24 nov 29, 19:37:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289776 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #450 Dátum: 12 jan 23, 16:31:58 »

renato, te nagyon utálhatod Deidarát. Nevet Én 10%-nál több esélyt képtelen vagyok összekapargatni a mágusnak.
Jégpajzzsal robbanás ellen védekezni elég vicces ötlet, mert a hőtől elvékonyodik, a robbanás ereje pedig Gray pofájába repíti a maradék szilánkjait. Meg ez amúgy is csak egy irányból véd, a bombák meg jönnek mindenfelől.
Azt, hogy Grey hogyan jut fel Deihez... Ha Grey csinál egy jégoszlopot és felfut rajta, mit tapasztal?  Azt kérlek, hogy Barbie időkőzben 100 méterrel arrébb repült és épp útnak indít egy nádiposzátát, hogy kirobbantsa a mágus alól az oszlopot, minek következtében az leesik és összetöri  magát.
A közelharcot amúgy sem erőltetném, mert véletlenül beletalálnék nyúlni egy robbanó klónba, vagy egy C4-el töltött agyagklónba.
Grey meg szerintem nem mutatott olyan überbrutál, kivédhetetlen távtámadást, amivel megizzazthatna valakit, akinek egy perceken át tartó nyílzábor közepette még arra is van ideje, hogy egy kagéval harcoljon.

Amúgy meg hagyd abba a szmpatizálást, én is el szoktam ismerni a kedvenceim vereségét úgy, hogy rá se jössz, hogy kik azok.

Büntetésből ezt kapod: Grey vs. CP9 arc Sanji.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #451 Dátum: 12 jan 23, 16:45:30 »

Epic Gildarts win. Gin kilövi a kardját, Gildarts meg egy pillanat alatt elemeire bontja... Utána meg max elmenekülni tudna Gin, de a győzelmére nagyon csekély esélyeket látok. A Bankai-ának képessége nem olyan dolog, amit ész nélkül használhatna, tehát a harc végére hagyná. Viszont ha nincsenek tisztában egymás képességeivel, Gin-nek ideje se lenne használni a kardképességét. Pontosabban mire rávenné magát, hogy lebontsa a mágust, addigra nem lenne mivel. Nevet

Gray vs. Deidara

Lehozná Deidara. Olyan gyorsan repdesett a madárkájával, hogy Gaara homokja alig bírta elkapni. Gray elég jól lövöldöz messzire, ezt láthattuk Racer ellen, de alapjában véve Dei madárkája gyorsabb az Oracion tagnál. Ráadásul ha ledobja azt az atombomba féleséget, amivel Sunagakurét akarta elpusztítani, Jégpajzs ide vagy oda, semmi nem maradna a mágusból. 80-20 Deidara javára.

"Ha jól rémlik, akkor a Fairy Tail világában még egy gyorsító technikát sem láttunk, így Gint vehetjük gyorsabbnak, mint az ellenfelét."

Ez csak mellékes megjegyzés, de láttunk. A csata szempontjából irreleváns, de Erza macskafüles páncélja annak számít. Ja meg ott van Racer mágiája is, ami ugyan nem gyorsítás, de a végeredmény hasonló. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #452 Dátum: 12 jan 23, 16:55:39 »

Sabaku: szerintem meg fordítva. Na ez ellen érvelj. Nem tudsz, ezért egyeztünk meg abban, hogy ezeket egy szintre vesszük, de látom ez még nem nagyon tisztázódott sokakban.
- Igaz, hogy a bleach világában nem igazodom ki annyira érdeklődés hiány miatt, mint máshol, de annyi nekem is leesett, hogy miért nem használta Gin a mérget. S úgy tűnik nem is volt szüksége rá, mert túlélte final fightig. De ettől függetlenül az 'elfogy a kardom' lehetőség is a pakliban van, szerintem.
Nincs a pakliban, szóval ráérhetsz, ez akkor sem lesz igaz.

gman: igen, bámulatosan rejted el az érzelmeidet, ezt láthattuk a Bee vs Laxusnál is Nevet
Mondjuk az érvelésed okés volt, nagyon nem is tudok belekötni, maximum apróságokba Nevet Az meg, hogy szimpatizálásom során kihagyok szándékosan 1-2 dolgot az ellenfél erejéből meg szerintem természetes, ha a vitapartnernek nem jut eszébe az a bizonyos skill/stratégia, akkor miért emlékeztessem rá? Mosolyog

Gray vs Sanji: egyoldalú verést szenved el a Fairy Tail mágusa, Sanji lába a Tekkait áttörte, ráadásul egy elég kemény tagét, nem nagyon lenne esélye Graynek.

Most gondolkodtam, hogy bedobjam-e a Free vs Trafalgar Law harcot, de Mistich szerint túl egyoldalú verés lenne Law részéről, úgyhogy a bosszúm most elkerült, de megjegyeztem ezt a harcot Nevet

Mistich:
Szemmel nem tudná követni, hogy a bánatba kapná el? Ráküld Gin egy Buto: Renjint és a méreg már Gildartz testébe (ha így tetszik, akkor a kezén át) kerülne és csak az aktiválásra várna.
Egy olyan harcos, aki mindig szeret a távolból támadni csak nem ront oda Gildartz elé, mert azt szeretnéd. Valamint ha akar, akkor a shunpo-val simán el is megy onnan.

Elza valóban gyorsítót használ, ezt elfelejtettem. Racer meg maximum egálba hozná a sebességeket, ha az ellenfele gyorsító technikához nyúl.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 16:58:40 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #453 Dátum: 12 jan 23, 17:17:17 »

Akkor Mistichnek mondom, hogy Free elverné Trafalgart (aki mellesleg csak azért virít az avámon, mert lazán néz ki).
Jó, Law felaprítja a vérfarkast, eddig ok. Na de hogyan tovább? Szerintem Traf innen semmit sem tudna teni, míg Free karomnövesztéssel kilyuggatná és lézerszemmel megpörkölné a kalózt.

Am azt a nagyképű kijelentést csak azért tettem, hogy megtudjam, mennyire igaz. Ezekszerint félig-meddig. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 17:25:17 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #454 Dátum: 12 jan 23, 17:26:25 »

Szerintem meg tudok érvelni: Gildartz mágiája látszott, és föltépte a földet a környékén, Aizené meg eltüntetett egy félé dobott üveget. De tényleg mindegy.

Új harc: Uchihca Madara vs. Gildarzt  Kúl
Én a tündérnek adom 60-40re, de ez még változhat kommentek függvényében. Azt nem tudom a ninjutsu elszívást mennyire szenvedné meg G, de az kb. az egyetelen lehetőség ellene, addig sztm az amaterasu is lepattan róla.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 17:28:09 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #455 Dátum: 12 jan 23, 17:42:25 »

Ahogy eddig láttuk, miután leszerelte Law a tengerészek fejét, azok nem tudták irányítani a testüket. Bele ők se haltak, tehát a "Szoba" hatása gondolom ugyanolyan lenne a farkasra is. Lawnak max arra kell figyelnie, hogy Free feje, amivel épp egyszemélyes kosárbajnokságot rendez, ne harapdálja meg, és farkasszemnéző versenyt se rendezzen. Megölni nem tudná (hacsak a 2 év alatt nem tanult hakit), de harcképtelenné tenné.

Oga Tatsumi&Beelze (tegyük fel, nem kell a tejet kevergetnie, készen van már) (Beelzebub) vs. Natsu, minden power up nélkül

Beelőztek...

Madara vs. Gildarts

Susano'o-t nyilván lebontaná a mágus, azzal nem hiszem hogy gondja lenne. Meteor szerintem már túl nagy méretű ahhoz, hogy rendesen fogjon rajta a "Zúzás", azzal hozhatna Madara egy x-et. Tűzelemű technikák kilőve, közelharc is... Ha Laxus simán kitört egy Mystogan által használt, elég kemény illúzióból, szerintem Gildarts-ot se lehet alap Sharinganos cuccal megfogni. Tsukoyomit meg ugye nem láttunk tőle, és Rin'negan technikák közül is csak a nin elszívást mutatta. Amaterasut nem is használt Madara, szóval arra ne alapozzunk. A Susano'o-t bárki használhatja, akinek mindkét szemében MS van, de az Amaterasu inkább csak Sasuke-éknek van. Mondjuk csúnya lenne, ha Madara kikapna, de egyenlőre nem őt látom az esélyesebbnek. Talán majd ha kicsit részletesebben kifejti Kishi az 5 Kage-s küzdelmet.
Naplózva

Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #456 Dátum: 12 jan 23, 22:06:20 »

Uj:

P. D. Ace (OP) V.S. U. Sasuke (Part 1 , csuninvizsgánál)

Ace hajókat robbangat a gyümijével. Szöcske pedig lemaratta a katonjával Orochimaru bőr maszk szerüségjét.A Saringannal ki tudja számitani a mozdulatait. Erős TaiJ.-ben.Ace-t nem tudja kiszámítani pontosan mert lehet hogy ugy tünik meg akarja ütni azt nem üt meg csak megsüti és az elöl nem tud kitérni, Ace alapbol erősebb szerintem,
szóval 70-30 Ace javára Hümm-hümm
EDIT:Helyesen írni nem tudok, de trollkodni bárki tud ezalól te se vagy kivétel mint látom  >.<# És én a regenrációt nem számoltam, ami 1 logiánál alap.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 22:20:39 írta Saiya-jin4ever » Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #457 Dátum: 12 jan 23, 22:13:36 »

Ez a "harc" most komoly?
 Acenek logiája van, a chuunin-vizsga Sasuke meg egy kis gyökér semmi.. Még ha a logiát le is számítjuk, epic win Acenek. Nem hat rá egy támadás sem, amit szaszuke föl tud mutatni, dobálhatja kunaival, fújhat rá tűzgolyót, nem megy vele semmire, Ace akár újságot is olvashat, igaz, ekkor vigyáznia kell, hogy ne égjen el a papír.

És az 'ujj' még mindig csak a kézfejed végén lévő kis hosszúkás izéket jelenti,tudod, amikkel gépelsz. Maximum 'új' harcra gondolhattál.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #458 Dátum: 12 jan 23, 23:09:37 »

Szerintem a Luci vs. Sasori harc annyira nem egyértelmű... elvégre Saggitarius a bábok jó részét képes lelövöldözni secperc alatt, mielőtt a bábművész kiktatja, egy Gemini-s kombóval pedig még simán le lehet idézni plusz segítséget is, mondjuk Scorpius, Leo, Taurus, vagy Capricorn formájában...így azért már nem 0-100 az arány, inkább 30-70

am Gray nem használná az iced shell-t a (Galuna sziget arc)...de azért képes meglepetésre...ráadásul tuti zavarba hozná Deidara-t a meztelenkedésével xD Komolyan szólva nem valószínű ugyan, h a jégmágus lehozná, de meglepheti, és kicsit megszívathatja a gyurmás csávót
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
renato
Vendég
« Válasz #459 Dátum: 12 jan 24, 17:11:30 »

Sabaku: Aizenétől meg az emberek azonnal meghaltak.

Logan: a gond, hogy Sasori ezt nem várja meg, hanem folyamatosan támad rájuk. A két legjobb választás Capricorn és Leo lenne Lucy részéről, viszont őket is elpicsázná Sasori.
Ez a "nem használná, mert nem a stílusa" dolog meg nem túl jó érv. Két különböző világot vetünk össze, egy 1v1 (hála az istennek, mert a többvtöbb harcoktól már eldobom az agyam) harc során, így nem túl okos dolog az animében mutatott viselkedés alapján megítélni a harcosokat, mert bizonyos körülmények közt akár másképpen is cselekedhetnek, mint ahogy azt várnád tőlük. Tegyük fel: Gray barátai menekülnek x helyről és ha Deidara utoléri őket akkor meghalnak. Ebben a helyzetben én teljesen kinézem a jégmágusból, hogy az Iced Shell-hez nyúl. Ugyanez igaz bárki másra, aki képes ilyen önpusztító, ám instant halált okozó támadásokra.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #460 Dátum: 12 jan 24, 17:17:59 »

Tudom hogy meghalt, aki nem 'mágus', de a Natsu-Gildartz szituációban Natsu az. És még így is térdreesett, míg Aizen a shinigamikra nem hatott sehogy,max egy 'wow'-ot csalt elő belőlük. Egyébként már vártalak, unatkoztam Nevet
A Madar vs. Gildartzra mit mondasz?
én tartom, hogy a mágus nyerne.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #461 Dátum: 12 jan 24, 17:35:22 »

Asszem említik is, hogy egy bizonyos szintű erőkülönbségnél már nem lehet érzékelni az ellenfél reiatsuját. Kanonji majdnem elporladt (legalábbis én itt úgy gondolom, hogy a pálcája sorsára jutott volna, ha Rangiku nem érkezik meg időben. Valamint Ichigo osztálytársai is összerogytak Aizen erejétől.)
Nem akartam kommentálni azt a harcot, mert édes gyenge jelenlegi tudásunk szerint Madara. Én érezném magam kínosan, ha ez lenne a maximum a részéről. Viszont abból, amit jelenleg mutatott nem tudna 30%-nál többet kiharcolni Gildartz ellen.
Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #462 Dátum: 12 jan 26, 16:19:31 »

én a 30-at is soknak érzem, ha az alapján nézzük Madara-t, amit eddig mutatott...de még akkor is kevés, ha az eddigi összes Uchiha által használt képesség birtokában van...elvégre mágusunk ellen semmilyen tűz elemű technika nem hat, se semelyik másik elem, max Sasuke Chidorija (bár azt is lehet, h tudná rombolni), fegyverrel vicc lenne megérinteni, az illúzióból hosszabb-rövidebb idő alatt simán kitörne, a susanoot pedig legalább olyan könnyen szedné darabjaira, mint Natsu tüzét a vizsga 1. szakaszában... és persze azt se felejtsük el, hogy mint már fentebb írtam, túlélt  egy találkozás a pusztítás fekete sárkányával, Acnologia-val (igaz majdnem darabokban ért haza)...szal madárka megehet még néhány túrós palacsintát, mire eléri Gildartz szintjét

ismét egy FT Naruto harc:

Bixlow vs Sasori
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 26, 16:30:25 írta Logan911 » Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #463 Dátum: 12 jan 26, 17:15:59 »

Bixlow vs Sasori

Bixlow szemei semmit sem érnek, mert Sasori csak egy báb, a szívecskéjéről nem tud, meg nem is az a Shikamaru 2.0 ikszdé Ráadásul már valszeg el se jutna odáig, hogy Sasori levetkőzzön, mert nem tudná soha életében kikerülni a mérges gázt, rejtett fegyvereket, tűesőt vagy a Kazekage jutsujai.Bixlow bábjait pedig Hiruko a farkával, vagy a Kazekage simán leszedik.
Nem látok sok esélyt az FTsnek Kúl
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #464 Dátum: 12 jan 26, 17:43:25 »

Közel sem ennyire esélytelen Bixlow. Sasori ellen pár karaktert leszámítva senki nem indul ugyan 100%-os eséllyel, de Bixlow mágiája elég jó Sasori ellen. Simán megszállja a bábjait, amit könnyedén a használó ellen fordítana. Alapjában véve sima Bix győzelem lenne, de ha Sasori hirtelen átvált egyik bábból a másikba, egy méregtűvel megsebezhetné a mágust... Összesítésben kicsit esélyesebbnek látom a Raijinshuu tagot.

Mr 3. vs. Gray
Naplózva

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins