Bár gondolom mindenki van, amivel nagyon-nagyon elfogult, nekem a Csillagok Háborúja az.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins